P
PMC
Guest
Αν θες να ακούσεις διαφορες .....βάλε σαμπ !
Για να το λέμε σωστά είναι ξεκίνα να βάζεις σαμπ.Και μετά προ και μετά κλπ ,κλπ, κλπ....βάλε σαμπ
Το έχει και χύμα. 75 Εβρά το τρέχον μέτρο, δηλαδή 150 το στερεοφωνικό.Χμμμ, το αυξημένο κόστος είναι μάλλον τα καλά βύσματα. Στην ίδια σελίδα το έχει και με άλλα φθηνότερα.
Και ένα καλό σαμπ να μπορέσεις να βάλεις τα ωφέλη θα είναι τεράστια.....( καμία σχέση με καλωδια....)Για να το λέμε σωστά είναι ξεκίνα να βάζεις σαμπ.Και μετά προ και μετά κλπ ,κλπ, κλπ....
Οχι τίποτα σπουδαίο δλδ.
γτ ασημι φιλος;Ξεκινάμε
Έχω ακούσει από κάποιους ότι το ασημί έχει καλή συμπεριφορά μεταξύ προ και τελικών, δεν χάνω τπτ να δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς Demo είναιγτ ασημι φιλος;
Το ξέρω είναι υβριδικόTo silver streak δεν είναι αμιγώς ασήμι, είναι 2 αγωγοί χαλκός και 1 ασήμι.
Τπτ δεν είναι σίγουρο, στην αρχή ξεκινάω με το καλώδιο του cd το 1011 θα το αφήσω να παίξει δυο τρεις ημέρες γιατί είναι και άστρωτο, και μετά θα βάλω τα υβριδικά να δωΝα πεις αποτελεσματα.
αυτο που λες δεν δεν ισχυει ειχα προ και τελικο. Το ασημι δεν μου εκανε.
Τπτ δεν είναι σίγουρο, στην αρχή ξεκινάω με το καλώδιο του cd το 1011 θα το αφήσω να παίξει δυο τρεις ημέρες γιατί είναι και άστρωτο, και μετά θα βάλω τα υβριδικά να δω
Θα τα βάλει ο Ιάσονας οπότε θα μας πει μια γνώμη,Καλησπέρα συμφορουμίτη!
Επειδή δεν κατάλαβα από τα παραπάνω λεγόμενα
1)Είναι και άστρωτο εννοείς το καλώδιο?
2)Με περιποίηση χώρου τελικά θα κάνεις κίνηση?
3)Τα mogami/belden θα τα βάλεις στο σύστημά σου?
Τι συμβαίνει σε ενα καλώδιο όταν κουνιέται??? Πουστρώνει ;
Φιξττττττ
Αν είναι αστρωτο όπως λες αυτό που ακούς δεν λέει τιποτα,Ούτε θα στρώσει σε 2-3 μέρες ώστε να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.Τπτ δεν είναι σίγουρο, στην αρχή ξεκινάω με το καλώδιο του cd το 1011 θα το αφήσω να παίξει δυο τρεις ημέρες γιατί είναι και άστρωτο, και μετά θα βάλω τα υβριδικά να δω
Σε πρώτες εντυπώσεις το 1011 είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με ότι nordost έχω παίξει είτε παλιά σειρά είτε νέα, σε πρώτη φάση πολύ πιο ισορροπημένο,
Πάντως σίγουρα αν καταλήξω σε αυτό το καλώδιο νομίζω όπως είπαν και οι προλαλήσαντες ένα sub θα είναι απαραίτητο
Ναι, θέλουν περίπου 300 ώρες στρώσιμο για να πεις ότι στρώνουν!!.. εκτός αν μιλάς για καλωδιακια τύπου μπελντεν και τα συναφή που όσο και να τα στρώσει κάποιος, χρεπια είναι και χρεπια θα παραμείνουν!!Αν είναι αστρωτο όπως λες αυτό που ακούς δεν λέει τιποτα,Ούτε θα στρώσει σε 2-3 μέρες ώστε να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.