Από nordost σε κάτι άλλο !!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Τι να τροποποιήσεις βρε πανασχετε;
Το ότι το πηγές σε κάποιον μάστορα και σου άλλαξε κάποια υλικά στο Κρος, πιθανότατα πιάνοντας σου και τον κωλο, το θεωρείς τροποποίηση από εσένα;
Άντε πουλάκι μου να βάψεις το ταβάνι σου για να κάνεις διάχυση... Μέχρι εκεί και πολύ σου είναι..
Πραγματικά έχεις πολύ πλάκα!!
Διασκεδάζω μαζί σου!!:gotcha:
Συνέχισε!..
Έτσι...μ'αρεσει που ξέρεις ότι τα πήγα και σε.. μάστορα!!:rofl::rofl:
μη κρίνεις ποτέ τους άλλους βάσει των δικών σου γνώσεων και δεξιοτήτων!...

Reaction score
30.453
Πραγματικά έχεις πολύ πλάκα!!
Διασκεδάζω μαζί σου!!:gotcha:
Συνέχισε!..
Έτσι...μ'αρεσει που ξέρεις ότι τα πήγα και σε.. μάστορα!!:rofl::rofl:
μη κρίνεις ποτέ τους άλλους βάσει των δικών σου γνώσεων και δεξιοτήτων!
Σκάλα πινέλα και μπογιά γρήγορα.
Πρέπει να εξαλειψεις το φλατερινγκ εκο..
Και να προσέχεις τα κοψίματα, βάλε και καμιά χαρτοταινία.

Reaction score
12.242
Τι να τροποποιήσεις βρε πανασχετε;
Το ότι το πηγές σε κάποιον μάστορα και σου άλλαξε κάποια υλικά στο Κρος, πιθανότατα πιάνοντας σου και τον κωλο, το θεωρείς τροποποίηση από εσένα;
Άντε πουλάκι μου να βάψεις το ταβάνι σου για να κάνεις διάχυση... Μέχρι εκεί και πολύ σου είναι..

Τρέμε Πητερμενη, έρχεται ο λεανδρος...
Άρα, έγινε επαγγελματική δουλειά τελικά; Μη μας κρατάς σε αγωνία, πες μας την αλήθεια!!!!!!!!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Σκάλα πινέλα και μπογιά γρήγορα.
Πρέπει να εξαλειψεις το φλατερινγκ εκο..
Και να προσέχεις τα κοψίματα, βάλε και καμιά χαρτοταινία.
Τι??
Ούτε βάψιμο δε ξέρεις να κάνεις??
Και το βάψιμο μόνος μου το κάνω!..
εσύ??..μάστορα??..κρίμα!

Reaction score
30.453
Τι??
Ούτε βάψιμο δε ξέρεις να κάνεις??
Και το βάψιμο μόνος μου το κάνω!..
εσύ??..μάστορα??..κρίμα!
Εντάξει, τώρα κατάλαβα γιατί είναι σαγρε το ταβάνι.
Αυτό όσο και να το απλώσεις με πινέλο, δε στρώνει..
Τουλάχιστον, κανείς καλό στον προστάτη σου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
μη κρίνεις ποτέ τους άλλους βάσει των δικών σου γνώσεων και δεξιοτήτων!...

Reaction score
3.628
Φιλε,αν εχεις καποιο προβλημα με τον Λεανδρο,θα προτεινα να το λυσεις αντρικια-ενα προσωπικο μηνυμα και να το κουβεντιασετε μαζι-και οχι να προσπαθεις να τον μειωσεις και να τον προσβαλλεις δημοσια...

Φιλικα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Τώρα @haris1308 καλά στα λέει. :biggrin:

Φιλε,αν εχεις καποιο προβλημα με τον Λεανδρο,θα προτεινα να το λυσεις αντρικια-ενα προσωπικο μηνυμα και να το κουβεντιασετε μαζι-και οχι να προσπαθεις να τον μειωσεις και να τον προσβαλλεις δημοσια...

Φιλικα.

Άφησέ τον να βαυκαλίζεται ότι προσφέρει γνώση και κυρίως μη μας στερείς το γέλιο !

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Για να ηρεμήσουν τα...οινοπνεύματα,ιδού κι ένα υπόδειγμα ανταπόκρισης από άμεσα ενδιαφερόμενο μέλος σε χρήσιμες συμβουλές που εδόθησαν για ιδιαίτερο θέμα του.
...
Αυτό που λες είναι σωστό.
Απορώ γιατί τις χρησιμοποιούσα τόσο καιρό, βλακεία μου.
Τι να πίνουν μερικοί και...δεν μοιράζεται σε όλους...:sneaky:
1586613459379.png

Reaction score
2.803
Για να ηρεμήσουν τα...οινοπνεύματα,ιδού κι ένα υπόδειγμα ανταπόκρισης από άμεσα ενδιαφερόμενο μέλος σε χρήσιμες συμβουλές που εδόθησαν για ιδιαίτερο θέμα του.

View attachment 161106

Χαχαχα, φίλτατε Bhutia δεν είναι "ιδιαίτερο" θέμα ο καθαρισμός των αυτιών μου, είναι θέμα όλων μας να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να τηρούμε ώστε να έχουμε και σωστή υγιεινή και καλή ακοή. :p

BLUES

TV
Reaction score
974

View attachment 161106
Ας τα πινουν,μονοι τους
Χωρις single malt,εγω δεν τους κανω παρεα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.051
Αβέρωφ ρε φίλε, πωωω, το πεθύμησα...

Πα να πάρω ένα. ;)

Μαλτ, έχουμε. Αβέρωφ όμως, δεν έχουμε.

ΥΓ. Αυτό το κόκκινο μπουκάλι με το σταυρό, τι είναι ρε σατανά;
Χωρις single malt,εγω δεν τους κανω παρεα
Έχει ρε, ένα ταλισκερ.

Reaction score
2.826
Το νήμα έλεγε «από Nordost σε κάτι άλλο», μπήκατε οι αντί καλωδιακοί αντί δικάναλοι και σαν τον κορωνοϊό απλωθήκατε, 90 σελίδες άσχετες του θέματος, ότι δεν σας αρέσει πρέπει να το καταστρέψετε είστε η λαίλαπα του δικάναλου, συγχαρητήρια, δεν υπάρχουν άλλες απόψεις μόνο η δικιά σας οτιδήποτε άλλο στην πυρά, έχετε υπερβεί κάθε έννοια σεβασμού στους συνομιλητές κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη μην ξέροντας ποιον έχετε απέναντι σας πετάτε λάσπη και χλεύα και απευθύνομαι και σε ανθρώπους που η μόρφωσης τους είναι υψηλού επιπέδου και που στην κοινωνική τους ζωή ούτε που θα τολμούσαν να συμπεριφέρονται με αυτές τις εκφράσεις ειρωνίας και χλευασμού, σε κάθε θέμα αντίθετο του γούστου σας το καπελώνετε ακόμα ακόμα και με προσωπικές επιθέσεις χωρίς καθόλου σεβασμό, έχετε καπελώσει κάθε κανόνα του χώρου που μας φιλοξενεί

( Παρότι το AVsite προωθεί την ανταλλαγή απόψεων και στηρίζει τη μοναδικότητα κάθε προσωπικότητας, μηνύματα που θα υπερβαίνουν τα όρια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως για παράδειγμα υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.)

δεν το βλέπω να τηρείται υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Το θέμα του νήματος το έλυσα εκτός νήματος και η πλάκα είναι ότι έχει γίνει με επικοινωνία με πάνω από 15 ανθρώπους τηλεφωνικά και όλοι ασπάστηκαν την άποψη μου ότι πλέον δεν ασχολούνται και δεν γράφουν για τους παραπάνω λόγους ίσως αυτό πρέπει να προβληματίσει τους διαχειριστές γιατί ο σκοπός του φόρουμ είναι να προσελκύει κόσμο για να βρει μια βοήθεια και όχι να εισπράτει ειρωνίες και χλευασμούς εάν και εφόσον θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από την γνωστή ομάδα.

Εν μέσω κρίσης και εγκλεισμού όλοι είμαστε μπροστά από μια οθόνη το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.

K

kimon

Guest
Το νήμα έλεγε «από Nordost σε κάτι άλλο», μπήκατε οι αντί καλωδιακοί αντί δικάναλοι και σαν τον κορωνοϊό απλωθήκατε, 90 σελίδες άσχετες του θέματος, ότι δεν σας αρέσει πρέπει να το καταστρέψετε είστε η λαίλαπα του δικάναλου, συγχαρητήρια, δεν υπάρχουν άλλες απόψεις μόνο η δικιά σας οτιδήποτε άλλο στην πυρά, έχετε υπερβεί κάθε έννοια σεβασμού στους συνομιλητές κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη μην ξέροντας ποιον έχετε απέναντι σας πετάτε λάσπη και χλεύα και απευθύνομαι και σε ανθρώπους που η μόρφωσης τους είναι υψηλού επιπέδου και που στην κοινωνική τους ζωή ούτε που θα τολμούσαν να συμπεριφέρονται με αυτές τις εκφράσεις ειρωνίας και χλευασμού, σε κάθε θέμα αντίθετο του γούστου σας το καπελώνετε ακόμα ακόμα και με προσωπικές επιθέσεις χωρίς καθόλου σεβασμό, έχετε καπελώσει κάθε κανόνα του χώρου που μας φιλοξενεί

( Παρότι το AVsite προωθεί την ανταλλαγή απόψεων και στηρίζει τη μοναδικότητα κάθε προσωπικότητας, μηνύματα που θα υπερβαίνουν τα όρια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως για παράδειγμα υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.)

δεν το βλέπω να τηρείται υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Το θέμα του νήματος το έλυσα εκτός νήματος και η πλάκα είναι ότι έχει γίνει με επικοινωνία με πάνω από 15 ανθρώπους τηλεφωνικά και όλοι ασπάστηκαν την άποψη μου ότι πλέον δεν ασχολούνται και δεν γράφουν για τους παραπάνω λόγους ίσως αυτό πρέπει να προβληματίσει τους διαχειριστές γιατί ο σκοπός του φόρουμ είναι να προσελκύει κόσμο για να βρει μια βοήθεια και όχι να εισπράτει ειρωνίες και χλευασμούς εάν και εφόσον θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από την γνωστή ομάδα.

Εν μέσω κρίσης και εγκλεισμού όλοι είμαστε μπροστά από μια οθόνη το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.
Έχεις απόλυτο δίκιο (Αν και, εδώ και χρόνια, έχω την θέση ότι, για να λύσει κάποιος ένα ηχητικό πρόβλημα στο στερεοφωνικό του, οι αλλαγές καλωδίων δεν ενδείκνυνται).
Δυστυχώς όμως, το να περιμένεις από κάποιους εδω μέσα αξιοπρέπεια, ε, σου φέρνει στο μυαλό την παροιμία που μιλάει για μυλωνούδες και καλλιγραφία.

Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Το νήμα έλεγε «από Nordost σε κάτι άλλο», μπήκατε οι αντί καλωδιακοί αντί δικάναλοι και σαν τον κορωνοϊό ..
...
Λέει αρκετά...Πρώτον,δεν κυκλοφορούν αρκετοί φανεροί...παλιοχαρακτήρες.
Δεύτερον...ότι κυκλοφορούν και παρακολουθούν αρκετοί ...αφανείς.:sneaky:
Τρίτον,ο ίδιος τυγχάνω υπέρμαχος...δικαναλικής αρχιτεκτονικής και καλωδιώσεων - αλλιώς δεν θα ασχολούμην μέχρι και με διάφορα αυτοσχέδια - έχοντας αντιπαρατεθεί σε θεμελιώδη ζητήματα με εξέχοντα μέλη και χωρίς να έχω εισπράξει χλευασμό.
Διότι εφαρμόζω και την ανάγκη τεκμηρίωσης για την εδραίωση απόψεων.
...
ΥΓ. Αυτό το κόκκινο μπουκάλι με το σταυρό, τι είναι ρε σατανά;
Ένας πολύ σπέσιαλ ελβετικός οίνος,ενθύμιο από την παραμονή μου εκεί.

Reaction score
410
Πιθανόν οι υπόλοιποι 34.863 έχουν προμηθευτεί 52,5 σάμπ ο καθένας και ...απέχουν:dance2:... έχοντας πειστεί από τις εαρλούμπες (συγγνώμη αρλούμπες) του καθενός....;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Πιθανόν οι υπόλοιποι 34.863 έχουν προμηθευτεί 52,5 σάμπ ο καθένας και ...απέχουν:dance2:... έχοντας πειστεί από τις εαρλούμπες (συγγνώμη αρλούμπες) του καθενός....;)
Προσοχή μην πέσει κάποιος σε...λούμπα - ελέω αυθαίρετων απόψεων. :sneaky:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao