Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Βγάζουμε και γλωσσίτσα;

Μίλα με τον Λέανδρο καλύτερα
Ο οποίος είναι και ολίγον σιωπηρός τελευταίως...Αναρωτιέμαι μήπως ευθύνονται κάποιες...μετρήσεις που μπορεί να έκανε.:)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.135
SINAD 111 έχει το SHD, 112 το RME και 114 το quetest. Οι διαφορές είναι αμελητέες.

...και θα ακούσει τις διαφορές μεταξύ 111, 112 και 114, κάνοντας τραμπάλα στις βουνοκορφές της απόκρισης του συστήματος. Μόνο σε κομμάτια γιόντελινγκ ίσως, όπου τα όρη και οι κοιλάδες της απόκρισης θα αναδεικνύουν με φυσικό τρόπο τη "μουσικότητα" των τραγουδιών.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Αρα δε θυμαμαι καλα...Εχεις ενα λινκ να το καρατσεκαρω;
Πρόσεχε όμως τι συμβαίνει στις πρώτες οκτάβες:Αυξάνεται η στάθμη στις θορυβικές συνιστώσες. :sneaky:

1576501841723.png

Αξιόλογο σημείο στο RME για όσους χρησιμοποιούν πρωτόκολλο USB είναι το παρακάτω:

1576502178915.png

Διότι σε αρκετές περιπτώσεις DAC με υψηλή απόδοση,χωλαίνει ειδικώς η υλοποίηση στο δίαυλο USB χαλώντας τις καλές εντυπώσεις...

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
H γραμμικότητα μετατροπής στο SHD:

1576502392270.png

Και το σημείο όπου υστερεί:

1576502444078.png

Πλην όμως ,αμφιβάλλω ο ίδιος για το βαθμό που θα γινόταν η αμιγώς ηλεκτρονική διαφορά αισθητή σε συνάρτηση με τις ευεργετικές διορθωτικές παρεμβάσεις που θα έχει εφαρμόσει σε δεδομένο setup και χώρο.

Reaction score
6.814
Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Και δεν κάνω πλάκα :)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.381
Τα αστεια και τα "ποιηματα"του.

Ετσι την εβρισκες μαζι του;
Εννοεί την απαξίωση του χαϊενδισμού από τα γραπτά του,όχι του δικού του εαυτού.
Μάγκες , εμένα με μπερδέψατε περισσότερο αφού κανείς τεκμηριωμένα ή έστω μετά από πολλές δοκιμές δεν λέει από ποια θύρα παίζει καλύτερα ένα ντακ ( πηγή pc ) και έβαλα βινύλιο σήμερα.
Δεν γίνεται απάντηση με καθολική ισχύ για οποιοδήποτε DAC ανεξαιρέτως.Σε άλλα λείπουν κάποιες και άλλα είναι υλοποιημένα για βέλτιστη απόδοση από συγκεκριμένη.

Reaction score
3.628
Γιατι δεν δοκιμαζεις;Δεν υπαρχει περισσοτερη χαρα απο το να ανακαλυπτεις μονος σου.Ετσι το ρισκαρα και εγω.

Reaction score
1.766
το απάντησε ο κωσταυτιας που το έχει ψάξει hdmi

• Like
Reactions: PMC

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.390
Τα αστεια και τα "ποιηματα"του.
Ετσι την εβρισκες μαζι του;
.. ειναι μονοδρομος ο δρομος της φαρσας που χω παρει, και δε γυριζει πισω.
Με αλλα λογια, καποιοι ακουνε μουσικη, και καποιοι ειναι μουσικη.
Θελω να ανηκω στη δευτερη κατηγορια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.404
Εδώ δεν μπορούν να ακούσουν την διαφορά της τραμπάλας απο την σωστή καμπύλη, και θα ακούσουν το jitter, το sinad και τις διαφορές στα ψηφιακά καλωδια; :roflmao:

Σοβαρευτείτε.

Μακάριοι οι πτωχοί τω ωτί

:lolsign:

Reaction score
6.814
Γιατι δεν δοκιμαζεις;Δεν υπαρχει περισσοτερη χαρα απο το να ανακαλυπτεις μονος σου.Ετσι το ρισκαρα και εγω.
Ρε συ Γιάννη αυτό θα κάνω σίγουρα στο τέλος. Απλά αν το έχει κάνει κάποιος και έχει άποψη θα με γλιτώσει από άσκοπο χρόνο ώστε να απορρίψω 2-3 από αυτές τις επιλογές γρήγορα.
Εννοεί την απαξίωση του χαϊενδισμού από τα γραπτά του,όχι του δικού του εαυτού.

Δεν γίνεται απάντηση με καθολική ισχύ για οποιοδήποτε DAC ανεξαιρέτως.Σε άλλα λείπουν κάποιες και άλλα είναι υλοποιημένα για βέλτιστη απόδοση από συγκεκριμένη.
Αγαπητέ αν δεν σε πειράζει να σπαταλήσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για εμένα και μου επιτρέπεις σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα το μοντέλο για να βγάλεις με τις γνώσεις που έχεις διάγνωση.
Ευχαριστώ :)
το απάντησε ο κωσταυτιας που το έχει ψάξει hdmi
Ναι, την είδα την απάντηση του Κώστα.
Bhutia says ότι διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο!
Και εγώ εξακολουθώ και ακούω βινύλιο :lolsign:

Reaction score
3.628
Ρε συ Γιάννη αυτό θα κάνω σίγουρα στο τέλος. Απλά αν το έχει κάνει κάποιος και έχει άποψη θα με γλιτώσει από άσκοπο χρόνο ώστε να απορρίψω 2-3 από αυτές τις επιλογές γρήγορα.

Αγαπητέ αν δεν σε πειράζει να σπαταλήσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για εμένα και μου επιτρέπεις σου στέλνω σε προσωπικό μήνυμα το μοντέλο για να βγάλεις με τις γνώσεις που έχεις διάγνωση.
Ευχαριστώ :)

Ναι, την είδα την απάντηση του Κώστα.
Bhutia says ότι διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο!
Και εγώ εξακολουθώ και ακούω βινύλιο :lolsign:
Δε διαβασες οτι εχω ακουσει τις διαφορες μεταξυ coax-plastic optical και plastic optical-glass?

Ημουν απολυτα δυσπιστος γιατι αλλιως ειχα μαθει αλλα πολλοι λεγαν το αντιθετο.Δοκιμασα για να πειστω γιατι αλλιως θα εμενα με την απορια!

Reaction score
6.814
Εγώ προσωπικά προς το παρόν αποφεύγω τις δοκιμές αυτές γιατί πιστεύω ότι δύσκολα θα γίνουν σε εμένα αντιληπτές άμεσα. Απλά ρωτώ ποιο είναι η ορθότερη τεχνικά επιλογή. Λιγοτερος θόρυβος, περισσότερη πληροφορία κλπ. Αν θα τα καταλάβω ή αν θα τα ακούσω ποτέ δεν το γνωρίζω. Έτσι για το καλό που λένε θέλω να γνωρίζω πιο είναι το αρτιότερο από όλα σαν επιλογή .

A

amoustakas

Guest
Αν σου πω σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα πικαπ για μην έχω στο νου μου όλες αυτές τις μ@λακίες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic