- Reaction score
- 1.789
Στρίψε και άλλο το μαχαίρι... Δεν μπορώ να βάλω δεκάποντα δεξιά. θα ακουμπάει το κεφάλι όποιου κάθεται στον καναπέ...
Άσε τις δικαιολογίες. Κούνα πέντε πόντους τον καναπέ.Στρίψε και άλλο το μαχαίρι... Δεν μπορώ να βάλω δεκάποντα δεξιά. θα ακουμπάει το κεφάλι όποιου κάθεται στον καναπέ...
Είναι πολύ σωστό και πολύ σημαντικό αυτό που είπες.παντως ανετα σε μια φωτο, μονο τα διαγραμματα και τα σχηματικα να βλεπω, χωρις την ιδια τη φωτο, χωρις οθονη, στην σιαχνω τελεια.
Αψεγαδιαστη.
Και σε καθε χρωμα ξεχωριστα...
Μονο που δε θα βλεπω τι φωτογραφια ειναι πειραζει???
Ναι, γιατί δεν είδε ακόμα την κουρτίνα δεν είναι σαν τις κουρτίνες που φαντάζονται οι γυναίκες.Θεωρώ πως η σύζυγος θα αντιδράσει περισσότερο στην ιδέα των panel παρά σε αυτή της κουρτίνας. Ιδίως εφόσον στη δεύτερη περίπτωση της δοθεί η επιλογή σε χρωματισμό (αφού δε θα βάλεις προβολέα, δε σε πειράζει ιδιαίτερα).
Δυσκολα να το καταλαβουν, εννοειται ολοι νομιζουν πως κανω χαβαλε η αστειευομαι...Είναι πολύ σωστό και πολύ σημαντικό αυτό που είπες.
Πιθανώς να μη το κατάλαβαν πολλοί.
Θα ήθελα να το καταλάβουν όλοι.
Νομίζω πως είναι αφορμή να ξεκινήσω νέο θρεντ, περί αισθήσεων (όρασης, ακοής, αφής κλπ) και πραγματικότητας σε εικόνα και ήχο, για να μη μου πρήζουν τα ουμπαλα κάθε λίγο με το τι "άκουσαν", τους βαρέθηκα...Δυσκολα να το καταλαβουν, εννοειται ολοι νομιζουν πως κανω χαβαλε η αστειευομαι...
Σε κάποιες ηχογραφήσεις με εκνευρίζει, δεν θέλω να ακούω το κλείστρο (έτσι δεν λέγεται?) των πνευστών και τα πεντάλ του πιάνου.το οποίο μου φάνηκε "εντυπωσιακό" ως προς τον βαθμό της λεπτομέρειας
Ε, είναι ελάχιστες αυτές οι ηχογραφησεις που έχουν "ενσωματωμένο" στο μαστερινγκ αυτόν τον "αέρα", και είναι λίγο παπαρανισια η πληροφορία που παίρνεις, αλλά δε γ@μεις, ψηλά καπέλα. Σε άλλες εποχές δηλαδή τι θα έκανες; Θα άλλαζες καλώδια;Σε κάποιες ηχογραφήσεις με εκνευρίζει, δεν θέλω να ακούω το κλείστρο (έτσι δεν λέγεται?) των πνευστών και τα πεντάλ του πιάνου.