Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.176
... Λεανδρε,αλλο ο Γκουρου και αλλο εσυ, απλα ενημερωσε με αν προκεται να απαντησεις στη διευκρινιστικη στο #643 πληρως ή μερικως ή αν θα παρω απαντηση συνταγη για Κουρου.
Ναι βέβαια. Όπου να'ναι. Να, σε λίγο.κι εσύ σε λίγο θ'αρχίσεις να ξεπουλάς τα ηχεία σου για να στήσεις ένα μεγαλειώδες δικάναλο
προτίμησε έτοιμη τη "Χρυσή ζύμη"!... Λεανδρε,αλλο ο Γκουρου και αλλο εσυ, απλα ενημερωσε με αν προκεται να απαντησεις στη διευκρινιστικη στο #643 πληρως ή μερικως ή αν θα παρω απαντηση συνταγη για Κουρου.
πάμε λοιπόν:Ναι βέβαια. Όπου να'ναι. Να, σε λίγο.
Πες το τώρα απ'εξω και φαρσί.
Αυτό που έγραψε ο μπουτχιας.
Να σε δω.
Ο λόγος που συμμετέχω στο φόρουμ είναι απλός:Να διαβάσεις και να απαντήσεις
... και στο σπίτι μου!!τι να σου πω ρε μπαρμπα...σεβομαι το πικαπ που εχεις στο αβαταρ..![]()
Είπε τέτοιο πράγμα ο μπουτχιας;πάμε λοιπόν:
o ear θα στήσει δικάναλο!
Θα πετάξει αυτή την άθλια arkiv στα σκουπίδια, θα πάρει γλόμπους και κόρνες και θα ακούσει επιτέλους μουσική!!
οκ??
Υπάρχει.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθώ μαζί τους.
Είπε τέτοιο πράγμα ο μπουτχιας;
![]()
μα δε το είδες πριν???πάμε λοιπόν:
o ear θα στήσει δικάναλο!
Θα πετάξει αυτή την άθλια arkiv στα σκουπίδια, θα πάρει γλόμπους και κόρνες και θα ακούσει επιτέλους μουσική!!
οκ??
Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι το παιχνίδι είναι στημένο.........Εδώ το δούλεμα της αρκούδας πέφτει εκατέρωθεν και μου λες για σεβασμό.
Λούστους.
σημασία έχει και το πως υποστηρίζεις τον χαρακτηρισμό...είναι μεγάλη ευθύνη να ξερςδηλαδή Χάρη μου θα μου επιτρέπεις να σε προσφωνώ αχμάκη μιας και σημαίνει όλα τα ανωτέρω ε??![]()
μα αν είναι έτσι όπως τα λες..εσύ δε το υποστηρίζεις απλά!!..φωτογραφία σου θα βάλουμε δίπλα από τη μετάφραση στο λεξικό!σημασία έχει και το πως υποστηρίζεις τον χαρακτηρισμό...είναι μεγάλη ευθύνη να ξερς![]()
![]()
μα αν είναι έτσι όπως τα λες..εσύ δε το υποστηρίζεις απλά!!..φωτογραφία σου θα βάλουμε δίπλα από τη μετάφραση στο λεξικό!![]()
![]()
και να τα κονομάς από τις εταιρίεςΟ λόγος που συμμετέχω στο φόρουμ είναι απλός:
- να μάθω από κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω, και
- να μεταφέρω την γνώση που ήδη κατέχω σε κάποιον που θέλει και μπορεί να μάθει.
Κάποια μέλη δεν ανήκουν σε καμία από τις δυο κατηγορίες. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθώ μαζί τους.
δίνω 100 να πάει σπίτι του Τουlανδρο και να του κατουρήσει το μοτέρ στα πλακάκια....αλλά θέλω να χει πιει 3-4 μπύρες πριν....να ρέει το πράμα κάνα 5λεπτοΥπάρχει.
Με 50€.
Για ένα 5-λεπτο...
προσεχε καλα εσυ...γιατι μπορει να τους αρμεγεις σα παχιες αγελαδες... καθε φορα που τους πεφτει.. ο σερβερ... αλλα μη νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο...εμεις οι απεξω...δίνω 100 να πάει σπίτι του Τουlανδρο και να του κατουρήσει το μοτέρ στα πλακάκια....αλλά θέλω να χει πιει 3-4 μπύρες πριν....να ρέει το πράμα κάνα 5λεπτο![]()
![]()