- Reaction score
- 12.260
Ε, για οριζοντίωσε εσύ το 8άρι, να σε δω!!Εγω το βλέπω σαν 00 δλδ δύο μηδενικά, όχι άπειρο το οποίο ομοιάζει με το 8 οριζοντιομένο.
Ε, για οριζοντίωσε εσύ το 8άρι, να σε δω!!Εγω το βλέπω σαν 00 δλδ δύο μηδενικά, όχι άπειρο το οποίο ομοιάζει με το 8 οριζοντιομένο.
Σμαρτααας.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι το nearfield focal shape twin είναι παντελώς ακατάλληλο για κάποιον που θα ακούει στα 4 μέτρα.Πρόσφατα πελάτης ευνουχισμένος απο τα λεγόμενα στο forum ήλθε να πάρει τα ενεργά Focal Shape Twin. Τα ακούει στο demo room και παθαίνει πλάκα. Τυχαία πέρναγα και τον ρώτησα που θα τα βάλει. Μου απαντάει σε ένα σαλόνι 40m2 και θα ακούει στα 4 μέτρα. Του απαντάω δεν θα πάιξει καλά και ακόμα και ένα φτηνό Chora 806 η Aria 906 με κατάλληλο ενισχυτή θα παίξει καλύτερα.
έμενα κάτι δε μου πάει καλά.Το Aria 906 είναι κατάλληλο για δωμάτια μετρώντας από 15m2 και από απόσταση ακρόασης των 2.5m
Πάλι καλά που το αντιλαμβάνεσαι πλήρως και όχι μερικώς.Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι το nearfield focal shape twin είναι παντελώς ακατάλληλο για κάποιον που θα ακούει στα 4 μέτρα.
Όταν όμως η αντιπρόταση για τα 4 μέτρα είναι το aria 906, το οποίο σύμφωνα με το σαιτ σας είναι
έμενα κάτι δε μου πάει καλά.
Αν θέλετε το διευκρινιζετε.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γεγονός.Δεν σου κακόπεσε πάντως; Θερίζει. Σωστά;
Πήγαινε πουλάκι μου να απλώσεις λίγο μίνιο στα σανσουι. Έχουν αρχίσει να σκουριαζουν!!!Πάλι καλά που το αντιλαμβάνεσαι πλήρως και όχι μερικώς.
Φαντάζεσαι τι θα μπορούσε να συμβεί με την μερική αντίληψη ? οχι πές μου φαντάζεσαι?
Διότι εγώ αδυνατώ.
Μπορείς να χειρίζεσαι το Mac mini μέσω iPad? Ποιο software χρησιμοποιείς; Όλα εχουν remote app.Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γεγονός.
Θα προτιμούσα βέβαια να μην εξαρτώμαι απο το mac mini όσο αφορά τους χειρισμούς του συστήματος, παρότι είναι γαιδούρι(το mac).
O χώρος μου θέλει πραγματάκια (fuck), κάτι θα κάνω όμως, σίγουρα.
Ινστρούχτωρ θα σε θερμοπαρακαλούσα να μην περιλαμβανεις πάνω απο 4 γράμματα στις λέξεις που χρησιμοποιείς αυθαιρέτως!μνιασονουσφάμπηερ.
Ξεκίνησε "Από nordost σε κάτι άλλο !!!" ....κατέληξε "Από nordost σε κάΑυτά είναι, πες μια πρόταση σε παρακαλώ ποτέ δεν είναι αργά, έχεις δίκιο αυτή είναι η επιλογή μου καθώς επίσης και η ερώτηση μου, πράγμα το οποίο δεν σεβάστηκαν, δεν έχουν αφήσει άνθρωπο να εκφέρει άποψη.
Αυτό το ΄΄κάτι άλλο΄΄ στο ενδιάμεσο όμως είναι που έχει...όλο το ζουμί.Ξεκίνησε "Από nordost σε κάτι άλλο !!!" ....κατέληξε "Από nordost σε κάτι άλλο !!!". Λοιπά στοιχεία ...άγνωστα...
Καλά! Θα χρησιμοποιώ τη συντομογραφία της: Μιερ!Ινστρούχτωρ θα σε θερμοπαρακαλούσα να μην περιλαμβανεις πάνω απο 4 γράμματα στις λέξεις που χρησιμοποιείς αυθαιρέτως!
Και λίγα του κάνουνε.
Δεν κατάλαβα. Ήθελες να του βάλεις "1" ή ήθελες να του βάλεις ένα μηδενικό και τελικά του έβαλες δύο μηδενικά;εκσου και κωλος της μαμου...
και εγω το εχω παθει σε βαθμολογια καλωδιου ρεβματως ...ηθελα να του βαλω 1..και του εβαλα 2 μηδενικα..
Έεεεετσι!!!! Στη γκιλοτίνααααααααααααα!!!!!!
Το αμαρα χρησιμοποιώ ακόμη.Μπορείς να χειρίζεσαι το Mac mini μέσω iPad? Ποιο software χρησιμοποιείς; Όλα εχουν remote app.
Το σύστημά σου, είναι ζηλευτό.
Ήμουν και εγω στο παρά τσακ να το αγοράσω, και εκεί ήταν που με έπιασαν οι πολυκαναλικές ανησυχίες και έκανα πίσω. Και υποκειμενικά το προτιμώ απο το kii, βέβαια είναι πολυ ακριβότερο.
Για τιν χώρο σου δεν ξέρω, αλλά με τέτοιο σύστημα με ενεργά, με δυο σαμπ, dsp και στήσιμο απο ειδικό....και χωρίς καλωδιάρες (ναι επίτηδες τα επαναλαμβάνω για να εμπεδωθούν απο κάποιους) το πιο πιθανό είναι να μην χρειάζεσαι και πολλά πολλά.
Πολυ σημαντικό, αν δεν ειναι καλή η ηχογράφηση την έβαψες . Και αντιστροφως εχει και την ιδιαιτερότητα οι εξαιρετικές ηχογραφήσεις με τεράστιο δυναμικό εύρος να αναπαράγονται πολυ δύσκολα.Και κάτι ακόμα στο δικό μου bottom line. Μεγάλη –τεράστια σημασία έχει η ηχογράφηση – επεξεργασία . (όπως επίσης τόνισε και ο @ChrisHat)
Κανένα προβλημα αν την ισοστάθμιση την εφαρμόζει ο προΑλήθεια τώρα που κατά κάποιο τρόπο έρχεται στο τραπέζι και «επίσημα» το EQ σαν αναγκαιότητα με το θέμα πικ-απ τι γίνεται?
Στο μεγάλο σύστημα άλλαξες ποτέ καλώδια;Ά τα καλώδια,,,μάλιστα...
Τώρα βέβαια tidal μέσω ροον στο μακμινι(πρόσφατο, προχθές μίλαγα με τον Κωταυτχιά και μου το πρότεινε, πήρα Χ'μου, μου το εγκατέστησε εξ αποστάσεως, μπόμπα!) είναι εξαιρετικό και αναμένω το ιννουος το μικρό στο οποιο θα φωρτώσω σκληρούς και θα είναι το ρουν σερβερ-πλαυερ.
Δεν είναι τυχαίο που το σαμπακι είναι κινητό, για να μπορείς να το αποσπάσεις απο το κυριως ηχείο και να το τοποθετήσεις στην θέση του χωρου που παίζει καλύτερα μπάσο. Τα γνωστά. Αυτά που γράφουμε εδώ και γινόμαστε σπαστικοί.Στον μεγάλο χώρο με τα Grimm, έχω κάποια θέματα στις χαμηλές και δύσκολες-ανομοιόμορφες επιφάνειες και αποστάσεις.
Πιθανό να βρεθεί κάποια λύση που θα ακολουθήσω. Το μόνο που έγινε ήταν ανύψωση των σαμπς(των Γκριμ) μερικά εκατοστά απο τη βάση τους.