Χαιρετώ όλη την παρέα.
Θα παραθέσω την οποία ταλαιπωρία εχω υποστεί εδώ και δυο μήνες και όχι μόνο....
Το θέμα Ραδιοενισχυτης homecinema που να μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σαν δικαναλος σε λογικές και όχι απαγορευτικές τιμές.
εχουν περάσει από τα χέρια μου.
ένας Philips Fr 996 πολλά χρόνια 5.1 με αναλογικό volume Ένας teac agv 8500 επίσης με αναλογικό volume ,ένας Yamaha rxv 657.
Όλα αυτά πριν το 2010.
Και ενώ είχα μείνει με τον 996 μου μπήκε η ιδέα να τον αλλάξω ....
Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία.
Αγορά πώληση λοιπόν στους..Marantz sr 5004 , Marantz sr 5400, Denon avr 1908, pionner sc 2023 , και αυτή την στιγμή έναν άκρως τίμιο για τα χρήματα του Yamaha rxv 661.
Όλοι μα όλοι σε επίπεδο πολυκαναλου ήχου κουτσα στραβά πάνε μια χαρά θα έλεγα.
Σε επίπεδο στέρεο ο μόνος από όλους που με ικανοποιεί (όχι για τα γούστα μου βέβαια ) καλύτερα ο τελευταίος Yamaha.
Έλα μου ντε που και πάλι κάτι βρίσκω να είμαι στην μπριζα να τον αλλάξω;
Και.....στα σκαριά είμαι απέναντι στους .
Denon avr 4810
Marantz sr 7001
Marantz sr 7400 .
Pionner lx σειρά τον 73.
Εξ υπάκουεται σε μεταχειρισμένοι όλοι μιας και παλαιότερα μοντέλα.
Σκοπός ξαναλέω ο αξιοπρεπής ήχος σε επίπεδο στέρεο από χαμηλά , να έχει ροπή κια να ευχαριστηθείς το μπάσο που βγάζει ένας αναλογικός δικαναλος.
Για την ιστορία εχω στο έπιπλο μου ένα επετειακό Denon μίνι Hi Fi 4 κομμάτια ανεξάρτητα made in Japan το οποίο είχα φέρει από Αμερική το 1996 με αξία 3000 δολάρια , 2Χ85 πραγματικά watt όπου βάζοντας το στην μισή ένταση εχω Κάνει γιορτές και πάρτυ.
Η ερώτηση προς όλους , σε αυτούς που γνωρίζουν τα μοντέλα , πιο από όλα να επιλέξω;
Θα με ικανοποιήσουν περισσότερο από τον μικρό Yamaha ο οποίος ξαναλέω είναι πολύ τίμια επιλογή και το οποίο εχω συνδέσει με το μικρό Denon από preout έξοδο του Yamaha και το δουλεύω σαν τελικό,
Η να μείνω στα αυγά μου ως εχω ;
Ευχαριστω όσους διαβάσουν αυτό το ποστ και περισσότερο όσους απαντήσουν.
Θα παραθέσω την οποία ταλαιπωρία εχω υποστεί εδώ και δυο μήνες και όχι μόνο....
Το θέμα Ραδιοενισχυτης homecinema που να μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σαν δικαναλος σε λογικές και όχι απαγορευτικές τιμές.
εχουν περάσει από τα χέρια μου.
ένας Philips Fr 996 πολλά χρόνια 5.1 με αναλογικό volume Ένας teac agv 8500 επίσης με αναλογικό volume ,ένας Yamaha rxv 657.
Όλα αυτά πριν το 2010.
Και ενώ είχα μείνει με τον 996 μου μπήκε η ιδέα να τον αλλάξω ....
Έτσι ξεκίνησε η ταλαιπωρία.
Αγορά πώληση λοιπόν στους..Marantz sr 5004 , Marantz sr 5400, Denon avr 1908, pionner sc 2023 , και αυτή την στιγμή έναν άκρως τίμιο για τα χρήματα του Yamaha rxv 661.
Όλοι μα όλοι σε επίπεδο πολυκαναλου ήχου κουτσα στραβά πάνε μια χαρά θα έλεγα.
Σε επίπεδο στέρεο ο μόνος από όλους που με ικανοποιεί (όχι για τα γούστα μου βέβαια ) καλύτερα ο τελευταίος Yamaha.
Έλα μου ντε που και πάλι κάτι βρίσκω να είμαι στην μπριζα να τον αλλάξω;
Και.....στα σκαριά είμαι απέναντι στους .
Denon avr 4810
Marantz sr 7001
Marantz sr 7400 .
Pionner lx σειρά τον 73.
Εξ υπάκουεται σε μεταχειρισμένοι όλοι μιας και παλαιότερα μοντέλα.
Σκοπός ξαναλέω ο αξιοπρεπής ήχος σε επίπεδο στέρεο από χαμηλά , να έχει ροπή κια να ευχαριστηθείς το μπάσο που βγάζει ένας αναλογικός δικαναλος.
Για την ιστορία εχω στο έπιπλο μου ένα επετειακό Denon μίνι Hi Fi 4 κομμάτια ανεξάρτητα made in Japan το οποίο είχα φέρει από Αμερική το 1996 με αξία 3000 δολάρια , 2Χ85 πραγματικά watt όπου βάζοντας το στην μισή ένταση εχω Κάνει γιορτές και πάρτυ.
Η ερώτηση προς όλους , σε αυτούς που γνωρίζουν τα μοντέλα , πιο από όλα να επιλέξω;
Θα με ικανοποιήσουν περισσότερο από τον μικρό Yamaha ο οποίος ξαναλέω είναι πολύ τίμια επιλογή και το οποίο εχω συνδέσει με το μικρό Denon από preout έξοδο του Yamaha και το δουλεύω σαν τελικό,
Η να μείνω στα αυγά μου ως εχω ;
Ευχαριστω όσους διαβάσουν αυτό το ποστ και περισσότερο όσους απαντήσουν.