Από nordost σε κάτι άλλο !!!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.767
το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.
Ναι λέει πάρα πολλά και επιβεβαιώνει οτι είναι ήδη γνωστό.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ψάχνει επιβεβαίωση σε ότι ήδη ξέρει. Το υπόλοιπο ελάχιστο ποσοστό έχει τη θέληση να βάλει ερωτηματικά σε όσα έμαθε μέχρι τώρα.
Πολύ συχνά οι σωστές απαντήσεις είναι πάντα οι ίδιες σε όλα τα θέματα, μέχρι θα ακυρωθούν από νέα δεδομένα.
Αυτό βέβαια δεν αρέσει και θεωρείται ξερολισμός.
Υπάρχει μια άρνηση στα δεδομένα, και λέγεται άποψη, έτσι από άποψη.

Reaction score
410
Είδες που όλοι κατά βάθος...συμφωνούμε και συναινούμε. :Α
"Ονειρεύομαι να φυσάει άνεμος δυνατός.Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου..." Νίκος Καζαντζάκης.
Γιατί είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει ο Καζαντζάκης;...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
"Ονειρεύομαι να φυσάει άνεμος δυνατός.Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου..." Νίκος Καζαντζάκης.
Γιατί είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει ο Καζαντζάκης;...
Κι εμένα μου αρέσουν λυχνίες,παθητικά ηχεία και συμπαθή παρελκόμενα...Σε αντίθεση όμως με τα λόγια του Καζαντζάκη,αμφισβητώ τη χρησιμότητα που έχουν στη σύγχρονη εποχή τα προηγούμενα.

Reaction score
15.467
Ηντα καταλαβα εγω ... ?
αλφι - βανε ποτε ποτε μιαολια λαδι (ελαιολαδο) στ' αφτι και ξεχασε τσι μπατονετες ολοτελα
χωσμενε γκουρου - αμα 'ρθουμε δυο τρια μελη εγνωζμενης αξιας (οινοπνευματικης) , η καβα σου δα εξαφανιστει σε δυο αντε τρια απογεματα
ιασονα - οπως δε μπαινουνε πσυγεια σε θαλαμους ανηχοϊκους ετσα δεν υπαρχουνε και τεθιες γυναικες - υπαρχουνε ομως ετοισες
49ac668c71186700ccb026a777b6137e.jpg

:drinks:

πι-ες.
μου λειπει
ο προεδρος
η οξυζεναρισμενη
ο νταλιμπαν

κλαψ ...

Reaction score
2.994
..............δεν υπάρχουν άλλες απόψεις μόνο η δικιά σας οτιδήποτε άλλο στην πυρά, έχετε υπερβεί κάθε έννοια σεβασμού στους συνομιλητές κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη μην ξέροντας ποιον έχετε απέναντι σας πετάτε λάσπη και χλεύα και απευθύνομαι και σε ανθρώπους που η μόρφωσης τους είναι υψηλού επιπέδου και που στην κοινωνική τους ζωή ούτε που θα τολμούσαν να συμπεριφέρονται με αυτές τις εκφράσεις ειρωνίας και χλευασμού, σε κάθε θέμα αντίθετο του γούστου σας το καπελώνετε ακόμα ακόμα και με προσωπικές επιθέσεις χωρίς καθόλου σεβασμό, έχετε καπελώσει κάθε κανόνα του χώρου που μας φιλοξενεί

( Παρότι το AVsite προωθεί την ανταλλαγή απόψεων και στηρίζει τη μοναδικότητα κάθε προσωπικότητας, μηνύματα που θα υπερβαίνουν τα όρια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως για παράδειγμα υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.)

δεν το βλέπω να τηρείται υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Το θέμα του νήματος το έλυσα εκτός νήματος και η πλάκα είναι ότι έχει γίνει με επικοινωνία με πάνω από 15 ανθρώπους τηλεφωνικά και όλοι ασπάστηκαν την άποψη μου ότι πλέον δεν ασχολούνται και δεν γράφουν για τους παραπάνω λόγους ίσως αυτό πρέπει να προβληματίσει τους διαχειριστές γιατί ο σκοπός του φόρουμ είναι να προσελκύει κόσμο για να βρει μια βοήθεια και όχι να εισπράτει ειρωνίες και χλευασμούς εάν και εφόσον θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από την γνωστή ομάδα.

Εν μέσω κρίσης και εγκλεισμού όλοι είμαστε μπροστά από μια οθόνη το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.

Φίλε μου αυτό συμβαίνει όταν οικειοποιηθείς ένα χώρο κάνοντας κατάχρηση στο γλείψιμο,
το φαινόμενο είναι σύνηθες και έχει να κάνει με την αδυναμία κάποιου να σταθεί στα πόδια του
η φύση βεβαια πάντα δίνει την λύση.... γι αυτό και δεν σπυριάζει η γλώσσα. :p

.

Last edited:

Reaction score
30.453
Φιλε,αν εχεις καποιο προβλημα με τον Λεανδρο,θα προτεινα να το λυσεις αντρικια-ενα προσωπικο μηνυμα και να το κουβεντιασετε μαζι-και οχι να προσπαθεις να τον μειωσεις και να τον προσβαλλεις δημοσια...

Φιλικα.
Κάνε μας τη χάρη ρε Γιάνννη...

I

iason

Guest
Δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψή μου για τα καλώδια;
Δημήτρη φυσικά και μπορείς να πεις την γνώμη σου αλλά και να εκφράσεις και την δυσαρέσκειά σού,
Αλλά αυτό που δεν λέτε να κατανοήσετε ορισμένοι και εσυ μαζί, είναι ότι τα καλώδια στο ηχοσυστημα είναι αναγκαίο κακό,και αυτό τα λέει όλα.

Reaction score
12.242
Δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψή μου για τα καλώδια;
Όχι, δεν μπορεις. Γιατί τα λες πειστικά και στερείς γλώσσες που κάποιοι νομίζουν ότι θα έγλειφαν αυτούς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao