- Reaction score
- 1.132
Δήμο Αθηναίων. Σόρρυ ειλικρινά!!!Ντροπη σου να παιζεις με τον πονο μου ο φιλο σου στην κρατικη παιζει;
κλαιω δια δευτεραν φορα να σε καλα σταυρο
Δήμο Αθηναίων. Σόρρυ ειλικρινά!!!Ντροπη σου να παιζεις με τον πονο μου ο φιλο σου στην κρατικη παιζει;
κλαιω δια δευτεραν φορα να σε καλα σταυρο
TOΒEZI με τα πικἀπ που ἐβαλαΠου σαι λέανδρε ΕΕ εεε εεε;
Παρόν!!Ωραίος! Άντα σας αφήνω, με την influenza a πάλι τίποτα δεν κάναμε σήμερα. Η μικρή πάει σούπερ με το ταμιφλού, κάτι σπυράκια έβγαλε μόνο. Αέριους και μπακτρομπαν.
Που σαι λέανδρε ΕΕ εεε εεε;
Μη φοβάσαι!!TOΒEZI με τα πικἀπ που ἐβαλα
Λἐανδρε εισ᾽αδερφός. Κατανοώ και ξέρω !
Έχεις όμως ευθὐνη για το παλικάρι.
Μη μπἀει χαμένο και δε χαρεί τις ομορφιές
https://giphy.com/gifs/BpbvCXzqDCNue0o0Je/fullscreen
Κάντε στην άκρη, οι γνωστοί σεσημσζμἐνοι,
κι αφήστε τον να ζήσει το όνειρο, παλιοζηλιἀρηδες σπασἰκλες
Φίλε ΙΜΖΕΤ3606 πάρε πικἀπ Αλλιώς ....
δε ζεις!
Απλά επιβιώνεις.
Σου αφιερώνω τώρα ένα από "ταδικἀμας" :
Ξέρεις πως λέγεται ηχητικά αυτό που ζητάς ε???"Κυλάω" στην αμαρτία...
Πιστεύω εις ένα ψηφιακό μέσο, με χαμηλό τζιτερ, με γρεζι αναλογικό και χροιές open reel! Amen!
Στις ανώτερες έχει το διάσημο λεάνδριο Έκο φλατερινγκ το ανεπανάληπτο, μέχρι επίστρωσης των ελεύθερων επιφανειών ουχί με σαγρε μπογιά, αλλά με διαχυτικες διατάξεις για το απαραίτητο σκατερινγκ.
Στις κατώτερες έχει τις ουρές των διασημότερων κομητών που βλέπει ο πλανήτης μας, μαζί με τις αναπόφευκτες μαύρες τρύπες που ρουφάνε τα πάντα, αλλοιώνοντας (καμπυλώνοντας) το χωροχρόνο, μέχρι αφίξεως των πολλαπλών σαμπ, των ορθώς κροσαριζομενων και ισοσταθμιζομενων, παρέα με κάνα μπαμπατσκο μπαστραπ, ουχί κουβετροειδές.
Και κάπου στο βάθος ο Μπομπ Ρος ζωγραφίζει ένα δέντρο.
Οτι αν η φωνη ακουγεται απο πισω και το νταουλι απο πανω,παλι σε κοροιδεψανε!
Να ρωτησω κατι για σιγουρια-αποσυνδεσες το γουφερ που δεν βρισκεται στην μπροστινη μπαφλα,ετσι;Μιας και το ηχείο διαθετει χωριστά κροσοβερ, και μέχρι να επιλυθεί το θέμα, αποσυνδεσα τα καλώδια του τμήματος των χαμηλών. Ακούω διδρομο σε μεγάλο κουτί. Καθόλου ασχημα
ΚαλημέραΝα ρωτησω κατι για σιγουρια-αποσυνδεσες το γουφερ που δεν βρισκεται στην μπροστινη μπαφλα,ετσι;