- Reaction score
- 99.206
Emotiva: Lost in translation
Δεν νομίζω πως η Rotel σχετίζεται με το DiracΚαι η ροτελ νομίζω το περιμένει.
Δεν είναι η Rotel στις εταιρίες που συνεργάζονται με την Dirac. Τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχε -όπως λες- καν πρόγραμμα ισοστάθμισης “απο το πανέρι”. Ισως ο Ρέστας να εξέφρασε κάποια προσωπική εκτίμηση-επιθυμίαΟ spare change ανάφερε στο review του κορυφαίου επεξεργαστή της ροτελ ότι άργησε να το κάνει γιατί υπήρχε η φήμη ότι θα πάρει Dirac.
(δε το έχει πάρει ακόμα και ο επεξεργαστής δεν έχει σύστημα ισοστάθμισης...)
Στο 7,46.
Αν τα καταφέρουν θα ειναι σπουδαία είδηση.Μanual για το dirac.
Σχεδόν έτοιμα όλα. Aπ'όσα έχω διaβάσει, Ιούνιο-Ιούλιο θα αρχίσουν τις αποστολές του μαραφετιού με το πολυπόθητο dirac.
Και Γερμανία md-sound.deΡωτάω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί ίσως ...αλλά επειδή δεν έχω τον χρόνο να το ψάξω ,υπάρχει κάποιος επίσημος αντιπρόσωπος εντός Ε.Ε ώστε αν προχωρήσει η ενσωμάτωση του DIRAC να μπορέσει κάποιος να τον αγοράσει?
edit : Άκυρο μόλις είδα στην προηγούμενη σελίδα ότι υπάρχουν σε Γαλλια και Πολωνία...
Αρχισαν οι αποστολές. Σκεφτείτε το σοβαρά, ψάξτε το, αν λειτουργεί καλά είναι εξαιρετική λύσηΜanual για το dirac.
Σχεδόν έτοιμα όλα. Aπ'όσα έχω διaβάσει, Ιούνιο-Ιούλιο θα αρχίσουν τις αποστολές του μαραφετιού με το πολυπόθητο dirac.