Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
30.453
γιατί αγόρασες ηχεία απο τον μετρ Λέανδρο.
Μη λέμε την ίδια ανακρίβεια συνέχεια.
Τα ηχεία αγοράστηκαν από άλλο μέλος, ο οποίος τα ειχε αγοράσει από τον εν λόγω. Και μάλιστα το μέλος αυτό με ενημέρωσε πως ο πρώτος κάτοχος είχε "αναβαθμίσει" σύμφωνα με τα λεγόμενά του τα κροσσοβερ.
Απλά τότε δεν έδωσα σημασία γιατί ο Λέανδρος δεν είχε δώσει ακόμα τα "διαπιστευτηρια" του στο σάιτ.
Αν ήξερα από τότε πόσο ψυχακιας είναι με τα καλώδια, σιγά μην αγόραζα ηχεία πειραγμένα από αυτόν...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Αν ήξερα από τότε πόσο ψυχακιας είναι με τα καλώδια, σιγά μην αγόραζα ηχεία πειραγμένα από αυτόν...
Ποτέ δεν είναι αργά.
Φέρτα του στο κεφάλι.
Ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Να μαζέψουμε υπογραφές.

:lol:

Reaction score
2.803
Άλλαξε λάδια γρήγορα:

View attachment 161032

Είχα διαβάσει ότι την κυψελίδα δεν πρέπει να την αφαιρούμε γιατί είναι η άμυνα του αυτιού απέναντι στα μικρόβια και στις μολύνσεις, εγώ πάντως δεν μπορώ να έχω τέτοιο πράγμα μέσα στο αυτί μου - μου προκαλεί φαγούρα - οπότε με τις μπατονέτες του δίνω και καταλαβαίνει. :geek:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Είχα διαβάσει ότι την κυψελίδα δεν πρέπει να την αφαιρούμε γιατί είναι η άμυνα του αυτιού απέναντι στα μικρόβια και στις μολύνσεις, εγώ πάντως δεν μπορώ να έχω τέτοιο πράγμα μέσα στο αυτί μου - μου προκαλεί φαγούρα - οπότε με τις μπατονέτες του δίνω και καταλαβαίνει. :geek:
:rolleyes:

Reaction score
8.882
Μη λέμε την ίδια ανακρίβεια συνέχεια.
Τα ηχεία αγοράστηκαν από άλλο μέλος, ο οποίος τα ειχε αγοράσει από τον εν λόγω. Και μάλιστα το μέλος αυτό με ενημέρωσε πως ο πρώτος κάτοχος είχε "αναβαθμίσει" σύμφωνα με τα λεγόμενά του τα κροσσοβερ.
Απλά τότε δεν έδωσα σημασία γιατί ο Λέανδρος δεν είχε δώσει ακόμα τα "διαπιστευτηρια" του στο σάιτ.
Το άλλο μέλος παίζει να άνοιξε σαμπάνια που ξεφορτωθηκε τα ηχεία τα..... πειραγμενα:biggrin::biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Σα γιατρός, σου λέω ότι κάνεις το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις.

Θέλει πολύ προσοχή η χρήση της μπατονετας, χωρίς καθόλου πίεση, χωρίς να τη βάζεις βαθειά μέσα στον έξω ακουστικό πόρο, και δεν είναι λάθος να μη χρησιμοποιείς ποτέ μπατονετα, ίσα ίσα είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Είναι κακό πράγμα η μπατονετα.

Αντιθέτως, είναι απολύτως ασφαλές το γιουνισέπτ ότικ, πρόκειται για δοκιμασμένο και πιστοποιημένο προϊόν, δεν βλάπτει σε τίποτα, και βοηθάει να έρχεται η ακοή σου στα καλύτερά της.

Θα σου συνιστούσα να το χρησιμοποιείς ακόμα και σε "τακτική" βάση, λόγου χάριν μια φορά το μήνα ή στο δίμηνο.

Αν τυχόν έχεις αυξημένη παραγωγή κυψελίδας, καλό είναι να επισκεφθείς ωριλά, να στα καθαρίσει με λαδακι, και μετά να κάνεις "συντήρηση".

Η ακρόαση μουσικής μετά από καθάρισμα με γιουνισέπτ ότικ, είναι μια εκπληκτική εμπειρία, τύφλα να'χουν τα καλώδια. Αλήθεια. ;)

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ, όχι σε τακτική βάση, αλλά 1-2 φορές το έτος στάνταρ, χωρίς να έχω κανένα θέμα αυξημένης παραγωγής κυψελίδας. ;)

Το συγκεκριμένο προϊόν, σίγουρα δεν προκαλεί φαγούρα. Σίγουρα. 8-)

Μπορείς να βάλεις και 2 φορές τη μέρα, για 3 συνεχόμενες ημέρες, αν τυχόν έχεις θέμα.
Χρειάζεται ξέπλυμα με χλιαρό νερό, διότι το κρύο θα σε ενοχλήσει, είναι δυσάρεστο το κρύο στο αυτί. ;)

Last edited:

N

nickmitro

Guest
Πρέπει να έχεις τόσο Χάι Ενδ σύστημα, που να μπορεί να αναδείξει τις διαφορές των καλωδίων ρέβματος.

Αν δε μπορεί, είναι γιατί πρόκειται για σύστημα της πλάκας, και επίσης έχεις μικρό πουλί.

ΥΓ. Δυστυχώς, δεν θέλουν να διαβάσουν τα αποδεδειγμένα επιστημονικά ευρήματα στο χώρο. Ξαναέγραψα πως είναι ενήμερη η επιστημονική κοινότητα για το θέμα της υπαρκτής αυθυποβολής, δεν αμφισβητείται καθόλου, ισχύει, έχει αποδειχθεί.

Ας το ξαναγράψω: ναι, ακούγονται διαφορές, ναι, είναι βέβαιο πως ακούγονται αυτές οι διαφορές, ναι είναι προϊόν αυθυποβολής, ναι όλα αυτά έχουν αποδειχθεί, έχουν κι όνομα...
Δεν υπαρχει θεμα αυθυποβολης σ' εναν τεως αρνητη των καλωδιων ρευματος οπως εγω.Αυθυποβολη στους νυν αρνητες τους δεν υπαρχει;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.597
Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το οφ τόπικ, αλλά το πράμα είναι σοβαρό!
Πετάξτε τις μπατονέτες και κάψτε τα εργοστάσια που τίς φτιάχνουν!!

Reaction score
2.803
Σα γιατρός, σου λέω ότι κάνεις το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις.

Θέλει πολύ προσοχή η χρήση της μπατονετας, χωρίς καθόλου πίεση, χωρίς να τη βάζεις βαθειά μέσα στον έξω ακουστικό πόρο, και δεν είναι λάθος να μη χρησιμοποιείς ποτέ μπατονετα, ίσα ίσα είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Είναι κακό πράγμα η μπατονετα.

Αντιθέτως, είναι απολύτως ασφαλές το γιουνισέπτ ότικ, πρόκειται για δοκιμασμένο και πιστοποιημένο προϊόν, δεν βλάπτει σε τίποτα, και βοηθάει να έρχεται η ακοή σου στα καλύτερά της.

Θα σου συνιστούσα να το χρησιμοποιείς ακόμα και σε "τακτική" βάση, λόγου χάριν μια φορά το μήνα ή στο δίμηνο.

Αν τυχόν έχεις αυξημένη παραγωγή κυψελίδας, καλό είναι να επισκεφθείς ωριλά, να στα καθαρίσει με λαδακι, και μετά να κάνεις "συντήρηση".

Η ακρόαση μουσικής μετά από καθάρισμα με γιουνισέπτ ότικ, είναι μια εκπληκτική εμπειρία, τύφλα να'χουν τα καλώδια. Αλήθεια. ;)

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ, όχι σε τακτική βάση, αλλά 1-2 φορές το έτος στάνταρ, χωρίς να έχω κανένα θέμα αυξημένης παραγωγής κυψελίδας. ;)
Όχι εντάξει ακούστηκε κάπως υπερβολικά έτσι που το είπα, το κάνω προσεκτικά και πάντα μετά το λούσιμο που έχει πάει και νερό μες στα αυτιά μου με μαλακές κινήσεις και βέβαια όχι βαθιά στον ακουστικό πόρο, το καταλαβαίνω εξάλλου.
Μία φορά τα είχα καθαρίσει σχολαστικά και είχαν ερεθιστεί και με πονούσαν μια μέρα δηλαδή με είχε πιάσει μια ευαισθησία, από τότε δεν το ξαναέκανα, βέβαια καθαρίζω σχολαστικά τα πτερύγια και τις εξωτερικές κοιλότητες να μην πιάσουν βρώμα από την πολυκαιρία. :p
Θα το πάρω αυτό το υγρό να το έχω! :thumbsup:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Όχι εντάξει ακούστηκε κάπως υπερβολικά έτσι που το είπα, το κάνω προσεκτικά και πάντα μετά το λούσιμο που έχει πάει και νερό μες στα αυτιά μου με μαλακές κινήσεις και βέβαια όχι βαθιά στον ακουστικό πόρο, το καταλαβαίνω εξάλλου.
Μία φορά τα είχα καθαρίσει σχολαστικά και είχαν ερεθιστεί και με πονούσαν μια μέρα δηλαδή με είχε πιάσει μια ευαισθησία, από τότε δεν το ξαναέκανα, βέβαια καθαρίζω σχολαστικά τα πτερύγια και τις εξωτερικές κοιλότητες να μην πιάσουν βρώμα από την πολυκαιρία. :p
Θα το πάρω αυτό το υγρό να το έχω! :thumbsup:
Στο βενζινάδικο με πίεση ζεστού νερού και φάρμακο να φύγουν οι γλύτσες. :fuckyou:
Που μου θές να αλλάξεις καλώδιο ρεβματος. Κρυφο χαλιεντά. :headbang:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.210
Οι τεμπέληδες της σύγχρονης εύφορης κοιλάδας. Άπειρες ώρες στο πληκτρολόγιο, αγένεια, έλλειψη ενσυναίσθησης..βλαχιά
Κάποιοι χαρακτήρες δεν θα συλλάβουν ποτέ το νόημα που είχε η ορχήστρα ενώ εκτυλισσόταν το γνωστό ναυάγιο του Τιτανικού.
Θα δίσταζα όμως να τους χαρακτηρίσω απολίτιστα όντα χωρίς περαιτέρω στοιχεία για τις σκέψεις και τα έργα τους.

Last edited:

Reaction score
2.803
Στο βενζινάδικο με πίεση ζεστού νερού και φάρμακο να φύγουν οι γλύτσες. :fuckyou:
Που μου θές να αλλάξεις καλώδιο ρεβματος. Κρυφο χαλιεντά. :headbang:

Να μου κοπεί το χέρι αν πάρω ποτέ ξεχωριστό καλώδιο ρεύματος, αυτό που δίνει ο κατασκευαστής είναι υπεραρκετό! :acute:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909
Να μου κοπεί το χέρι αν πάρω ποτέ ξεχωριστό καλώδιο ρεύματος, αυτό που δίνει ο κατασκευαστής είναι υπεραρκετό! :acute:
Τι μου το λές εμένα? Λες και σου είπα εγώ να αλλάξεις. Παιδάκι μου πας καλά? :headbang: :gotcha:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan