Bad sound kills good music

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.859
@Αστονοτ Τζρ .. γενικα το μπλε ειναι για τα ρηχα εκει που πατας, το μαυρο παει πιο βαθια (στα απατα).. φτου μου μεσα για ακαουντ... να δεις το λεει και ενα τραγουδακι .. "the swallow λα λαλαλα λα "
.. ασχετο ...
@rose.athens
τη lady gaga την ξερεις?
δε σσάλοου?
:lol: :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
... που σαι βρε 666 ... ε καλα τωρα, αυτα τα λεγαμε πιο πιτσιρικαδες, οτι δεν ειναι φαρσα ειναι τσοντα..ιχιχιχιχι
και η τσοντα φαρσα, και η φαρσα τσοντα..
παμε ενα ακομα τραγουδακι..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

... τς τς τς...μεχρι το 21 (black jack) μπορω να μετρησω.. συνολο 20 δακτυλα και μια ουρα..
στο χωρο μου αβαδιστα και εχεμυθα πανω απολα..απο νημα σε νημα και απο κλαδι σε κλαδι.. και πλεων απο κλουβι σε κλουβι στο ζωολογικο κηπο..
-
Δραττομαι τις ευκαιριας, να αναφερω οτι σε προηγουμενο θεμα, ειμουν σχεδων βεβαιος οτι καποιος θα αναφεροταν στην σημαντικη λεπτομερια του Gyrodec, επι των χαρακτηριστικων του wow και flutter οτι οποιαδηποτε μετρηση του, ειναι σχετικη με το τροφοδοτικο και το εκαστοτε στησιμο, γι αυτο και ο μπαμπας του δεν ανεβαζει μετρησεις - κατι που γνωριζουν ακομα και οι μαιμουδες.
Ακολουθοντας ο Λεανδρος, το γνωστο μοτιβο επιχειρηματων -εχεις λαγο ? - εχω λαγο -εχει ουρα ? -εχεις λαγο, αντιλαμβανομαστε οτι ειναι μονοδρομος η φαρσικη αντιμετωπιση (ως μοντους οπεραντι) οπως μας εχουν διδαξει απο παλια στο Σαν Φαρσισκο (ας πουμε ενδεικτικα Τσερυ Ρουμπινης - Jerry Rubin), πολυ κουλτουρα και ταινιαι τεχνης ....
Βρισκω τελος πολυ πχιο ριζο-σπαστικο, να μιλας αστεια οταν μιλας σοβαρα, και σοβαρα οταν μιλας για αστεια - αναποδα απο την κοινη λογικη του παρ-αλογου (που λαμβανεται ως λογικη, και εχει εγκατασταθει στο λογιζμικο των ανθρωποειδων ανα το πλανητη) *χωρις να καθρεφτιζω καποιο μελος , ειναι ολικο το κακο μεγεθος*.
ουρανιο talkshow αθλιοτητας σας ακουμε........
Αγαπημένε μας decembered, αν είχες προσέξει τα γραφόμενα μου για το gyrodec, είχα τότε αναφέρει ότι το wow & flutter του είναι μικρότερο του 0,04%που φαίνεται στο vinylengine αφορά την έκδοση με το ac μοτέρ της papst με το απλό τροφοδοτικό.
Ανέφερα δε ότι έχω το μεγάλο τροφοδοτικό με τους διπλούς μετασχηματιστές και επομένως το w&f θα είναι μικρότερο αλλά δε γνωρίζω πόσο μικρότερο.
Προφανώς λοιπόν κι εγώ το γνώριζα, άλλοι δε το ήξεραν...

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.092
Ιδού και το εργοστάσιον ισχύος.Τρέμε...Krell :roflmao:
Πολύ λίγο, όλο το τροφοδοτικό.
Σχεδόν το λυπάμαι. Κρίμας είναι.
Post automatically merged:

αν και 4x4700uf πυκνωτές ανά κανάλι μου φαίνονται λίγοι, μικροί
Είναι λίγοι, δε σου φαίνονται.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Πολύ λίγο, όλο το τροφοδοτικό.
Σχεδόν το λυπάμαι. Κρίμας είναι.

Είναι λίγοι, δε σου φαίνονται.
Ο Μ6i έχει στο στάδιο τροφοδοσίας ένα τοροειδη 680va και από 4*10000 uf/ κανάλι της nichicon, μια χαρά τροφοδοσία για τη κατηγορία τιμής και ισχύος του, το ποτενσιόμετρο πάντως είναι alps blue παρεπιπτόντως.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.092
το w&f θα είναι μικρότερο αλλά δε γνωρίζω πόσο μικρότερο.
Εκτός κι αν είναι μεγαλύτερο, αλλά δε γνωρίζεις πόσο μεγαλύτερο. *

Σα το κενό στις πρώτες οκτάβες. Άγνωστο μέχρι να μετρηθεί.

*Προφανώς δεν τίθεται θέμα ανεπάρκειας ισχύος του τροφοδοτικού για τόσο απλές "δουλειές" και οι διπλοί μετασχηματιστές δεν είναι απαραιτήτως καλύτερη επιλογή από 2 τυλίγματα σε ένα μετασχηματιστή, για τροφοδοσία ενός ...μοτέρ.
Ομοίως στους ενισχυτές ισχύος, οι διπλοί μετασχηματιστές δεν είναι επαρκής συνθήκη για καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η ονομαστική ισχύς είναι σημαντικότερη, όπως και η ποσότητα των πυκνωτών εξομάλυνσης, που εκεί όντως τραβάνε ζόρι.
Υπάρχουν προενισχυτές με περισσότερους πυκνωτές στην τροφοδοσία τους (αδίκως) από τον τελικό της φωτογραφίας, όπου όντως χρειάζονται για να μειωθεί το ριπλ.

ΥΓ. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως οι διπλοί μετασχηματιστές σε ενισχυτικά στάδια μειώνουν το ριπλ του ενός καναλιού όταν το άλλο τραβάει πολύ ισχύ για το μπάσο. Νομίζω πως πιο πονηρή λύση είναι η αντιστροφή του ενός καναλιού σε μονό μετασχηματιστή, οπότε όταν το ένα κανάλι τραβάει από τη θετική τάση, το άλλο θα τραβάει από την αρνητική. Φυσικά με αντιστροφή ξανά προ της εξόδου στα ηχεία. Πιο αποδοτική λύση για κάθε ισχύ μετασχηματιστή, με προεκτάσεις οικονομίας και στους πυκνωτές της σταθεροποίησης.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εκτός κι αν είναι μεγαλύτερο, αλλά δε γνωρίζεις ποσό μεγαλύτερο.

Δε γίνεται Ντοκ,
Απλά δε γίνεται..
Αν ακούσεις side by side gyrodec και mkii θα το καταλάβεις..
Η ησυχία του gyrodec δεν υπάρχει στο mkii, είναι άμεσα ακουστη διαφορά!

Reaction score
12.257
Ο Μ6i έχει στο στάδιο τροφοδοσίας ένα τοροειδη 680va και από 4*10000 uf/ κανάλι της nichicon, μια χαρά τροφοδοσία για τη κατηγορία τιμής και ισχύος του, το ποτενσιόμετρο πάντως είναι alps blue παρεπιπτόντως.
Τους έχεις αλλάξει δηλαδή;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279
Αγαπημένε μας decembered, αν είχες προσέξει τα γραφόμενα μου για το gyrodec, είχα τότε αναφέρει ότι το wow & flutter του είναι μικρότερο του 0,04%που φαίνεται στο vinylengine αφορά την έκδοση με το ac μοτέρ της papst με το απλό τροφοδοτικό.
Ανέφερα δε ότι έχω το μεγάλο τροφοδοτικό με τους διπλούς μετασχηματιστές και επομένως το w&f θα είναι μικρότερο αλλά δε γνωρίζω πόσο μικρότερο.
.. λες να μην το ειδα ? to cut the long story short "ειναι πολυ καλητερο γιατι ειναι επαγγελματικο το μικαπαδυο ενω το αλλο ειναι χαι εντ" (Καλα το θεμα αναρτησης και οτι δε μεταφερει κραδασμους απο το χτυπημα.. ειναι χρονια στο θεμα "ιστοριες για γελια και για κλαματα" ), δεν εχω θεμα με σενα , αλλα με το επαναλαμβανωμενο μοτιβο του λαγου και της ουρας, που δεν θελεις να καταλαβεις οτι αυτα που σου εχουν πει και ενστερνιζεσαι ειναι για χαβαλε και φραμπαλα κυριως και εσυ τα πιστευεις.
Αφηνω το θεμα θεωρια και πραξη, για αλλη μερα, ισως του χρονου, ή στα απομνημονευματα μου.

το φιδι και ο βιβλιοθηκαριος
-ς ς ς ς ς ς
-ςςςςςςςς

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.229
Εκτός κι αν είναι μεγαλύτερο, αλλά δε γνωρίζεις πόσο μεγαλύτερο. *

*Προφανώς δεν τίθεται θέμα ανεπάρκειας ισχύος του τροφοδοτικού για τόσο απλές "δουλειές" και οι διπλοί μετασχηματιστές δεν είναι απαραιτήτως καλύτερη επιλογή από 2 τυλίγματα σε ένα μετασχηματιστή, για τροφοδοσία ενός ...μοτέρ.
Ομοίως στους ενισχυτές ισχύος, οι διπλοί μετασχηματιστές δεν είναι επαρκής συνθήκη για καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η ονομαστική ισχύς είναι σημαντικότερη, όπως και η ποσότητα των πυκνωτών εξομάλυνσης, που εκεί όντως τραβάνε ζόρι.
Υπάρχουν προενισχυτές με περισσότερους πυκνωτές στην τροφοδοσία τους (αδίκως) από τον τελικό της φωτογραφίας, όπου όντως χρειάζονται για να μειωθεί το ριπλ.
Οι μετασχηματιστές και κυρίως οι συμβατικές υλοποιήσεις είναι και οι ίδιοι...πηγή ηλεκτρονικών παρασίτων. ;)
Κι εσύ ακόμα όσο σ'ενδιέφερε το σχετικό σπορ,δεν κοίταζες παρακάτω από...Lundahl.
Τα είπα και ξαλάφρωσα! Πίσω στο θέμα μας!
Ευτυχώς που δείχνεις να κατανοείς πόσο...οξύμωρον θα ήταν ένας κοσμοναύτης που θα εξακολουθούσε να βλέπει τη Γη...επίπεδη.:)
... θα είναι μικρότερο αλλά δε γνωρίζω πόσο μικρότερο.
Συνήθως ο άμεσα ενδιαφερόμενος το συνειδητοποιεί...τελευταίος. :lolsign:

Last edited:

Reaction score
12.257
Ευτυχώς που δείχνεις να κατανοείς πόσο...οξύμωρον θα ήταν ένας κοσμοναύτης που θα εξακολουθούσε να βλέπει τη Γη...επίπεδη.
Ποτέ. Γνωρίζω ότι είναι κωνική. Για άσχιετο με πέρασες;

nope!
μαμίσιοι είναι μάναμ..
δε βάζω χέρι όταν δε χρειάζεται!
τι τo πέρασες το m6?
b&w??
Έχεις ανοίξει καπάκι δηλαδή; Γιατί σε φωτογραφία βλέπω 4x4700 ανά κανάλι.

1575540746788.png

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ποτέ. Γνωρίζω ότι είναι κωνική. Για άσχιετο με πέρασες;

Έχεις ανοίξει καπάκι δηλαδή; Γιατί σε φωτογραφία βλέπω 4x4700 ανά κανάλι.

View attachment 146135
η φώτο είναι μάλλον από τα σωθικά του m3i κι όχι από τον m6ι όπως εκ παραδρομής γράφουν.
Ναι, έχω βγάλει το καπάκι στο παρελθόν για να πάρω μάτι τα εσώψυχα του μωρού μου και είναι 10000uf each.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.092
βλέπω 4x4700 ανά κανάλι
Δηλαδή ούτε 10.000μf ανά ρεϊλ.
Παιδική τροφοδοσία.
Χιούτζ ριπλ στανταράκι. Θα βγάζει και χροιές...

Αν ακούσεις side by side gyrodec και mkii θα το καταλάβεις..
Η ησυχία του gyrodec δεν υπάρχει στο mkii, είναι άμεσα ακουστη διαφορά
Πώς σχετίζεται ακριβώς αυτό που λες με το wow and flutter;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.279

....But before he went he said 'semper fi' and said his only wish...ωωωωωω....ωωωω...καμουφαρς....things are never quite the way they seem ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius