leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
μάλλον για....μαϊμού λουκάνικο σε κόβω!!δε σχολιαζω αλλο...αυτη ειναι γιατην ωρα η τελευταια μου λεκση..
μάλλον για....μαϊμού λουκάνικο σε κόβω!!δε σχολιαζω αλλο...αυτη ειναι γιατην ωρα η τελευταια μου λεκση..
όλα τα είδη jazz (από big bands,new orleens.... ως free & atonal), funk, soul, λιγότερο rock, hard rock, progressive rock, και απειροελάχιστα ελληνικά ...στο..τσακίρ κέφι
σωστά!Και δεν βαριέσαι να αλλάζεις δίσκους και cd;
Δεν είναι τεχνολογίες που έχουν αντικατασταθεί και σιγά-σιγά θα μπουν σε μουσείο;
Δεν σου πιάνουν χώρο όλα αυτά;
Το πικάπ δεν θέλει ένα σωρό ρυθμίσεις;
Κάτι να μην είναι σωστά ρυθμισμένο δεν χαλάει ο ήχος;
Δεν θέλουν ένα σωρό χρόνο όλα αυτά;
Πάντως όπως τη βρίσκει ο καθένας, αν σου αρέσουν εσένα αυτά δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία έχει αντίθετη άποψη σχετικά με τα καλώδια τα πικάπ και γενικά ότι υπόκειται στον όρο hi-end (με την παραποιημένη έννοια του όρου)...
μπα...όλο ουρές είναι!!.. προσεκσε τη καμπυλη αποκρισης :
Δηλαδή, ή κάποιος ακούει με κινητό, τάμπλετ, ηχομπάρα ή θα πρέπει να ακούει απο βινύλιο. Διαφωνώ.σωστά!
Η συντριπτική πλειοψηφία ακούει από το κινητό ή από το τάμπλετ,
οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τη μουσική τους ακριβώς όπως πρέπει.. κι όχι όπως και ότι να'ναι!!
Η ηχητική απόλαυση δυστυχώς δεν είναι για τη πλειοψηφία....ούτε θα είναι ποτέ!,
απαιτεί και χρήμα, και γνώση και κόπο!
Είναι καλώς ή κακώς για τους ψαγμένους!!....
..οι υπόλοιποι...ηχομπάρα όπως λέει κι ο φίλος ο Δαημητροπόδαρος!
δεν είπα αυτό!Δηλαδή, ή κάποιος ακούει με κινητό, τάμπλετ, ηχομπάρα ή θα πρέπει να ακούει απο βινύλιο. Διαφωνώ.
σωστά!
οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τη μουσική τους ακριβώς όπως πρέπει.. κι όχι όπως και ότι να'ναι!!
Είμαι θετικά προδιατεθειμένος να πιστέψω κάποιον που μου παρουσιάζει σωστή μεθοδολογία.Θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Αν ο δικός μου λόγος δεν μετράει ( που μπορεί να ακούω διαφορές ), γιατί θα πρέπει να μετράει ο δικός του λόγος...?
Να με συμπαθάς, παρασύρθηκα απο τη βινυλιομανία σου, βινυλιάκια. Συμφωνώ.δεν είπα αυτό!
... τς τς τς...μπα...όλο ουρές είναι!!
από σώματα..τίποτα!!
Nαι, απλά και η δική του μεθοδολογία βασίζεται στο πως ακούει το κάθε μηχάνημα είναι προς δοκιμή. Δεν λέω ότι σφάλει, ούτε ότι τα λέει σωστά.Είμαι θετικά προδιατεθειμένος να πιστέψω κάποιον που μου παρουσιάζει σωστή μεθοδολογία.
Με λαθος μεθοδολογία δεν πιστεύω ούτε τον εαυτό μου.
Μη τον κοιτάς έτσι, είναι στον όγκο. Περίμενε λίγες μέρες και θα δεις.μπα...όλο ουρές είναι!!
από σώματα..τίποτα!!
Απλά ειναι τυφλή. Απλά. Πολύ απλά. Δεν ξέρει πιο ακούει. Πόσο πιο απλά;Nαι, απλά και η δική του μεθοδολογία βασίζεται στο πως ακούει το κάθε μηχάνημα είναι προς δοκιμή
σωστά!
Καμιά φορά όμως όσα κατά βάθος φρονούμε βρίσκουν τρόπους να βγαίνουν στην επιφάνεια...δεν είπα αυτό!
...κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες γκουρουδάκομ..Καμιά φορά όμως όσα κατά βάθος φρονούμε βρίσκουν τρόπους να βγαίνουν στην επιφάνεια...
σωστά!
Κάτι ξέρει η συντριπτική πλειοψηφία.Η συντριπτική πλειοψηφία ακούει από το κινητό ή από το τάμπλετ,
Αν μπεις στο προφίλ μου, θα βρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σού.Γιατί δεν ακούς μουσική πολυκάναλα και γιατί δεν έχεις sub(s);
Είχες ακούσει κάποτε και δεν σου άρεσε και τι ήταν αυτό;
Α, και τι ζώδιο είσαι (σοβαρά μιλάω);
Σωστα!!!Κάτι ξέρει η συντριπτική πλειοψηφία.
Μου είναι πολύ εύκολο να σου δείξω μετρήσεις είτε από κινητό είτε από ντοκινγκ στεισιον, που θα τρίβεις τα ματάκια σου τα γαλανά. Μιλάμε για πολύ σοβαρές μετρήσεις, ας πούμε χαλαρά με τριπλάσιο δυναμικό εύρος από το καλύτερο πικάπ του πλανήτη, και δε συζητάμε καν για επίπεδο θορύβου, άλλωστε στου κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί (καλώδια).
Ακριβώς, δεν ακούγεται, ακόμα κι από το φτηνό Νιούμαν το 80-αρι.Το hiss απ'τα ενεργά ρημαδια δεν ακούγεται!!
...συνελθε Ντοκ!!
Και καλά κάμεις και διαφωνείς γιατί αυτό είναι το σωστό.Δηλαδή, ή κάποιος ακούει με κινητό, τάμπλετ, ηχομπάρα ή θα πρέπει να ακούει απο βινύλιο. Διαφωνώ.
Εσύ να συνέλθεις Λέανδρε. Ο θόρυβος επιφανείας , ή ο θόρυβος του Phono είναι μάλλον μεγαλύτερος του θορύβου line στα ενεργά.Αν μπεις στο προφίλ μου, θα βρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σού.
Σ
Σωστα!!!
Το hiss απ'τα ενεργά ρημαδια δεν ακούγεται!!
...συνελθε Ντοκ!!
Αν ξέρω κάτι,είναι ότι κάθε φορά δίδεται ευκαιρία για να ξέρω κάτι παραπάνω....κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες γκουρουδάκομ..