Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.246
.. αμα μεγαλωσω σα και σας θα γινω ?
πολύ πιθανό, να είμαι μέσα στους 5-10 συμφορουμίτες που ακούν από 4-8 ώρες μουσική κάθε μέρα και με τις λιγότερες αλλάγες στον εξοπλισμό μου από πολλούς, μιας και έχω κατασταλλάξει εδώ και καιρό και το σύστημα μου με ικανοποιεί πλήρως.
Η δε συλλογή μου σε lp's και cd's είναι και μεγάλου εύρους και μεγάλου πλήθους...
μέχρι & άυλα διαθέτω για ...να στρώνω μηχανάκια, μιας και είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης τους προς το παρόν!
Η ενασχόληση με τα μηχανάκια είναι για άλλους @Alfee24 !..πχ εσένα!!
Εγώ απολαμβάνω τη μουσική μου!
πολύ πιθανό, να είμαι μέσα στους 5-10 συμφορουμίτες που ακούν από 4-8 ώρες μουσική κάθε μέρα και με τις λιγότερες αλλάγες στον εξοπλισμό μου από πολλούς, μιας και έχω κατασταλλάξει εδώ και καιρό και το σύστημα μου με ικανοποιεί πλήρως.
Η δε συλλογή μου σε lp's και cd's είναι και μεγάλου εύρους και μεγάλου πλήθους...
μέχρι & άυλα διαθέτω για ...να στρώνω μηχανάκια, μιας και είναι ο μόνος λόγος ύπαρξης τους προς το παρόν!
όλα τα είδη jazz (από big bands,new orleens.... ως free & atonal), funk, soul, λιγότερο rock, hard rock, progressive rock, και απειροελάχιστα ελληνικά ...στο..τσακίρ κέφιΩραία, και τι μουσική ακούς;...
Επόμενη ερώτηση …Ωραία, και τι μουσική ακούς;...
Αγαπημένε μου ντοκτορ,
Σε κατανοώ απόλυτα!!....κι εγώ αν είχα...196 μέτρα ιντερκονεκτ και 30 ακροδέκτες όπως λες... περίπου 50 μέτρα καλώδια ρεύματος που θα χρειάζονταν 14 ποιοτικά schucko κι άλλα τόσα iec... Κι εγώ.. ίσως, λέω ίσως...να προσπαθούσα να .. θάψω τα καλώδια!!
Μπορεί και εγώ να έψαχνα απεγνωσμένα να βρω οτιδήποτε έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο που να υποστηρίζει την θέση μου..
Οικονομικά θα με βόλευε, και θα έλεγα ότι δεν είμαι ο μόνος...
Άλλωστε 5 κιλά κόλλυβα δε κάνουν ούτε 15€, ενώ για τα παραπάνω καλώδια-ακροδέκτες, θες αρκετές χιλιάδες ευρωπουλα!!
Επομένως, φιλ φρη!!
Κάνε κηδεία οπότε θες!!
Άλλωστε τα καλώδια έχουν τον απεθαντο!
Placebo επίσης είναι να ψάχνεις απεγνωσμένα στο διαδίκτυο αρεστά κείμενα σε μια προσπάθεια να κατευνάσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου.
Οχι εσύ, γενικά το λέω !
.
κάτσε να δεις biohazard caution που θα πέσει...... μόλις σκάσει σήμα στον Αμίρ να μετρήσει καμια χούφτα καλαμιές στο δώμαΠου σκ@τα τα βρισκετε αυτα ρε κουφαλες και ποσο χρονο ξοδευετε να τα ψαξετε;
Καλυτερα να μεταφερετε την κουβεντα σε αναλογο θεμα-του jiovanni εδω αρχισε να μολυνεται με ασχετα...
τα σκαλίζει τα καλώδια ο ΛέανδροςSorry κιόλας Λέανδρε αλλά μουσική ακούς καθόλου η με τα καλώδια και τα μηχανάκια ασχολείσαι συνεχώς;;
άρα Λέανδρε πρέπει να είσαι στυλάκι....πέρα δώθε όλη την ώρα με το πικαππολύ πιθανό, να είμαι μέσα στους 5-10 συμφορουμίτες που ακούν από 4-8 ώρες μουσική κάθε μέρα και με τις λιγότερες αλλάγες στον εξοπλισμό μου από πολλούς, μιας και έχω κατασταλλάξει εδώ και καιρό και το σύστημα μου με ικανοποιεί πλήρως.
.. αυτός ο γ@μίκος φίλος σου, μου θυμίζει τον παρακάτω νεαρό......Πήρε φόρα, σκότωσε κι άλλο ένα:
Conclusions
Need I say it? Don't waste your money on such "high-end" cables
....
Γκουρουδακομ είσαι νίντζα????
Εντέλει πρέπει να έχεις πάθει τρελή ήττα με κάποιο καλώδιο ρεύματος Ντοκ..Πήρε φόρα, σκότωσε κι άλλο ένα:
Conclusions
Need I say it? Don't waste your money on such "high-end" cables
Λινκ
Κι ένα ωραίο ποστ:
"But, but, but the measurements don’t tell the whole story!”
“Open your ears and just listen.”
OR “You’re either deaf or you don’t know how to listen.”
“Your system isn’t capable of resolving the differences.”
I’m sure we’ve all come across these sorts of ridiculous and regurgitated statements... Great review Amir. It’s quite hilarious (and sad) that we actually have to give cables so much attention in this industry but I get it. The damage has been done!
Εξαρτάται από τη...νοημοσύνη καθενός.Που σκ@τα τα βρισκετε αυτα ρε κουφαλες και ποσο χρονο ξοδευετε να τα ψαξετε;
...
Ο Amir κάνει τη δουλειά του ΄΄as usual΄΄.Προσδοκώ να μην αναχθεί στην πορεία σε υπέρτατη αυθεντία, όπως κάποιοι άφρονες είχαν κάνει στο παρελθόν με γνωστές προσωπικότητες reviewer .Στο τέλος θα αποδειχτεί ότι το αβουσαιτντοττζιαρ του έστειλε ένα τεράστιο χρηματικό πακέτο για να καταρρίψει κάθε μύθο του χάλιεντ και θα γελάμε.
Στη ζωή αξίζει να επιλέγουμε ποιανού μύθος και ποιανού πραγματικότητα θα γινόμαστε.Γκουρουδακομ είσαι νίντζα????
Το θέμα είναι να μην υποστηρίξουν ΞΑΝΑ οι τράπεζες τα κωλοδάνεια , που πολλοί έχουμε στον κ@λο μας.Εντέλει πρέπει να έχεις πάθει τρελή ήττα με κάποιο καλώδιο ρεύματος Ντοκ..
Τέτοιο μένος για τα καλώδια δε δικαιολογείται διαφορετικά!!... κρύβει ένα τεράστιο έρωτα!
Πες ποιο σου πήρε τα μυαλά??
Σύντομα θα μπορούν οι τράπεζες να υποστηρίξουν... καλώδιοδάνεια!!
Με 15-20k σε βλέπω να είσαι τούμπανο!