- Reaction score
- 76.467
Δόθηκαν warnings και διαγράφηκαν τα άσχετα.
Από 8 και πάνω έχεις πει...Βρέχει. Έχει και κρύο.
Καιρός για δύο.
Ή τρίο.
Έχεις ενα δίκιο , αλλά οι καταβολές δεν σβήνουν..αριστα απολυτο δικιο χερ ντοκτορ
μεταλ, με γλομπατους και προακ τι θα ακουσουμε ακομα μρε γουιζη πεσ του τιποτις
Τί σημαίνει αυτό; Να παρεξηγηθώ;τσιμπουκάρισμα
Δλδ το 10% που λείπει στην κούκλα τής δημιουργεί πρόβλημα στην όραση.μεθοδος του αρα, ισχυει η ρηση του οττο κλεμπερερ για την μαιριλιν μονροε, η καψερη η μονοκαναλη του ηρακλειου ακουει 5 της εκατο εγω δικαναλος 15 της εκατο αρα ο χερ ντοκτορ 90 της εκατο κατα κλεμπερερ ο νταλιμπαν εχει μια φωτο απο περιοδικο εγω μια ολοσωμη φωτο της μονροε ενω ο χερ ντοκτορ εχει ολοκληρη κουκλα που του μιλαει του λεει σ αγαπω η τι μου κανεις ζγουρομαλη μου
-Τί σημαίνει αυτό; Να παρεξηγηθώ;
Πιπ@ Κ@λο δηλαδή Μανώλακη-
Στην αργκό ,
Στενό μαρκάρισμα .
-
Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τί σημαίνει ότι η ένταση δεν ξεπερνάει το και μισή ή οι υπόλοιποι ντρέπεστε να ρωτήσετε; Ξέρω ότι τα ποτενσιόμετρα ξεκινάνε από παρά είκοσι και τελειώνουν και είκοσι.Το επίπεδο έντασης δεν ξεπερνάει ποτέ!! το και μισή και μόνο σε ακούσματα Metal κάτι λείπει!
Το μπέρδεψα με το τσιμπούκωμα τότε...-
Στην αργκό ,
Στενό μαρκάρισμα .
-
Τώρα το είδα. Όντως, τί θέλει να πει ο ποιητής;Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τί σημαίνει ότι η ένταση δεν ξεπερνάει το και μισή ή οι υπόλοιποι ντρέπεστε να ρωτήσετε; Ξέρω ότι τα ποτενσιόμετρα ξεκινάνε από παρά είκοσι και τελειώνουν και είκοσι.
Το μπέρδεψα με το τσιμπούκωμα τότε...
ΝΟΣτενό μαρκάρισμα
Μάλλον εννοεί σαν αφετηρία το 12.00Όντως, τί θέλει να πει ο ποιητής;
-Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τί σημαίνει ότι η ένταση δεν ξεπερνάει το και μισή ή οι υπόλοιποι ντρέπεστε να ρωτήσετε; Ξέρω ότι τα ποτενσιόμετρα ξεκινάνε από παρά είκοσι και τελειώνουν και είκοσι.
-
Ήθελε να γράψει στό ακριβώς τής ώρας , καί έγραψε τό καί μισή .
Σταυρόστετον !
-
Έχεις ενα δίκιο , αλλά οι καταβολές δεν σβήνουν..
Ο Λουκάς εχει ανεβάσει εναν απ τους πιο όμορφους χώρους που εχουμε δει εδώ αλλά το τσιμπουκάρισμα καλά κρατεί.
Τώρα το είδα. Όντως, τί θέλει να πει ο ποιητής;
Όπως έχω ξαναπεί, και θα το ξαναλέω μέχρι να το καταλάβετε, για τα 80 Φον της στάθμης αναφοράς:
View attachment 146918
Χρειάζεστε σαμπ να βγάζουν την πράσινη γραμμούλα, δηλαδή 120 ντεσιμπέλ στάθμης στους 20 κύκλους ώστε να ακούτε εκεί στάθμη 80 Φον.
80 Φον είναι μια πολύ ωραία στάθμη να ακούς μουσική για πολλές ώρες, ξεκούραστα, χωρίς ακουστική κόπωση. Στάθμη αναφοράς λέγεται.
50€.
Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω πως ακούγεται αλλά ο χώρος είναι υπέροχος.
Συγχαρητήρια.
Ακριβώς το maxΜόνο εγώ δεν κατάλαβα τί σημαίνει ότι η ένταση δεν ξεπερνάει το και μισή ή οι υπόλοιποι ντρέπεστε να ρωτήσετε; Ξέρω ότι τα ποτενσιόμετρα ξεκινάνε από παρά είκοσι και τελειώνουν και είκοσι.
Ο,τι και να έκανες, την παντοφλιά θα την έτρωγεςΠου είχα το μυαλό μου όταν σχεδίαζα-έφταιχνα το σπίτι μου;
Είναι βοηθητικός χώρος με ανεξάρτητη είσοδο, συνεπώς είχα την δυνατότητα να "σχεδιάσω" σε λευκό χαρτί.Φίλε μου σε ζηλεύω! Και από διαστάσεις αλλά και από χώρο και διακόσμιση. Όταν βλέπω κάτι τέτοια με πιάνει το παράπονο και θυμώνω μαζί. Που είχα το μυαλό μου όταν σχεδίαζα-έφταιχνα το σπίτι μου; Και να πεις ότι ήμουν άσχετος να πω πάει στο διάολο, αλλά έλα που είμαι χωμένος μέσα στα (ηχητικά και ηλεκτρονικά) σκατά από 10 χρόνων παιδί!!!
Κλαψ...