- Reaction score
- 1.766
200
Ναι, σαφώς. Έλεγα μήπως είχε και κανένα κερασάκι η τούρτα, αλλά οκ. Και αυτά που κάνει καλά μου φαίνονται αρκετά.Το δικό σου ευκολάκι έγκειται στο ότι προτεραιότητα έχεις όχι την ψηφιοποίηση της καμπύλης RIAA αλλά την ωφέλιμη ενέργεια στις πρώτες οκτάβες και την καμπύλη-στόχο.
Eyes on the prize...
Ο Γιανννης που είναι?3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:
View attachment 147754
Και με σονορους:
View attachment 147755
Μπήκαμε στις 200 σελίδες ή ακόμα;
Ακόμα..
Σαν την μύγα μες στο γάλα!3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:
View attachment 147754
Και με σονορους:
View attachment 147755
Ακόμα..
3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι
Οι λάμπες από πάνω; Συνομωσία;3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:
View attachment 147754
Και με σονορους:
View attachment 147755
Ακόμα..
βγήκατε να γιορτάσετε τις 200 σελίδες?3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:
View attachment 147754
Και με σονορους:
View attachment 147755
Ακόμα..
την γυαλίζεις την οπτική γιάνννη μου?Και να ξερεις,μεχρι και τα ακρα παιζουν ρολο-ποσο γυαλισμενα ειναι.
Μα είναι λεντ...!Οι λάμπες από πάνω;
Ο Sonorus ειναι τερμα δεξια;Νομιζω οτι γνωριζομαστε φατσικα.Μενεις Ολυμπιαδος καπου ή ηρθες να ψωνισεις απο το καταστημα μου;3 τρινοβαδες σε ένα τραπέζι, ρισπεκτ:
View attachment 147754
Και με σονορους:
View attachment 147755
Ακόμα..
Ο Sonorus ειναι τερμα δεξια;Νομιζω οτι γνωριζομαστε φατσικα.Μενεις Ολυμπιαδος καπου ή ηρθες να ψωνισεις απο το καταστημα μου;
Για τον Γιανννη επιμενατε σε μετρησεις.Σας τις ανεβασα τελικα και μονο ο Κωστας μου ειπε εν μερει μπραβο.
Κανενας δε μου εδωσε συγχαρητηρια που εχω ενα τελειο RT,τελειο IR,πολυ καλο waterfall-spectrogram για ερασιτεχνικο χωρο και πολυ καλη αποκριση συχνοτητας απο τη σρεντερ και πανω!!
Και που'στε-ολα αυτα με το αυτι παρακαλω!!!
Αλλα τι να το κανεις-αφου το συστημα δεν παιζει τελεια Moby και Organ...
Το πιο σημαντικό είναι.Σαν επιπλέον "δωράκι", έρχεται και η δυνατότητα να πάρει κάποιος εξαιρετικές χαμηλές συχνότητες. Δεν είναι λίγο πράγμα και αυτό.
Η προτεραιοτητα που δινεις στις χαμηλες ειναι δεκτη-παρολο που ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου.Kαλά, εδώ που τα λέμε, εσύ τουλάχιστον έχεις προσπαθήσει αρκετά με τον χώρο σου, ξεκινάμε απο τα βασικά, έχεις χώρο για να απολαμβάνεις το σύστημά σου. Η μόνη μου διαφωνία - όχι ότι έχει και πολλή σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται - έχει να κάνει με την επιμονή σου στις επιλογές που έχεις κάνει και που τις θεωρείς τις καλύτερες δυνατές. π.χ. καλό το dac σου ( διάβασα κριτικές ), αλλά my friend, αν η ισοστάθμιση που κάνω με το pc μου είναι κλάσμα των δυνατοτήτων του dirac, τότε με το συμπάθειο, να χέσω και το super duper dac, να χέσω και τα καλώδια ( μου ). Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα και όχι τα επιμέρους στοιχεία.
Σαν επιπλέον "δωράκι", έρχεται και η δυνατότητα να πάρει κάποιος εξαιρετικές χαμηλές συχνότητες. Δεν είναι λίγο πράγμα και αυτό.