leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Έτσι είναι ο έρωτας jio!!.....Από τότε που εμπλέξες με το ομορφόπαιδο σε χάσαμε ....
Έτσι είναι ο έρωτας jio!!.....Από τότε που εμπλέξες με το ομορφόπαιδο σε χάσαμε ....
Όχι. Μπορείς να περιμένεις 15 λεπτά πριν το επόμενο post, ή να τα διαχωρίζεις με απόσταση ή γραμμή για όσο χρόνο έχεις δυνατότητα editing.Αλλάξτε αυτό το πράγμα που μπλέκουν 2 συνεχόμενες αναρτήσεις. Μπλέκουν πράγματα που είναι διαφορετικά.
Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Αν ο δικός μου λόγος δεν μετράει ( που μπορεί να ακούω διαφορές ), γιατί θα πρέπει να μετράει ο δικός του λόγος...?Ωραίο τυφλό συγκριτικό για dac+ placebo effect
My blind AB comparison: SMSL SU-8 - SMSL SP200 - Xduoo XD-05 - Shanling M5s - iPhone 7+
Hi everyone! I will try to make this post short: Based on everything I have learned here, I will do my blind test with all the equipment I have. And I wanted to share it here. Purpose: I want to confirm that every good dac is transparent and every good amp is just needed if a headphone needs...www.audiosciencereview.com
Αγαπημένε μου ντοκτορ,Πλασεμπο εφεκτ Νο.2....
The better fidelity you hear including "air" and "imaging" when you swap out your generic cable for premium cables is not there because the sound has changed. It is there because your mind has! You swap cables, focus more on what you are playing and all of a sudden hear better separation of notes, lower noise floor, etc. All of these were always there. It is just that your brain would explode if it had to remember all this detail so it normally ignores them until you start to compare audio components/tweaks. So we know why you "hear" a difference. A difference is there in your mindset.
Σκότωσε ένα κιμπερ ο Αμίρ.
Το έθαψε κιόλας.
Μοίρασε και κόλλυβα.
Βέβαια, ο ντόκτορ έχει τιγκάρει στη διάχυση, την απορρόφηση και την ισοστάθμιση και μετρημένα έχει flat response ( ή τουλάχιστον μπορεί να έχει, αλλά θέτει target curves, anyway ) και όλα μετρημένα ως προς το αποτέλεσμα και με διορθωμένες φάσεις. Αν θέλει π.χ. αέρα, τσιμπάει μια συχνοτική περιοχή και του φέρνει μέχρι και ανεμοθύελλα.Αγαπημένε μου ντοκτορ,
Σε κατανοώ απόλυτα!!....κι εγώ αν είχα...196 μέτρα ιντερκονεκτ και 30 ακροδέκτες όπως λες... περίπου 50 μέτρα καλώδια ρεύματος που θα χρειάζονταν 14 ποιοτικά schucko κι άλλα τόσα iec... Κι εγώ.. ίσως, λέω ίσως...να προσπαθούσα να .. θάψω τα καλώδια!!
Μπορεί και εγώ να έψαχνα απεγνωσμένα να βρω οτιδήποτε έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο που να υποστηρίζει την θέση μου..
Οικονομικά θα με βόλευε, και θα έλεγα ότι δεν είμαι ο μόνος...
Άλλωστε 5 κιλά κόλλυβα δε κάνουν ούτε 15€, ενώ για τα παραπάνω καλώδια-ακροδέκτες, θες αρκετές χιλιάδες ευρωπουλα!!
Επομένως, φιλ φρη!!
Κάνε κηδεία οπότε θες!!
Άλλωστε τα καλώδια έχουν τον απεθαντο!
Placebo επίσης είναι να ψάχνεις απεγνωσμένα στο διαδίκτυο αρεστά κείμενα σε μια προσπάθεια να κατευνάσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου.Πλασεμπο
Αυτό είναι Confirmation Bias.Placebo επίσης είναι να ψάχνεις απεγνωσμένα στο διαδίκτυο αρεστά κείμενα σε μια προσπάθεια να κατευνάσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου.
Οχι εσύ, γενικά το λέω !
.
Μπα, δεν είναι αυτό μέσα στην έννοια του πλασεμπο εφεκτ.Placebo επίσης είναι να ψάχνεις απεγνωσμένα στο διαδίκτυο αρεστά κείμενα σε μια προσπάθεια να κατευνάσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου.
Οχι εσύ, γενικά το λέω !
.
Πλασεμπο εφεκτ Νο.2....
The better fidelity you hear including "air" and "imaging" when you swap out your generic cable for premium cables is not there because the sound has changed. It is there because your mind has!"......
Σκότωσε ένα κιμπερ ο Αμίρ.
.....
πολύ πιθανό, να είμαι μέσα στους 5-10 συμφορουμίτες που ακούν από 4-8 ώρες μουσική κάθε μέρα και με τις λιγότερες αλλάγες στον εξοπλισμό μου από πολλούς, μιας και έχω κατασταλλάξει εδώ και καιρό και το σύστημα μου με ικανοποιεί πλήρως.Sorry κιόλας Λέανδρε αλλά μουσική ακούς καθόλου η με τα καλώδια και τα μηχανάκια ασχολείσαι συνεχώς;;
....για κουφό τον ¨ κόβω ¨, το φίλο σου..