- Reaction score
- 3.628
Αρα δε θυμαμαι καλα...Εχεις ενα λινκ να το καρατσεκαρω;SINAD 111 έχει το SHD, 112 το RME και 114 το quetest. Οι διαφορές είναι αμελητέες.
Αρα δε θυμαμαι καλα...Εχεις ενα λινκ να το καρατσεκαρω;SINAD 111 έχει το SHD, 112 το RME και 114 το quetest. Οι διαφορές είναι αμελητέες.
Ο οποίος είναι και ολίγον σιωπηρός τελευταίως...Αναρωτιέμαι μήπως ευθύνονται κάποιες...μετρήσεις που μπορεί να έκανε.Βγάζουμε και γλωσσίτσα;
Μίλα με τον Λέανδρο καλύτερα
SINAD 111 έχει το SHD, 112 το RME και 114 το quetest. Οι διαφορές είναι αμελητέες.
Αρα δε θυμαμαι καλα...Εχεις ενα λινκ να το καρατσεκαρω;
Πρόσεχε όμως τι συμβαίνει στις πρώτες οκτάβες:Αυξάνεται η στάθμη στις θορυβικές συνιστώσες.Αρα δε θυμαμαι καλα...Εχεις ενα λινκ να το καρατσεκαρω;
Eυχαριστω αλλα εγω θυμαμαι εναν αλλον πινακα με τη συνολικη βαθμολογια.Υπαρχει?Master Index of Measurement Comparison Charts [Defunct]
[Click here for the current index. This thread is now defunct.]www.audiosciencereview.com
Τα αστεια και τα "ποιηματα"του... γιατι σου λειπει το ξεφτυλισμα?
Εννοεί την απαξίωση του χαϊενδισμού από τα γραπτά του,όχι του δικού του εαυτού.Τα αστεια και τα "ποιηματα"του.
Ετσι την εβρισκες μαζι του;
Δεν γίνεται απάντηση με καθολική ισχύ για οποιοδήποτε DAC ανεξαιρέτως.Σε άλλα λείπουν κάποιες και άλλα είναι υλοποιημένα για βέλτιστη απόδοση από συγκεκριμένη.Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα
Γιατι δεν δοκιμαζεις;Δεν υπαρχει περισσοτερη χαρα απο το να ανακαλυπτεις μονος σου.Ετσι το ρισκαρα και εγω.Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα
το απάντησε ο κωσταυτιας που το έχει ψάξει hdmiΜάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα
.. ειναι μονοδρομος ο δρομος της φαρσας που χω παρει, και δε γυριζει πισω.Τα αστεια και τα "ποιηματα"του.
Ετσι την εβρισκες μαζι του;
Ρε συ Γιάννη αυτό θα κάνω σίγουρα στο τέλος. Απλά αν το έχει κάνει κάποιος και έχει άποψη θα με γλιτώσει από άσκοπο χρόνο ώστε να απορρίψω 2-3 από αυτές τις επιλογές γρήγορα.Γιατι δεν δοκιμαζεις;Δεν υπαρχει περισσοτερη χαρα απο το να ανακαλυπτεις μονος σου.Ετσι το ρισκαρα και εγω.
Αγαπητέ αν δεν σε πειράζει να σπαταλήσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για εμένα και μου επιτρέπεις σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα το μοντέλο για να βγάλεις με τις γνώσεις που έχεις διάγνωση.Εννοεί την απαξίωση του χαϊενδισμού από τα γραπτά του,όχι του δικού του εαυτού.
Δεν γίνεται απάντηση με καθολική ισχύ για οποιοδήποτε DAC ανεξαιρέτως.Σε άλλα λείπουν κάποιες και άλλα είναι υλοποιημένα για βέλτιστη απόδοση από συγκεκριμένη.
Ναι, την είδα την απάντηση του Κώστα.το απάντησε ο κωσταυτιας που το έχει ψάξει hdmi
Δε διαβασες οτι εχω ακουσει τις διαφορες μεταξυ coax-plastic optical και plastic optical-glass?Ρε συ Γιάννη αυτό θα κάνω σίγουρα στο τέλος. Απλά αν το έχει κάνει κάποιος και έχει άποψη θα με γλιτώσει από άσκοπο χρόνο ώστε να απορρίψω 2-3 από αυτές τις επιλογές γρήγορα.
Αγαπητέ αν δεν σε πειράζει να σπαταλήσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για εμένα και μου επιτρέπεις σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα το μοντέλο για να βγάλεις με τις γνώσεις που έχεις διάγνωση.
Ευχαριστώ
Ναι, την είδα την απάντηση του Κώστα.
Bhutia says ότι διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο!
Και εγώ εξακολουθώ και ακούω βινύλιο
Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα