- Reaction score
- 1.789
Δεν γνωρίζω πως παίζει το audyssey, αλλά αφού έχεις 2 sub μήπως με λίγη προσπάθεια στην τοποθέτηση μπορείς να φέρεις τα subs σε καλύτερη κατάσταση πριν την ισοστάθμιση; Τα έχεις μετρήσει με REW?
Όχι, δεν τα έχω μετρήσει με REW, θα το κάνω προσεχώς.Δεν γνωρίζω πως παίζει το audyssey, αλλά αφού έχεις 2 sub μήπως με λίγη προσπάθεια στην τοποθέτηση μπορείς να φέρεις τα subs σε καλύτερη κατάσταση πριν την ισοστάθμιση; Τα έχεις μετρήσει με REW?
Τα ίδια τα sub. Για μουσική ίσως να μη σου φανεί τόσο αλλά για ταινίες σου λείπει μια ολόκληρη οκτάβα που δημιουργεί πολλές δονήσεις.Τι νομίζετε ότι φταίει για τα σαμπ ?
Να σημειώσω ότι το ρυθμιστικό της έντασης το έχω αναγκαστικά σχεδόν στο μηδέν για να προχωρήσει σωστά η ισοστάθμιση. Προφανώς θέλει δουλειά ο χώρος για να δουλέψουν σωστά, είναι στο πλάνο κι αυτό προς το καλοκαίρι...
Δεν το βρίσκω λογικό.Να σημειώσω ότι το ρυθμιστικό της έντασης το έχω αναγκαστικά σχεδόν στο μηδέν για να προχωρήσει σωστά η ισοστάθμιση.
20hz -20khzΤο διάγραμμα του audyssey ξεκινάει από τους 20?
Βάλτο στο topic για το rew, εκεί ανήκει.Αν πρέπει να μπει αλλού η ερώτηση μου λέτε.
Απ'ότι διάβασα, στο REW πρέπει να επιλέξω ASIO drivers αντί για Java προκειμένου να μπορέσω να μετρήσω όλα τα ηχεία πέραν των L + R σωστά ?
'Ελα όμως που δεν μου εμφανίζει τίποτα στο output device για να επιλέξω...
Άρα πως μπορώ να μετρήσω όλα τα ηχεία ?
Έχει ο Μάρκου..ρώτα τον ότι θες.@asterios84 μήπως έχεις AVR με το Audyssey XT?
απο το 2017 μονο app για το ΧΤ και ΧΤ32To xt είναι το παλιό , χωρίς app, άρα το καινούργιο έχει.