- Reaction score
- 35.660
Today’s selections
ειναι παλιος δισκος, δυσκολος στην ακροαση , με καποια «τσιφτετελια» περιεργα, και γενικα μικρη διανομη σε δυσκολα μουσικα θεματα.Το beyond the sky το λατρευω. Εξαιρετικη παραγωγη και φροντισμενο βινυλιο απο τον Ικαρο. Απορω γιατι εχει σχετικα μειωμενη απηχηση το συγκεκριμενο απο το κοινο...
Εχει οντως καποια τσιφτετελια, σωστος!, αλλα εχει και αλλα που σε ταξιδευουν. Τωρα απο τιμη, στο discogs βρισκεται κοντα στο 20 ευρω αν θυμαμαι καλα, που ειναι τιμια για το φροντισμενο προιον που παιρνεις.ειναι παλιος δισκος, δυσκολος στην ακροαση , με καποια «τσιφτετελια» περιεργα, και γενικα μικρη διανομη σε δυσκολα μουσικα θεματα.
ακουγεταικατα τη γνωμη μου απο μετρια κ πανω,και δεν ειναι και ιδιαιτερα οικονομικος.
τους εχω σχεδον ολους, αν οχι ολους, σε σχετικα οσο καλυτερες εκδοσεις μπορω, και premonition και επανεκδοσειςπολυ καλες , και ολες τις τελευταιες προσφατες εκδοσεις , καλα εννοειται και blueray και sacd κλπΠωπωωωω απίστευτοι οι τις Barber Γιάννη,τους κυνηγαω κ εγώ αλλά δεν βρίσκονται σε normal τιμή...Μπράβο!!!
Δωσε πονο, βαλε στο νημα σου τα δικα σου να χαζευουμε.Χτύπα,χτυπα κι άλλο να τους χαίρεσαι!!!Ωραία πράγματα...
Αντε σε πεθυμησα, ποτε θα σε δω, ποτε θα μου ρθεις;Toυ Peterson είναι και σε βινύλιο ωραίο Τζόνυ
13033Αντε σε πεθυμησα, ποτε θα σε δω, ποτε θα μου ρθεις;
Έρπην και παραλλαγή, το σκέφτομαι, καμμιά 200αριά χλμ είναι, ευκολάκι!!!Αντε σε πεθυμησα, ποτε θα σε δω, ποτε θα μου ρθεις;
Σε περιμενω απο κοντα!ζουλευω μρε τζονυ 10 ευγε
Τεντυμποηδες ειμαστε, ειδικα αυτοι οι γιατροι, κι αλλοι βεβαια, ελπιζουμε να μας ανεχτεις ειδικα οταν παμε εξω για φαγητο!θα θελα πολυ να σας γνωρισω ειστε και καλα παιδια οι μακεδονες