- Reaction score
- 2.531
Πάντως μακάρι να είχαν λύσει και όλα τα άλλα προβλήματα κι ας μην είχαν και dirac.
Δημήτρη θέλω ο pre/pro που θα αγοράσω να έχει οπωσδήποτε auro3d (κυρίως για το upmixer του) και φυσικά dirac μαζί με την διαχείριση πολλών subs. Ότι δλδ προσφέρει ο Arcam av40, monoprice, jbl sd55. Όταν φύγουν τα χοντρά λάθη στον ήχο και στο dirac και φυσικά ενσωματωθεί και το auro3d στον αν40, θα τον επανεξετάσω και τότε θα αγοράσω. Αλλοιώς στην τελευταία θα κοιτάξω και κάτι άλλο αρκεί να τρέχει auro3d. H δισκοθήκη μου περιέχει έργα αγαπημένα που θέλω να τα απολαμβάνω στο πολυκάναλο, οπότε δεν βιάζομαι. Αν δεν ευοδώσει το dirac τότε θα κοιτάξω να φτιάξω πιο καλά ακουστικά τον χώρο και θα αγοράσω ένα pre/pro χωρίς dirac. Αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος ευελπιστώ ότι είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί ο av40, δεν το έχουν αφήσει στην τύχη δουλεύουν αρκετά πάνω του και σιγά σιγά βγάζουν νέες εκδόσεις και διορθώνουν πολλά.Μια χαρά ειναι και ο Monoprice (αλλά μονο για USA)
Και οι Nad-Anthem. Γιατι δεν σου αρέσουν αυτοί;
Dirac. ARC. Trinnov.Αν δεν ευοδώσει το dirac τότε θα κοιτάξω να φτιάξω πιο καλά ακουστικά τον χώρο και θα αγοράσω ένα pre/pro χωρίς dirac.
Εγώ ίσως κοιταγα και για anthemΔημήτρη θέλω ο pre/pro που θα αγοράσω να έχει οπωσδήποτε auro3d (κυρίως για το upmixer του) και φυσικά dirac μαζί με την διαχείριση πολλών subs. Ότι δλδ προσφέρει ο Arcam av40, monoprice, jbl sd55. Όταν φύγουν τα χοντρά λάθη στον ήχο και στο dirac και φυσικά ενσωματωθεί και το auro3d στον αν40, θα τον επανεξετάσω και τότε θα αγοράσω. Αλλοιώς στην τελευταία θα κοιτάξω και κάτι άλλο αρκεί να τρέχει auro3d. H δισκοθήκη μου περιέχει έργα αγαπημένα που θέλω να τα απολαμβάνω στο πολυκάναλο, οπότε δεν βιάζομαι. Αν δεν ευοδώσει το dirac τότε θα κοιτάξω να φτιάξω πιο καλά ακουστικά τον χώρο και θα αγοράσω ένα pre/pro χωρίς dirac. Αλλά επειδή είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος ευελπιστώ ότι είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί ο av40, δεν το έχουν αφήσει στην τύχη δουλεύουν αρκετά πάνω του και σιγά σιγά βγάζουν νέες εκδόσεις και διορθώνουν πολλά.
Υπάρχει αλλά μην μπλέκεις.Κοίταζα τον monoprice. 190 USD τα μεταφορικά με dhl και σε 3 μέρες σπίτι σου. Το τελωνείο όμως καραδοκεί και βαράει πολύ άσχημα. Πάρα πολύ άσχημα. Αν και ίσως υπάρχει και πιό πλάγιος τρόπος...
Μόνο αυτό με τρομάζει. Αλλιώς βουρ για monoprice, είναι super το μηχάνημαΤα δε κοστολόγια μεταφοράς σε περίπτωση βλάβης σε συνδυασμό με την χαρτούρα για να φύγει και να έρθει πίσω θα σε κάνουν να λες τη έκανα.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπλέκειςΜόνο αυτό με τρομάζει. Αλλιώς βουρ για monoprice, είναι super το μηχάνημα
Στο upmix μπορούμε να μιλάμε για πιστότητα? Πιστότητα ως προς τι? το πρωτότυπο είναι δικάναλο ή το πολύ πολύ 5.1. Η απόλαυση πάντως είναι ένα απο τα ζητούμενα αυτού του χόμπυ.Στο απμίξινγκ, μη το υπερκτιμάς το Auro 3D.
Δεν θα είχα κανένα καημό αν δεν το είχα, ειλικρινά.
Ο τρόπος υλοποίησης του εκάστοτε απμίξινγκ (μαύρο κουτί είναι) είναι σημαντικότερος, όπως ίσως και οι δυνατότητες παραμετροποίησης του απμίξινγκ, αν θες να ασχοληθείς.
Γνωρίζεις λόγου χάριν αν αυτά τα μηχανήματα που λες έχουν παραμετροποιήσιμο απμίξινγκ;
Αν τυχόν έχουν, τι δυνατότητες παραμετροποίησης προσφέρουν;
Γι'αυτό σου λέω, μην υπερεκτιμάς το ένα εκ αυτών...
Προσωπικά, εκτιμώ ως πιο "απολαυστικό" το Auro 3D, αλλά ως πιο "πιστό" το Dolby surround. Νομίζω πως έχω αρκετά ουδέτερο σεταπ για ασφαλή τέτοια συμπεράσματα.
Πιστότητα ως προς την τονική υπογραφή του αρχικού υλικού, όπου ακόμα και μικρή διαφοροποίηση στο φάσμα, είναι εύκολα αντιληπτή σε άμεση α-β αλλαγή και σύγκριση.Στο upmix μπορούμε να μιλάμε για πιστότητα? Πιστότητα ως προς τι? το πρωτότυπο είναι δικάναλο ή το πολύ πολύ 5.1. Η απόλαυση πάντως είναι ένα απο τα ζητούμενα αυτού του χόμπυ.
Θα το διαπιστώσεις όταν στήσεις το σύστημα πιο παίζει σωστότερα και όχι μόνο!!!Στο upmix μπορούμε να μιλάμε για πιστότητα? Πιστότητα ως προς τι? το πρωτότυπο είναι δικάναλο ή το πολύ πολύ 5.1. Η απόλαυση πάντως είναι ένα απο τα ζητούμενα αυτού του χόμπυ.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη αναβάθμιση είναι τα 9 δορυφοράκια εδάφους, σε σεταπ 9.x.x.υλικό με 7 κάτω κανάλια δεν έχω
Με σημαντική διαφορά...To 7.x.4 είναι το πιο value for money
Ξεκινά 5.4.4 και βλέπεις...Φτιάχνω 5.4.4, (ή και 7.4.4. αλλά υλικό με 7 κάτω κανάλια δεν έχω, μάλλον σαν μελλοντικό θα το φτιάξω) εφόσον ευοδώσει και ο Arcam δουλέψει θέλω να έχω και dolby atmos και auro 3d. Βέβαια έχω σκοπό να ρθώ σε επαφή με τον Μανώλη για να ξεκινήσουμε τουλάχιστον τον χώρο με τα ήδη υπάρχοντα και όταν με το καλό έρθει και ο pre/pro να το τελειώσουμε.