melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.910
Ta apples gkamoune
τι είναι αυτά που λέτε κύριε; Δεν τα καταλαβαίνω τα αγγλικά σαςΣιγά μην stravopsoliasoun!
Εγώ την πάτησα... Το παλιό κινητό παίρνει micro-SIM, ενώ το νέο παίρνει nano-SIM! Με τα πάντα κλειστά, πήρα από τα τρία το μακρύτερο...Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, πλέον.
Πόσο παλιά είναι η σιμ σου; Δεν είναι κομμένη έτοιμη για όλες τις χρήσεις;Εγώ την πάτησα... Το παλιό κινητό παίρνει micro-SIM, ενώ το νέο παίρνει nano-SIM! Με τα πάντα κλειστά, πήρα από τα τρία το μακρύτερο...
Η SIM είναι του 2015. Δεν την ακουμπάω. Θα δω τι θα κάνω.Πόσο παλιά είναι η σιμ σου; Δεν είναι κομμένη έτοιμη για όλες τις χρήσεις;
Με ένα dremel και πολύ προσοχή ίσως κάνεις δουλειά......
Έχω κόψει 5-6 με απόλυτη επιτυχία. Κοφτερό μεγάλο ψαλίδι χρειάζεται.Εγώ την πάτησα... Το παλιό κινητό παίρνει micro-SIM, ενώ το νέο παίρνει nano-SIM! Με τα πάντα κλειστά, πήρα από τα τρία το μακρύτερο...
Κάνω καμάκια λέμε... Θα μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών μήπως υπάρχει άλλη λύση.Έχω κόψει 5-6 με απόλυτη επιτυχία. Κοφτερό μεγάλο ψαλίδι χρειάζεται.
Κι εγώ και είναι πανεύκολο!Έχω κόψει 5-6 με απόλυτη επιτυχία. Κοφτερό μεγάλο ψαλίδι χρειάζεται.
Εγώ το πήρα πριν ένα μήνα!Εγώ πάντως πήρα πριν 3 μέρες το realme 5 pro.
Ενδιαφέρον! Εάν βρω εκτυπωτή, θα το προσπαθήσω.Κι εγώ και είναι πανεύκολο!
Πάρε ένα PDF: http://www.angroid.gr/wp-content/uploads/2015/11/nanosimangroid.pdf
Κι εγώ και είναι πανεύκολο!
Πάρε ένα PDF: http://www.angroid.gr/wp-content/uploads/2015/11/nanosimangroid.pdf
Το δοκίμασα και τα κατάφερα! @abcd σ' ευχαριστώ!Ενδιαφέρον! Εάν βρω εκτυπωτή, θα το προσπαθήσω.
1. https://c.mi.com/thread-2357678-1-0.htmlΜια ερώτηση, εχω το samsung J5 και θέλω να πάω σε Xiaomi κάτω απο 200€ μπορεί να δουλεύσει το smart swich ;
Και τι λέει για πες; γιατί ψάχνω για τηλέφωνο φθηνό και καλόΚάτοχος Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, πλέον.
Είναι μια χαρά. Μεγάλη αναβάθμιση από το LG G4 - κυρίως οικονομική. Σκέψου ότι το G4 πριν 4-5 χρόνια που το πήρα είχε τα διπλάσια χρήματα (ίσως και παραπάνω) από όσα έχει το Redmi Note 8T κι εάν δεις εδώ, θα καταλάβεις ότι το 8Τ είναι τεχνολογικά ανώτερο. Προφανώς και θα ήταν, μετά από 4-5 χρόνια τεχνολογικών εξελίξεων στα κινητά, απλώς μου έκανε εντύπωση, για αυτό το αναφέρω - ειδικά εάν σκεφτείς ότι για να έπαιρνα τα ίδια χαρακτηριστικά σε LG ή/και άλλο τηλέφωνο, πιο mainstream εταιρίας, θα χρειαζόταν να ξοδέψω πολύ περισσότερα.Και τι λέει για πες; γιατί ψάχνω για τηλέφωνο φθηνό και καλό
Γιατί, με τον λογαριασμό σου (google) δεν μεταφέρθηκαν;μεταφορά των επαφών - σε αυτό η λύση ήταν να σώσω τις επαφές σε .vcf, να αντιγράψω το αρχείο στο 8Τ και με double click "φορτώθηκαν" όλες.
Εμ, δεν το προσπάθησα. Το G4 είχε πάντα θέματα συγχρονισμού με το Google Contacts, με αποτέλεσμα είτε στο ένα είτε στο άλλο να εμφανίζονται επαφές που είχα σβήσει ή τροποποιήσει με κάποιο τρόπο χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η τροποποίηση. Μπορεί να μην έκανα κάτι εγώ σωστά, δεν ξέρω. Οπότε, με δεδομένο ότι στο τηλέφωνο είχα πάντα την πιο ενημερωμένη "έκδοση" των επαφών, προτίμησα την old school μεταφορά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Γιατί, με τον λογαριασμό σου (google) δεν μεταφέρθηκαν;