- Reaction score
- 891
Τί λες ρε; Έγινε τέτοια χοντράδα;;
η monoprice εχει 23/12 official release και οι beta testers λενε τα καλυτερα.Αντιθέτως με το Brexit που θα υλοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου τωρα που οι ψηφοφόροι έστειλαν τους Remainers σπίτι τους , το Dirac φαινεται πως δεν θα ενσωματωθεί στα τρέχοντα Emotiva.
Η ιστορία εν περιλήψει ειναι πως η Emotiva αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ενα τσιπάκι -χωρις να το συνεννοηθεί με την Dirac- για το οποίο η Dirac δεν μπορεί να γράψει κώδικα.
Και φυσικά ούτε η Emotiva το κατάφερε, και δεν υπηρχε περίπτωση, θα τον είχαν καταφέρει οι Σουηδοί αν γινόταν.
Οπότε τα RMC και το XMC2 μένουν αμανάτι, μόνο με τα φίλτρα του REW.
Δύσκολα τα πράγματα για την Emotiva
Ποιος άλλος δυσκολεύεται;Κάτι τρέχει και με το Dirac πάντως. Δεν είναι δυνατόν να δυσκολεύονται όλοι τόσο πολύ.
Η minidsp που ξέρω, το upgrade στην έκδοση 2 έγινε με πολύ πόνο και ακόμα δεν είναι σταθερό όπως στην έκδοση 1. Για την NAD διάβαζα κάπου ότι ενώ ήταν ανακοινωμένο "έπαιξε" μετά από κάμποσους μήνες. Η Emotiva τώρα….Ποιος άλλος δυσκολεύεται;
Και Ναντ έχει μωρέ, πιο φτηνά, με ντιρακ και φυσικά με rca, μη τα θέλουμε όλα..Αυτή τη στιγμή στα 4κ δηλαδή η anthem παίζει μόνη της με τον arcam;
Τώρα αν σου πω ότι έχει αρχίσει και μου αρέσει ο anthem θα με πεις ανώμαλο;Και Ναντ έχει μωρέ, πιο φτηνά, με ντιρακ και φυσικά με rca, μη τα θέλουμε όλα..
Ειδάλλως αγοράζεις όπως στη λαϊκή από το καλάθι των φτηνών με οντισι και των γιαμαχα που'μειναν με το υπαο, σα καθυστερημένα...
Εντάξει όμως, κι αυτά είναι τζάμπα, οπότε έχουν το κοινό τους, αυτούς που δε τους ενδιαφέρει.
Α με συγχωρείτε νόμιζα ότι συζητάγαμε σοβαρά, δεν ήξερα ότι γίνεται πλάκα.Και Ναντ έχει μωρέ, πιο φτηνά, με ντιρακ και φυσικά με rca, μη τα θέλουμε όλα..
Ειδάλλως αγοράζεις όπως στη λαϊκή από το καλάθι των φτηνών με οντισι και των γιαμαχα που'μειναν με το υπαο, σα καθυστερημένα...
Εντάξει όμως, κι αυτά είναι τζάμπα, οπότε έχουν το κοινό τους, αυτούς που δε τους ενδιαφέρει.
Μπα, ωραίο μηχάνημα είναι, και άξιο σοφτγουερ ισοστάθμισης.Τώρα αν σου πω ότι έχει αρχίσει και μου αρέσει ο anthem θα με πεις ανώμαλο;
Σε συγχωρούμε.Α με συγχωρείτε νόμιζα ότι συζητάγαμε σοβαρά, δεν ήξερα ότι γίνεται πλάκα.
και marantz av8805Αυτή τη στιγμή στα 4κ δηλαδή η anthem παίζει μόνη της με τον arcam;
φυσιολογικος εισαι, απλα πληρωνεις κατι παραπανω στην ευρωπη μιας και ειναι στην κατηγορια yamaha 5200 και marantz av7705 ......μιλαω για τις σοβαρες αγορες ετσι ....που δειχνει τι παιζουν τα μηχανηματαΤώρα αν σου πω ότι έχει αρχίσει και μου αρέσει ο anthem θα με πεις ανώμαλο;
Εντωμεταξύ έψαχνα ένα συγκριτικό μεταξύ των προγραμμάτων ισοστάθμισης που υπάρχουν και έπεσα πάνω σε αυτό.και marantz av8805