- Reaction score
- 15.469
Χρηστο, συμφωνα με τσι μετρησεις μου, οι μισες επαδα μεσα ειναι ασυνουσιαστες το τελεφταιο εφταμηνο - βαλε αλλο !πως τ ακους τα ΄΄χαμηλα΄΄ μρε αυτι
Χρηστο, συμφωνα με τσι μετρησεις μου, οι μισες επαδα μεσα ειναι ασυνουσιαστες το τελεφταιο εφταμηνο - βαλε αλλο !πως τ ακους τα ΄΄χαμηλα΄΄ μρε αυτι
μρε ολδυ να ρωτησουμε και τη ροζι σαν πιο αρμοδια στο θεμα τι λες;Χρηστο, συμφωνα με τσι μετρησεις μου, οι μισες επαδα μεσα ειναι ασυνουσιαστες το τελεφταιο εφταμηνο - βαλε αλλο !
Δεν υπαρχει τροπος να μετρησεις πληρως τη συμπεριφορα του χωρου που στηθηκε το συστημα και να καταλαβεις πως θα απιξει μεσα σε αυτο η αν θα αποδωσει με σωστο πλατος και βαθος τη στερεοφωνικη εικονα.ΑΥΤΟ ειναι νομος και επιμενω!Μετριούνται τα πάντα Γιάννννννη. Νομος αυτό. Το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τι να μετρήσουμε η τι να προσέξουμε στις μετρήσεις δεν το αλλάζει αυτό. Ότι ακούγεται μετριέται.
η αληθεια οτι θεμε και την αποψη του γυναικειου προσωπικου του φορουμ - παντως επιμενω ! ξανοιξε παε τσι αθρωπους απου το γλεντουνεμρε ολδυ να ρωτησουμε και τη ροζι σαν πιο αρμοδια στο θεμα τι λες;
Σας βλέπω να καταλήγετε σαν τον Μπετόβεν.
Δεν εννοώ κουφοί (αν και παίζει και αυτό το σενάριο) αλλά κλίνοντες προς bass-heavy μουσικές
wtf ποια στάθμη αναφοράς εδώ στο -20db και τρόμαξα
Όχι 45. 45.000 Floydηδες, ενος Γιανννη γνωση!Δεν υπαρχει τροπος να μετρησεις πληρως τη συμπεριφορα του χωρου που στηθηκε το συστημα και να καταλαβεις πως θα απιξει μεσα σε αυτο η αν θα αποδωσει με σωστο πλατος και βαθος τη στερεοφωνικη εικονα.ΑΥΤΟ ειναι νομος και επιμενω!
Κι ομως Κωστα, υπαρχουν διακρισεις στη μουσικη...Η μουσικη, οπως αλλωστε αρκετες δραστηριοτητες, χαρακτηριζουν τους ανθρωπους.Δεν υπάρχουν αηδίες μουσικές.
Στις μουσικές χωράει κάθε άποψη, κάθε προτίμηση, κάθε γούστο.
Δημοκρατία.
Όχι όμως στο στήσιμο του σεταπ, στα μηχανήματα. Εκεί, Τουλ. Ασχέτως της μουσικής που ακούτε.
Είπαμε δημοκρατία, αλλά ως ένα σημείο. Δε θέλω χαζά. Δε θέλω αηδίες.
Αυτά είναι κομμάτια !!!!Όχι, όχι, προειδοποίησα, είναι όμως νορμάλ μπάσο αυτό των yello, τίποτα ανόητα υστερικό.
Για υστερίες, παρακαλώ περάστε:
Σας καθαρίζω λάχανο ο,τι σαμπ και να'χετε με τέτοια μουσική. Μη βλέπετε που το παίζω χαλαρός με Μόμπι...
Αυτά είναι επιπέδου τερματογκαζι.
Δεν βγαίνει άκρη.
Με την καμία.
Δικά του κομμάτια.
Αντιπροσωπευτικά.
Δεν υπαρχει τροπος να μετρησεις πληρως τη συμπεριφορα του χωρου που στηθηκε το συστημα και να καταλαβεις πως θα απιξει μεσα σε αυτο η αν θα αποδωσει με σωστο πλατος και βαθος τη στερεοφωνικη εικονα.ΑΥΤΟ ειναι νομος και επιμενω!
Δεν έχω διοικητικές αρμοδιότητες. Και αν είχα δεν θα μπάναρα ποτέ τον Johnnn Snow, είναι η ψυχή του φόρουμΤράβα του ενα μπαν να ισιώσει.
Άστα, άστα...
Επιμένει κιόλας
Ναι, βαράει άσχημα, θέλει με το μαλακό...wtf ποια στάθμη αναφοράς εδώ στο -20db και τρόμαξα
Αλλού είμαστε:κουραγιο Γιανννη.........
εδω ειστε .......
Ο Γιάνννης δεν θέλει μπανάκια αλλά...καμπανάκια για να ερχόταν κάθε φορά στα ίσα του.Τράβα του ενα μπαν να ισιώσει.
Έχεις όμως νομοθετικές...Δεν έχω διοικητικές αρμοδιότητες. ..
Ιδίως άμα θα γίνονταν...αδιάκριτοι πάνω σε διάφορες διακρίσεις.Κι ομως Κωστα, υπαρχουν διακρισεις στη μουσικη...Η μουσικη, οπως αλλωστε αρκετες δραστηριοτητες, χαρακτηριζουν τους ανθρωπους.
Μια στάση εδώ...Έχεις όμως νομοθετικές...
Μιλάμε για πλήρη...διαχωρισμό εξουσιών εδώ πέρα...