Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.144
Για κάποιον που δεν ασχολείται, όπως λες, σαν πολύ να μνημονεύεται το όνομα του.
Εδρεύει μια μυστική γοητεία και ικανοποίηση στην προοπτική να μαθαίνουμε αργά ή γρήγορα να ψαρεύουμε μονάχοι μας αντί να εξαρτιόμασταν κάθε φορά από ικανούς ψαράδες.Ελα μωρε τον καημενο το Γιαννη, ολομοναχος παιδευεται με κατι που μεχρι χθες αγνοούσε και την υπαρξη του...
Γιατι δεν παει κανενας γειτονας να τον βοηθησει...μια σταλια ειναι η Θεσ/νικη επιτελους!
Γιατι δεν παιρνει καποιον επαγγελματια να τελειωνει;
Ο leandros είναι σαν...το πνεύμα των Χριστουγέννων του παρελθόντος.Μερικές φορές πιάνω εαυτόν να...νοσταλγεί τις πεποιθήσεις του.Κι εγώ σας λέω ότι ο @leandros είναι η (ο) μασκότ του avsite. Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε..!!
Άστον ήσυχο.Κι εγώ σας λέω ότι ο @leandros είναι η (ο) μασκότ του avsite. Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε..!!
Άρα δεν μας έδειξες την καλύτερη, και μετά λες:Δεν ειναι η ιδια καμπυλη φιλε μου.Αλλαξα τα χρωματα γιατι ειχα πολλες μετρησεις.
Και βάζεις και θαυμαστικά.Αν εξαιρεσεις την περιοχη 40-70 hz η αποκριση της παλιας θεσης ειναι η πιο ομαλη απο την καλυτερη μεχρι τωρα!!!!!
Αν εννοείς τρόπο να λειτουργήσει φίλτρο στο σύστημα, το player που χρησιμοποιώ δέχεται wav φίλτρα, έχω δοκιμάσει δανεικό όπως έχω πει και στο νήμα μου. Αν παίζει και ο Γιάννης μέσω pc, πιστεύω ότι θα τον φτιάξω, no problem.Άστον ήσυχο.
Πάμε σε σας τους δγιό, ιδγια τα χαΐργια σας.
Ενώ μόλις τώρα πιάσατε μικρόφωνο, ήδη έχουν βγει συμπεράσματα.
Είστε μια τρίχα μακριά από το να βγάλετε μια μέτρηση της προκοπής για χρήσιμη βάση προ ισοστάθμισης.
Ναι, αλλά χωρίς ισοστάθμιση, δε θα ακούγεται. Θέλει από τη μια να εκμεταλλευτείς τα τοιχώματα του δωματίου για χρήσιμο output εκεί που μπορεί το δορυφορίδι σας, και κατέβασμα εκεί που θα έχει πικς, ιδίως στα μεσαία, για να είναι σε αποδεκτή ταργκετ κερβ.
Που είναι οι δυνατότητες ισοστάθμισης οεο; Έχετε κάτι έτοιμο να παίζει φίλτρα;
Αφού μπουν τα φίλτρα, θα έχετε μια πολύ κουλ απόκριση από 80 κύκλους και πάνω.
Ερώτημα: από 80 και κάτω, περιμένετε από κάποιο θαύμα του Θεού του όντιο να γεμίσει μόνο του το πράμα; Γιατί αν περιμένετε να γεμίσει από τα δορυφορίδια σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τελευταία φορά, πως δεν γίνεται. Φοργκετ ιτ. Κενό θα είναι. Άνευ πλάκας. Δεν πρόκειται. Αδύνατο. Ποτέ.
Ευχαριστώ.
Πορέψου. Μεχρι την Schroeder frequency όμως μόνο. Μετά απαγορεύεται. Νόμος.Δεν ξεχνώ αυτό που είπε ο Dimifoot για την υπεροχή του dirac έναντι του τρόπου που θα εφαρμόσω φίλτρο, αλλά προς το παρόν θα πορευτώ με αυτό
αφού πιανη το χέρι σου σου έχω μια πρόταση.Αν δεν εχεις αλλο σοβαροτερο χομπυ και εχεις χρονο και διαθεση να μαθεις καινουρια πραγματα,εχει φαση το ατιμο!
Post automatically merged:
στραβός είσαι καλε....?φτιάξε δυο κουτες και ένα φτηνό minidsp.
Ελα,καλημερα σε ολους!Άρα δεν μας έδειξες την καλύτερη, και μετά λες:
Και βάζεις και θαυμαστικά.
Θα έρθω απο κει και θα σε βαρεσω.
Σοβαρέψου.
Οταν λες «πιο ομαλή απο την καλυτερη», θα δείχνεις την καλύτερη, όχι μια τυχαία
Σοβαρέψου.
Η καλύτερη ηταν εκείνη η κόκκινη. Σημείωσες την θέση;Ελα,καλημερα σε ολους!
Αργα το καταλαβες-για να ερθεις το εκανα,να σπρωξεις κανα ηχειο και να κουβαλησεις κανα κιβωτιο!!
Την καλυτερη χθεσινη εβαλα.Αλλα θα ξαναμετρησω αυριο ενα ενα με σταθερη αποσταση μικροφωνου καθε φορα και θα σας δειξω overlay απο ολες.
Εννοειται.Ολων των μετρησεων και toe in.Η καλύτερη ηταν εκείνη η κόκκινη. Σημείωσες την θέση;
.. τι εκανα παλι ?Και για να προλαβω τις μαιμουδες του φορουμ
Βρε μπαγλαμά, δορυφόρος είναι, πρέπει να δούμε όλο το φάσμα.
Όσο πιο κοντά πάει στον πίσω τοίχο, τόσο.πιο καλά στα μπάσα, αλλά το δικό σου ηχείο δεν βγάζει μπάσα, οπότε αυτό δε σε νοιάζει καθόλου.
Δε χρειάζεται εξηγήσεις.
Κόλλα τα και μέτρα.
Θέλω μέτρηση κολλητά. Και δεύτερη μέτρηση με πυκνή απορρόφηση πίσω από το ηχείο, κολλητά στον τοίχο.
Μετά θέλω μέτρηση πιο μπροστά. Μέχρι 80cm μπορεί να απέχει η πρόσθια μπάφλα του δορυφόρου από τον πίσω τοίχο.
Η πρόσθια μπάφλα του σαμπ απαγορεύεται να απέχει πάνω από 80cm, και ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 60.
Ο δορυφόρος απαγορεύεται να απέχει (η πρόσθια μπάφλα) 80-120 από τον πίσω τοίχο.
Βάζε μετρήσεις.
Οι διακυμάνσεις στις 2 πρώτες οκτάβες δε με νοιάζουν καθόλου. Μιλάμε για δορυφόρους τώρα...
Το σκεφτηκες ότι μπορει και να νομιζεις? Την δυναμη της συνηθειας δεν την υπολογιζεις?Εννοειται.Ολων των μετρησεων και toe in.
Και να εξηγηθω καλυτερα γιατι ακουγεται καλυτερα ο ηχος μου απο οτι μετραει:
Στη Jazz τα οργανα τις περισσοτερες φορες ειναι τοποθετημενα προς τη μια πλευρα.Drums και κυριως μπασσο.Βλεποντας τις ακυρωσεις και τις κορυφωσεις παιζοντας ενα ηχειο vs δυο μαζι,ειναι εμφανες οτι μειωνονται πολυ οι διακυμανσεις και το ακουστικο αποτελεσμα βελτιωνεται πολυ.Οταν ακουω παλιες mono,οντως παιζει λιγο χειροτερα.
View attachment 146731
Τουλαχιστον η μουσικη ειναι συμμαχος μου...
υπονοείς κάτι για το forum migamisw?
πως τολμάς?!Γιατι δεν παιρνει καποιον επαγγελματια να τελειωνει;
Η κόκκινη απορρίπτεται.
προβλέπω έκτακτο ιατρικό συμβούλιο....Η καλύτερη ηταν εκείνη η κόκκινη.
Ποιοοος??
Ναι. 5 μποφόρ τουλάχιστονπρέπει να έχει αέρα,
Σύμφωνα με αυτό, οι υβριδικοί Τρίτωνες θέλουν τουλάχιστον 1 μέτρο.
Γιατί;Σύμφωνα με αυτό, οι υβριδικοί Τρίτωνες θέλουν τουλάχιστον 1 μέτρο.
α, μα δεν ειναι το ουσιαστικο ενδιαφερον ολων μας οι μηχανες αναπαραγωγης ηχου ?οι υπόλοιποι που πεταγεστε χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον πλην του χαβαλέ ότι τον δυσκολεύετε
δεν θα 'χει μπυροποτηραχερουλατα ...Γιατι δεν παει κανενας γεοτονας να τον βοηθησει...μια σταλια ειναι η Θεσ/νικη