T
Tadakis
Guest
Είναι.....που δεν το συνεχίζεις...Καλή συνέχεια λοιπόν!
Αυτό σημαίνει προφανώς πως ήταν λάθος επιλογή αυτή η πλάτη, ή η συνδεσμολογία που ακολούθησε ο ζαπαντης, και προφανώς θα έπρεπε ο ζαπαντης ως κατασκευαστής να διερευνήσει διαφορετικές συνδεσμολογίες της ίδιας πλάτης ή αλλαγή της με μια πολύ ισχυρότερη.
Από το λίγο που τον ξέρω πιστεύω και γω το ίδιο.....διότι είμαι βέβαιος πως δε θα το παρατούσε έτσι ο ζαπαντης το θέμα.
Γενικώς η επιστροφή χρημάτων, όταν δεν υπάρχει υπαιτιότητα του πωλητή/κατασκευαστή, μόνο σε πλαίσια φιλικής αντιμετώπισης γίνεται.Η επιστροφή των χρημάτων, δεν είναι μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής σχέσης, αλλά μέσα στα πλαίσια φιλικής αντιμετώπισης.
Tου συνιστώ να μην την επαναλάβει. Ποτέ
Στην τιμή αγοράς, προφανώς περιλαμβάνονται τα αεροπορικά.Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Παρίσι (επιδιόρθωση)-Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρειάστηκαν...
4 μέρες
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά κάτι δεν μου κολαει εδώ.Αστο, τα fusion κλιπαραν απο την αρχη σε σταθμες ραδιοφωνου...
To Trinnov είναι πολύ φτηνό μηχάνημα. Θα μπορούσε να κοστίζει πολύ περισσότερα.Στην τιμή αγοράς, προφανώς περιλαμβάνονται τα αεροπορικά.
Καμμια αδυναμια κατανοησης.Στον ρεακτιβ μόνο την αδυναμία να κατανοήσει πως σε μια καστομιά μπορεί πολλά πράγματα να παν στραβά και θέλει περισσότερη υπομονή από όσο πιθανώς νόμιζε.
Ωστόσο, αυτό είναι ήσσονος σημασίας.
Προφανως ηταν λαθη του. Τραγικα.Αυτό σημαίνει προφανώς πως ήταν λάθος επιλογή αυτή η πλάτη, ή η συνδεσμολογία που ακολούθησε ο ζαπαντης, και προφανώς θα έπρεπε ο ζαπαντης ως κατασκευαστής να διερευνήσει διαφορετικές συνδεσμολογίες της ίδιας πλάτης ή αλλαγή της με μια πολύ ισχυρότερη.
Άρα έπρεπε να ακολουθήσουν κι άλλα στάδια για ολοκλήρωση του πρότζεκτ, που σημαίνει ότι χρειαζόταν κι άλλη υπομονή εκ μέρους του ριακτιβ, διότι είμαι βέβαιος πως δε θα το παρατούσε έτσι ο ζαπαντης το θέμα.
Εφόσον η υπομονή εξαντλήθηκε και εφόσον τα λεφτά επιστράφηκαν και το επεισόδιο έλαβε άδοξο τέλος, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το ψειρίζουμε περισσότερο. Ας γίνει το πάθημα μάθημα για αμφότερους.
Αγαπητε Τζιοβανι, σε πληροφορω πως το κοστος της καστομιας δια χειρος... κοντεψε να αγγιξει πενταψηφιο νουμερο.Προφανώς και η επιλογή για χαμηλό κόστος είναι και αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αν και ισως με λιγότερα μεγάφωνα ( δυο ισως ) να ήταν αρκετή η ενίσχυση και όλα να ήταν καλά τώρα....
( αυτά χωρίς να είμαι ειδικός σε αυτά.....)
Άρα γιατί ζητάς τα ρέστα;..χρόνο παράδοσης.
Ο οποιος δεν ετεθη ποτε. Αρα...
Καταλαβαινω την προσπαθεια σου....Άρα γιατί ζητάς τα ρέστα;
Αν σου είχε θέσει χρόνο παράδοσης και τον παρέβη, θα ήταν άλλη κουβέντα. Εφόσον δεν τέθηκε και του ανεθεσες το έργο, εσύ φταις.
Προφανώς και τα 18" με τα διπλά πηνία παίζουν στα 1-2οημ συνολικό φορτίο. Το hypex δεν αντέξε και κλίπαρε - μέχρι που κάηκε. Ο μόνος αξιολογος ενισχυτής πλάτης που θα μπορούσε να τα οδηγήσει είναι της speaker power αλλά στοιχίζει. Άλλοι στο εξωτερικό με ανάλογα φορτία έχουν κανονικούς ενισχυτές και οχι πλάτης.
Εντομεταξύ τα μεγάφωνα μοιάζουν περισσότερο σαν κανονικα woofer (χαρτινα κιολλας) παρά μεγάφωνα subwoofer της αγοράς του 2020...
Τεσπα. Πήρες τα χρήματά σου πίσω και δεν έμπλεξες περισσότερο. Παμε για άλλα.
Πάντως εγώ θα έλεγα πως σου βγήκε σε καλό τελικά
Έμειναν τα χρήματα να τα αξιοποιήσεις σε πιο χαλαρή υποδομή αντί για ατελείωτα subs λες και θα παίξεις σε ...γήπεδο.
Μέτρο....
Πάρε και κάνα εφόδιο μέρες που είναι.
σύγκρινε το με αλλά δημοφιλή η μη στο data-bass.com ίδιου η πολύ διαφορετικού κόστους και θα καταλάβεις μόνος σου ( απόκριση στα χαμηλά, Xmax κλπ)...Ciare PW 455 18"
8 Ohm ονομαστικη
5,5 Ohm ελαχιστη
Εδω τα χαρακτηριστικα του:
Αλήθεια ρε Κώστα, μιλάς σοβαρά?Δε χρειάζεται να σου αναφέρω τι προβλήματα έχουν προκύψει στα χρόνια που πέρασαν λόγου χάριν από μαραγκούς, που παρήγγειλα πράγματα στα μέτρα μου.
Ούτε πόσα λεφτά έχω χάσει σε τέτοια μαστόρια.
Κανένας δε μου έδωσε λεφτά πίσω
Εντάξει βρε παραπονιάρη,χατίρι δεν σου χάλαγε.Ολο ναί σου έλεγεΚαταλαβαινω την προσπαθεια σου....
Ωστοσο, να γινω πιο σαφης;
"Ζαπαντη θα εχω σαμπ τον Σεπτεμβρη;"
"Ναι"
"Ζαπαντη θα εχω σαμπ τον Οκτωβρη;"
"Ναι"
"Ζαπαντη θα εχω σαμπ τον Νοεμβρη;"
"Ναι"
"Ζαπαντη θα εχω σαμπ τα Χριστουγεννα, να τα χαρω, που θα εχω και κοσμο στις γιορτες εμενα και της γυναικας μου;¨
¨Ναι¨
¨Ζαπαντη θα εχω σαμπ πριν γεννησει η γυναικα σου για να μην μπλεξουμε;
Ηρθαν τα κουφαρια και μετα η γνωστη ιστορια.
Εσυ Κωστα μου, οταν σου ερχεται ασθενης και σου αναθετει να βγαλεις μια γνωματευση για την ασθενεια του, τον κατηγορεις που δε σε ρωταει ποτε να την παραλαβει;;
Και πάλι έχω προβλήματα. Τέλεια πράγματα δεν έχω βρει ακόμα....
Αν σκεφτεις οτι τα καλα δικαναλο dac θελουν κανα δεκαχιλιαρο,σκεψου ποσο θα κοστιζαν αν ηταν 8καναλα.To Trinnov είναι πολύ φτηνό μηχάνημα. Θα μπορούσε να κοστίζει πολύ περισσότερα.