Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.489
. . . αλλωστε ολο και καποιος θα το ξεθαψει το θεμα μετα απο 10-15 χρονια . . .
. . . αλλωστε ολο και καποιος θα το ξεθαψει το θεμα μετα απο 10-15 χρονια . . .
μάλλον ναι....Ένα απλό ερώτημα... Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο ένας έμπειρος, με τις ανάλογες γνώσεις και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (μην πάει το μυαλό σας, ως ....συνήθως, σε τίποτα ....εκατομμύρια) κατασκευαστής να πετύχει την απόλυτη μέτρηση;
Ένα απλό ερώτημα... Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο ένας έμπειρος, με τις ανάλογες γνώσεις και τον αντίστοιχο εξοπλισμό (μην πάει το μυαλό σας, ως ....συνήθως, σε τίποτα ....εκατομμύρια) κατασκευαστής να πετύχει την απόλυτη μέτρηση;
Ναι, θέλει κόπο να ξεσκαλώσει κανείς απο τα τετριμμένα. Έφαγα τη πρώτη κρυάδα μέχρι να ξεσκαλώσω το μυαλό μου, τώρα άντε να δω πότε θα βάλω dsp... μα και βεβαια ειναι πανευκολο με το dsp...
... το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν ικανα αφτια να το ακουσουν.
eylogicon
Φίλτατε Γιάννη, τί να κλάσουν οι συσκευές αν ο χώρος είναι για τον... καβάλα.Το dsp ειναι κυριως για τον χωρο.Εμεις μιλαμε για συσκευες εδω!
Η μέτρηση δε θα παρθεί ποτέ σε τέτοιο χώροΦίλτατε Γιάννη, τί να κλάσουν οι συσκευές αν ο χώρος είναι για τον... καβάλα.
Είσαι τυχερός που ως πηγή είχες(έχεις) κυρίως υπολογιστή... οπότε μια ανέξοδη δοκιμή ισοστάθμισης μπορούσε να γίνει εύκολα...Ναι, θέλει κόπο να ξεσκαλώσει κανείς απο τα τετριμμένα. Έφαγα τη πρώτη κρυάδα μέχρι να ξεσκαλώσω το μυαλό μου, τώρα άντε να δω πότε θα βάλω dsp
Σίγουρα, αλλά μη παραβλέπουμε και το γεγονός ότι σε τέτοιο χώρο ( λίγο ή πολύ ) λειτουργούν συνήθως τα συστήματα. Άρα, αφού το ζήτημα τίθεται ανάμεσα στις μετρήσεις και πως ακούμε ένα μηχάνημα, αξίζει να ασχοληθούμε και με το τί συμβαίνει στον χώρο που ακούμε.Η μέτρηση δε θα παρθεί ποτέ σε τέτοιο χώρο
Οι μετρήσεις των ηχείων γίνονται σε "τέλειους" ακουστικά χώρους, ανηχοικούς θαλάμους κτλπ. Δε νομίζω κάποια εταιρία να παίρνει μετρήσεις σε φροντισμένο ή μη σπίτι.Σίγουρα, αλλά μη παραβλέπουμε και το γεγονός ότι σε τέτοιο χώρο ( λίγο ή πολύ ) λειτουργούν συνήθως τα συστήματα. Άρα, αφού το ζήτημα τίθεται ανάμεσα στις μετρήσεις και πως ακούμε ένα μηχάνημα, αξίζει να ασχοληθούμε και με το τί συμβαίνει στον χώρο που ακούμε.
Δεν ειναι και λιγα τα ηχεια ομως που ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να παιζουν σωστα σε ενα μετριο σαλονι.Παραδειγμα οταν καποιο ηχειο συνιστα τοποθετηση κοντα στον πισω τοιχο.Οι μετρήσεις των ηχείων γίνονται σε "τέλειους" ακουστικά χώρους, ανηχοικούς θαλάμους κτλπ. Δε νομίζω κάποια εταιρία να παίρνει μετρήσεις σε φροντισμένο ή μη σπίτι.
Αν κοιτάξεις το αρχικό ερώτημα αναφέρει πως ένας κατασκευαστής θα φτιάξει το τέλειο μετρητικά ηχείο, δεν υπάρχει παράγοντας σπίτι στην εξίσωση. Προσωπικά το θεωρώ αδύνατο εκτός και αν μιλάμε για dedicated χώρο που φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό, εκεί sky is the limit και κάποιος μπορεί να ρίξει όσο χρήμα θέλει οπότε μπορεί να φτάσει και στο ιδανικό.
Μα, όταν το ζήτημα είναι το εάν κάτι που μετράει καλά, ακούγεται και καλά, κάτω απο ποιες συνθήκες θα κληθεί να ακουστεί; Σε επίσης ανηχοϊκό θάλαμο; Όχι. Στο σπίτι μας. Άρα, δεν έχει σημασία και το τί συμβαίνει κατόπιν της μέτρησης του κατασκευαστή;Οι μετρήσεις των ηχείων γίνονται σε "τέλειους" ακουστικά χώρους, ανηχοικούς θαλάμους κτλπ. Δε νομίζω κάποια εταιρία να παίρνει μετρήσεις σε φροντισμένο ή μη σπίτι.
Αν κοιτάξεις το αρχικό ερώτημα αναφέρει πως ένας κατασκευαστής θα φτιάξει το τέλειο μετρητικά ηχείο, δεν υπάρχει παράγοντας σπίτι στην εξίσωση. Προσωπικά το θεωρώ αδύνατο εκτός και αν μιλάμε για dedicated χώρο που φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό, εκεί sky is the limit και κάποιος μπορεί να ρίξει όσο χρήμα θέλει οπότε μπορεί να φτάσει και στο ιδανικό.
Ποίας σχολής είπαμε είσαι εσύ γιατί δε θυμάμαι pdf η θες να ακούσεις κιόλας?Μα, όταν το ζήτημα είναι το εάν κάτι που μετράει καλά, ακούγεται και καλά, κάτω απο ποιες συνθήκες θα κληθεί να ακουστεί; Σε επίσης ανηχοϊκό θάλαμο; Όχι. Στο σπίτι μας. Άρα, δεν έχει σημασία και το τί συμβαίνει κατόπιν της μέτρησης του κατασκευαστή;
Χμ, κλίνω στο pdf. Αλλά ξέρω ότι ο χώρος μου είναι στο μαύρο του το χάλι, οπότε κρατάω μικρό καλάθι!!!Ποίας σχολής είπαμε είσαι εσύ γιατί δε θυμάμαι pdf η θες να ακούσεις κιόλας?