christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.648
πολυ καλο κλαιωωχ ο EAR.... πισω στις τρυπες (στα λαγουμια) μας...xD
πολυ καλο κλαιωωχ ο EAR.... πισω στις τρυπες (στα λαγουμια) μας...xD
Πριν από έναν χρόνο είχα πάει στην αντιπροσωπέια της Rel Ac στο Κολωνάκι και είχαμε συζητήσει για το Ti5, αλλά έχω διαβάσει αρκετές αντικρουόμενες απόψεις.Ναι, αυτή η λεπτή ισορροπία, από την οποία και μετά φεύγει η στέγη από το μπάσο.
Να μη φύγει η στέγη.
Πρόκειται για λεπτές ισορροπίες. Ίσα ίσα να ανασηκώνεται.
Πάνω απ' όλα, η δομική ακεραιότητα της οικίας.
αριστα απολυτο δικιο χερ ντοκτορΚάνεις τόσο αναλυτική περιγραφή, για κάτι που αντιμετωπίζεται μια χαρά με απλά πλαστικά ελαστικά ποδαράκια.. (και τίποτε άλλο δε χρειάζεται)
μεταλ, με γλομπατους και προακ τι θα ακουσουμε ακομα μρε γουιζη πεσ του τιποτιςΤο επίπεδο έντασης δεν ξεπερνάει ποτέ!! το και μισή και μόνο σε ακούσματα Metal κάτι λείπει!
xaxaxaaxxaaxxaaxaxaΝαι, αυτή η λεπτή ισορροπία, από την οποία και μετά φεύγει η στέγη από το μπάσο.
Να μη φύγει η στέγη.
Πρόκειται για λεπτές ισορροπίες. Ίσα ίσα να ανασηκώνεται.
Πάνω απ' όλα, η δομική ακεραιότητα της οικίας.
το q στα ελληνκα μεσιέ...στα πολυκαναλα σεταπια τι παιζνε, που σταδιαλα ειναι το ερωτηματικο στον υπολογιστη
70% πάνω από τα 300Hz αλλά και πάλι είναι πολλοί οι παράγοντες.στα πολυκαναλα σεταπια τι παιζνε,
Κι ομως, στα ελληνικα υπηρχε q αλλά καταργηθηκε Πετρο κι ας ρωτησες για πλακα...Έχουν και q τα Ελληνικά;
.. ναι, εγω δεν ακουω μια χαρα (βεβαια εγω ειμαι μαιμου-οποτε εχω δικαιολογια).... αυτο που ακουω μοιαζει με αυτο το εμοτικον :μια χαρα μουσικη ακουει ο λουκας μρε μαιμου μου
μεθοδος του αρα, ισχυει η ρηση του οττο κλεμπερερ για την μαιριλιν μονροε, η καψερη η μονοκαναλη του ηρακλειου ακουει 5 της εκατο εγω δικαναλος 15 της εκατο αρα ο χερ ντοκτορ 90 της εκατο κατα κλεμπερερ ο νταλιμπαν εχει μια φωτο απο περιοδικο εγω μια ολοσωμη φωτο της μονροε ενω ο χερ ντοκτορ εχει ολοκληρη κουκλα που του μιλαει του λεει σ αγαπω η τι μου κανεις ζγουρομαλη μου70% πάνω από τα 300Hz αλλά και πάλι είναι πολλοί οι παράγοντες.
Στραβά ξύπνησες;Μέχρι τα 100 Hz παίζουν 0%.
Από τα 100 - 300hz παίζουν δε παίζουν 15%.
Παραπάνω είναι μπέρδεμα.
Είναι λάθος η ερώτηση.κοριτσια που λεει ο κος σιζικ, σε τι ποσοστο παιζνε τα ηχεια μας την πραγματικη μουσικη
Το σαμπι μνημονεύεται συχνά μέχρι τις μέρες μας, λόγω του περίφημου νόμου Γ(σαμπι)Ν του 1911, που ρυθμίζει την περί αυτοκινητων ευθύνη. Λόγω έλλειψης του σαμπι στο πληκτρολόγιο, εσφαλμένα αναγραφεται ως ν. ΓΠΝ/1911... ναι, εγω δεν ακουω μια χαρα (βεβαια εγω ειμαι μαιμου-οποτε εχω δικαιολογια).... αυτο που ακουω μοιαζει με αυτο το εμοτικον :
!!!!!!
Μόλις ακούσεις αυτές τις λέξεις... ειδικά αν είναι στην ίδια πρόταση.... ακόμα περισσότερο αν συνοδεύονται από μία ακόμη... ντιρακ....{η λεξη κλειδι , σσσ μυστικο , να ξερεις αν ακουσεις κατι ειναι "σαμπ" και "ισοσταθμιση" }