Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
12.264
Το δικό σου ευκολάκι έγκειται στο ότι προτεραιότητα έχεις όχι την ψηφιοποίηση της καμπύλης RIAA αλλά την ωφέλιμη ενέργεια στις πρώτες οκτάβες και την καμπύλη-στόχο.

Eyes on the prize... :sneaky:
Ναι, σαφώς. Έλεγα μήπως είχε και κανένα κερασάκι η τούρτα, αλλά οκ. Και αυτά που κάνει καλά μου φαίνονται αρκετά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.988
3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:

View attachment 147754

Και με σονορους:

View attachment 147755

Μπήκαμε στις 200 σελίδες ή ακόμα;

Ακόμα..
βγήκατε να γιορτάσετε τις 200 σελίδες?:cry:
γιατί δεν πήρατε μαζί και τον γιάνννη καλέ...να του gamiσετετοταμτιριρίμ? :laugh: :lolsign: :biggrin:
Και να ξερεις,μεχρι και τα ακρα παιζουν ρολο-ποσο γυαλισμενα ειναι.
την γυαλίζεις την οπτική γιάνννη μου? :lol:

Last edited:

Reaction score
3.628
3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:

View attachment 147754

Και με σονορους:

View attachment 147755

Μπήκαμε στις 200 σελίδες ή ακόμα;

Ακόμα..
Ο Sonorus ειναι τερμα δεξια;Νομιζω οτι γνωριζομαστε φατσικα.Μενεις Ολυμπιαδος καπου ή ηρθες να ψωνισεις απο το καταστημα μου;

Για τον Γιανννη επιμενατε σε μετρησεις.Σας τις ανεβασα τελικα και μονο ο Κωστας μου ειπε εν μερει μπραβο.

Κανενας δε μου εδωσε συγχαρητηρια που εχω ενα τελειο RT,τελειο IR,πολυ καλο waterfall-spectrogram για ερασιτεχνικο χωρο και πολυ καλη αποκριση συχνοτητας απο τη σρεντερ και πανω!!

Και που'στε-ολα αυτα με το αυτι παρακαλω!!!

Αλλα τι να το κανεις-αφου το συστημα δεν παιζει τελεια Moby και Organ...

Reaction score
12.264
Ο Sonorus ειναι τερμα δεξια;Νομιζω οτι γνωριζομαστε φατσικα.Μενεις Ολυμπιαδος καπου ή ηρθες να ψωνισεις απο το καταστημα μου;

Για τον Γιανννη επιμενατε σε μετρησεις.Σας τις ανεβασα τελικα και μονο ο Κωστας μου ειπε εν μερει μπραβο.

Κανενας δε μου εδωσε συγχαρητηρια που εχω ενα τελειο RT,τελειο IR,πολυ καλο waterfall-spectrogram για ερασιτεχνικο χωρο και πολυ καλη αποκριση συχνοτητας απο τη σρεντερ και πανω!!

Και που'στε-ολα αυτα με το αυτι παρακαλω!!!

Αλλα τι να το κανεις-αφου το συστημα δεν παιζει τελεια Moby και Organ...

Kαλά, εδώ που τα λέμε, εσύ τουλάχιστον έχεις προσπαθήσει αρκετά με τον χώρο σου, ξεκινάμε απο τα βασικά, έχεις χώρο για να απολαμβάνεις το σύστημά σου. Η μόνη μου διαφωνία - όχι ότι έχει και πολλή σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται - έχει να κάνει με την επιμονή σου στις επιλογές που έχεις κάνει και που τις θεωρείς τις καλύτερες δυνατές. π.χ. καλό το dac σου ( διάβασα κριτικές ), αλλά my friend, αν η ισοστάθμιση που κάνω με το pc μου είναι κλάσμα των δυνατοτήτων του dirac, τότε με το συμπάθειο, να χέσω και το super duper dac, να χέσω και τα καλώδια ( μου ). Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και όχι τα επιμέρους στοιχεία.
Σαν επιπλέον "δωράκι", έρχεται και η δυνατότητα να πάρει κάποιος εξαιρετικές χαμηλές συχνότητες. Δεν είναι λίγο πράγμα και αυτό.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.398
Σαν επιπλέον "δωράκι", έρχεται και η δυνατότητα να πάρει κάποιος εξαιρετικές χαμηλές συχνότητες. Δεν είναι λίγο πράγμα και αυτό.
Το πιο σημαντικό είναι.
Μετρήθηκε!!! Δίνει το 30% της υποκειμενικής ικανοποίησης από μόνο του.

Reaction score
3.628
Kαλά, εδώ που τα λέμε, εσύ τουλάχιστον έχεις προσπαθήσει αρκετά με τον χώρο σου, ξεκινάμε απο τα βασικά, έχεις χώρο για να απολαμβάνεις το σύστημά σου. Η μόνη μου διαφωνία - όχι ότι έχει και πολλή σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται - έχει να κάνει με την επιμονή σου στις επιλογές που έχεις κάνει και που τις θεωρείς τις καλύτερες δυνατές. π.χ. καλό το dac σου ( διάβασα κριτικές ), αλλά my friend, αν η ισοστάθμιση που κάνω με το pc μου είναι κλάσμα των δυνατοτήτων του dirac, τότε με το συμπάθειο, να χέσω και το super duper dac, να χέσω και τα καλώδια ( μου ). Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και όχι τα επιμέρους στοιχεία.
Η προτεραιοτητα που δινεις στις χαμηλες ειναι δεκτη-παρολο που ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου.

Εισαι γελασμενος παντως αν νομιζεις οτι θα φτιαξεις την καμπυλη τυπου Harman με την ισοσταθμιση.Αν νομιζεις οτι θα πλησιασεις καν τις μετρησεις μου,θα απογοητευτεις.Παλι θα ακους οτι να'ναι και θα νομιζεις οτι παιζει "στερεο".

Κατα τη γνωμη μου,προεχει ο χωρος και τα σωστα μηχανηματα(βλεπε Qutest vs SHD)και μετα ερχεται η ισοσταθμιση,η οποια ειναι το κερασακι στην τουρτα.Μια χαρα ακουγεται και το μπασσο μου αν δεν εχεις απαιτησεις σταθμεων παρτυ ή ακουσματος κεραυνων.Jazz,Metal,Rock,old school ηλεκτρονικη-ολες ακουγονται πολυ απολαυστικα.Τωρα,θα ελεγα οχι στο τελειο μπασσο που απεχει απο το συχνοτικο μου φασμα;Οχι βεβαια.Αλλα ειναι ενα βημα καποιων χιλιαδων ευρω που δε θα κανω ακομα...

Ξαναλεω:εγω βρηκα το δασος και μου λειπει ενα δεντρακι...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.382
... ρε γκρινννιαρη/παραπονννιαρη να πουμε...ασε τις υπερβολες για τις γυναικες..απλα δεν ειναι (τερμα) μηχανουργειο.
Το καλο ειναι οτι ευχαριστιεσαι την οποια ακροαματικη διαδικασια, ναι απο εκει ξεκιναει το πραμα, ξεκιναει.
Και μην ταφτιζεσαι με το συστημα σου, δεν εισαι εσυ, μην το δικαιολογεις και μην κανεις το κινννεζο, δες το οπως ειναι, και ακουσε το.
Βγαλε τις διαννννοητικες autoασπιδες.
φιλικα παντα, cheers.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280