- Reaction score
- 410
Οooooooh....... yes.....Προσοχή μην πέσει κάποιος σε...λούμπα - ελέω αυθαίρετων απόψεων.
Οooooooh....... yes.....Προσοχή μην πέσει κάποιος σε...λούμπα - ελέω αυθαίρετων απόψεων.
Είδες που όλοι κατά βάθος...συμφωνούμε και συναινούμε. :ΑΟooooooh....... yes.....
Ναι λέει πάρα πολλά και επιβεβαιώνει οτι είναι ήδη γνωστό.το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.
"Ονειρεύομαι να φυσάει άνεμος δυνατός.Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου..." Νίκος Καζαντζάκης.Είδες που όλοι κατά βάθος...συμφωνούμε και συναινούμε. :Α
Κι εμένα μου αρέσουν λυχνίες,παθητικά ηχεία και συμπαθή παρελκόμενα...Σε αντίθεση όμως με τα λόγια του Καζαντζάκη,αμφισβητώ τη χρησιμότητα που έχουν στη σύγχρονη εποχή τα προηγούμενα."Ονειρεύομαι να φυσάει άνεμος δυνατός.Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου..." Νίκος Καζαντζάκης.
Γιατί είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει ο Καζαντζάκης;...
..............δεν υπάρχουν άλλες απόψεις μόνο η δικιά σας οτιδήποτε άλλο στην πυρά, έχετε υπερβεί κάθε έννοια σεβασμού στους συνομιλητές κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη μην ξέροντας ποιον έχετε απέναντι σας πετάτε λάσπη και χλεύα και απευθύνομαι και σε ανθρώπους που η μόρφωσης τους είναι υψηλού επιπέδου και που στην κοινωνική τους ζωή ούτε που θα τολμούσαν να συμπεριφέρονται με αυτές τις εκφράσεις ειρωνίας και χλευασμού, σε κάθε θέμα αντίθετο του γούστου σας το καπελώνετε ακόμα ακόμα και με προσωπικές επιθέσεις χωρίς καθόλου σεβασμό, έχετε καπελώσει κάθε κανόνα του χώρου που μας φιλοξενεί
( Παρότι το AVsite προωθεί την ανταλλαγή απόψεων και στηρίζει τη μοναδικότητα κάθε προσωπικότητας, μηνύματα που θα υπερβαίνουν τα όρια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως για παράδειγμα υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις μεταξύ μελών απαγορεύονται και θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.)
δεν το βλέπω να τηρείται υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Το θέμα του νήματος το έλυσα εκτός νήματος και η πλάκα είναι ότι έχει γίνει με επικοινωνία με πάνω από 15 ανθρώπους τηλεφωνικά και όλοι ασπάστηκαν την άποψη μου ότι πλέον δεν ασχολούνται και δεν γράφουν για τους παραπάνω λόγους ίσως αυτό πρέπει να προβληματίσει τους διαχειριστές γιατί ο σκοπός του φόρουμ είναι να προσελκύει κόσμο για να βρει μια βοήθεια και όχι να εισπράτει ειρωνίες και χλευασμούς εάν και εφόσον θέλει να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από την γνωστή ομάδα.
Εν μέσω κρίσης και εγκλεισμού όλοι είμαστε μπροστά από μια οθόνη το φόρουμ έχει 35.000 μέλη σχεδόν και συνδεδεμένοι είναι μόνο 137 μήπως σας λέει κάτι αυτό.
Αστο καλυτερα φιλε μου....κυκλοφορουν και εγκεφαλικα..κριμα ειναιΚαι ήθελα μια γνώμη για κάτι καλώδια, αλλά που να τολμήσω.
Κάνε μας τη χάρη ρε Γιάνννη...Φιλε,αν εχεις καποιο προβλημα με τον Λεανδρο,θα προτεινα να το λυσεις αντρικια-ενα προσωπικο μηνυμα και να το κουβεντιασετε μαζι-και οχι να προσπαθεις να τον μειωσεις και να τον προσβαλλεις δημοσια...
Φιλικα.
Δημήτρη φυσικά και μπορείς να πεις την γνώμη σου αλλά και να εκφράσεις και την δυσαρέσκειά σού,Δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψή μου για τα καλώδια;
Όχι, δεν μπορεις. Γιατί τα λες πειστικά και στερείς γλώσσες που κάποιοι νομίζουν ότι θα έγλειφαν αυτούς.Δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψή μου για τα καλώδια;