- Reaction score
- 2.803
Αναλόγως, σας άρεσε κύριε Χρήστο;;Αυτο το μουσικον τεμαχιον ειναι για να γαληνεψουν τα πνευματα;
Αναλόγως, σας άρεσε κύριε Χρήστο;;Αυτο το μουσικον τεμαχιον ειναι για να γαληνεψουν τα πνευματα;
Δεν σας άρεσε και το καταλαβαίνω, γούστα είναι αυτά, και εμένα μη νομίζετε πως μου αρέσουν όλα αυτά η τα υποστηρίζω με φανατισμό και πάθος - κάθε άλλο - όλα τα είδη της μουσικής έχουν και όμορφα και μέτρια και εξαιρετικά αλλά και άσχημα κομμάτια.Δεν απαντω για να μη στεναχωρησω τον γουιζη
Όλοι οι καλοί χωράνεΑVsite ειδα..κατσε να παρω καμια ιδεα σκεφτηκα, ισως μαθω και κατι σκεφτηκα ...και τωρα λεω " που πας ρε καραμητρο με το low budget σου, και το οικιακο σαλονι σου "...
Το γνωρίζω, αγαπητέ. Ο συγκεκριμένος δίσκος ηχογραφήθηκε το '84 και η κόπια μου δεν είναι κάποιο μεταγενέστερο remaster. Το point μου ήταν ότι δεν έχει νόημα να αναζητάμε την "αναλογική" καθαρότητα, γιατί μπορεί να μας έρθει από κει που δεν το περιμένουμε. Μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι δίσκος στον οποίο η τελική μίξη και το μάστερινγκ έγιναν σε ταινία, δεν πέρασε από protools στο στάδιο της ηχογράφησης π.χ.; Αγοράζω συστηματικά βινύλια, αλλά οι λόγοι για τους οποίους το κάνω μάλλον πρέπει να αναζητηθούν στην ψυχοπαθολογία, παρά στο κυνήγι της ηχητικής πιστότητας.Αν θες να ακούς τον αυθεντικό ήχο του βινυλίου θα παίρνεις δίσκους που έχουν ηχογραφηθεί και επεξεργαστεί αναλογικά σε όλα τα στάδιά τους, αυτό γινόταν από κάποια χρονολογία και πριν άρα θα πρέπει να κοιτάς για παλαιούς δίσκους, πλέον δεν παράγονται έτσι αφού όλα πια είναι ψηφιακά η μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, δεν έχω πικάπ απλά μεταφέρω την πληροφορία που έχω διαβάσει αρκετές φορές σε αυτό το site.
κατι τετοιο κι εγω πλεον, για την ανωμαλια ενα πραμα!Αγοράζω συστηματικά βινύλια, αλλά οι λόγοι για τους οποίους το κάνω μάλλον πρέπει να αναζητηθούν στην ψυχοπαθολογία, παρά στο κυνήγι της ηχητικής πιστότητας.
Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με αυτόν τον Toole .
Πόσα αυτία έχει αυτός ;
Όχι βρε, είναι χόμπι η συλλογή βινυλίων.Αγοράζω συστηματικά βινύλια, αλλά οι λόγοι για τους οποίους το κάνω μάλλον πρέπει να αναζητηθούν στην ψυχοπαθολογία, παρά στο κυνήγι της ηχητικής πιστότητας.
Δημήτρη, μαζί σου, μόνο που αυτό που αποκαλούμε "αναλογικό ήχο" είναι πλέον ασαφές. Έβλεπα τις προάλλες ένα βίντεο του mac demarco, που ηχογράφησε τον πρώτο δίσκο του στην κρεβατοκάμαρά του, σε ένα λάπτοπ, και μετά είχε πάει στον μαστερά για να του κάνει μάστερ για βινύλιο. Εγώ κάπου εκεί μπερδεύομαι...Εγώ αγοράζω βινύλια γιατί μου αρέσει ο αναλογικός ήχος. Επίσης ,αν δεν μπορώ να βρω κάτι που μου αρέσει πολύ σε βινύλιο, το αγοράζω σε cd.
Μεγαλώνοντας οι άνθρωποι αποκτούν άλλες αξίες, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί στα σκουπίδια.Κι εγώ έχω μερικά βινυλια, και προμηθεύτηκα και μερικά ακόμα.
Ως γνωστόν, συντηρώ ένα πικάπ στο σεταπ, αγόρασα και νέο φόνο στειτζ φέτος, και όσο μπορώ θα το διατηρώ εν ενεργεία, πλήρως λειτουργικό, διότι μου θυμίζει τα νιάτα μου, είναι το πρώτο μέσο που αγάπησα τη μουσική, και βεβαίως (αν δε βαριέσαι) έχει μια ικανοποίηση να βάζεις το δίσκο να γυρίζει στο πλατό, η χαζομάρα της "ιεροτελεστίας" έχει το χαβαλε της.
Χόμπι είναι, ευχαρίστηση προσφέρει.
ΥΓ. Τα 3 παιδιά μου, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το πικάπ. Τους το έδειξα με αγάπη, και γέλασαν, τους ήταν αδιάφορο. Άμα πεθάνω, θα βρεθεί στο σκουπιδοτενεκέ σε ντετέ...
Αντιθέτως, προβολέα και σαμπ, σποτιφαϊ και τινταλ, τα παίζουν στα δάχτυλα, και τα σαμπ που έχω, θα τσακωθούνε για το ποιος θα τα πρωτοπάρει, όλο το σετάπ το θέλουν όλοι, μόνα τους το ανοίγουν, βάζουν μουσικές, ταινίες, νετφλιξ, το χρησιμοποιούν σα να γεννήθηκαν μ'αυτό στην τσέπη...
Για το πικ απ ειναι σιγουρο οτι θα παει ακλαφτο, αλλα οταν θα αφησεις αυτο το κοσμο ,σε αρκετες δεκαετιες σου ευχομαι... το που θα καταληξει ο (σημερινος) προβολεας σου και λοιπα γκατζετ δεν θες να το σκεφτεσαι...ασε τη λενε σημερα. Τα πιτσιρικια σημερα θεωρουν το ταμπλετ "χτεσινο" ,το κινητο αναγκαιο και τη μουσικη κατι που κυκλοφορει σε αυλη μορφη ...παντου.Κι εγώ έχω μερικά βινυλια, και προμηθεύτηκα και μερικά ακόμα.
Ως γνωστόν, συντηρώ ένα πικάπ στο σεταπ, αγόρασα και νέο φόνο στειτζ φέτος, και όσο μπορώ θα το διατηρώ εν ενεργεία, πλήρως λειτουργικό, διότι μου θυμίζει τα νιάτα μου, είναι το πρώτο μέσο που αγάπησα τη μουσική, και βεβαίως (αν δε βαριέσαι) έχει μια ικανοποίηση να βάζεις το δίσκο να γυρίζει στο πλατό, η χαζομάρα της "ιεροτελεστίας" έχει το χαβαλε της.
Χόμπι είναι, ευχαρίστηση προσφέρει.
ΥΓ. Τα 3 παιδιά μου, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το πικάπ. Τους το έδειξα με αγάπη, και γέλασαν, τους ήταν αδιάφορο. Άμα πεθάνω, θα βρεθεί στο σκουπιδοτενεκέ σε ντετέ...
Αντιθέτως, προβολέα και σαμπ, σποτιφαϊ και τινταλ, τα παίζουν στα δάχτυλα, και τα σαμπ που έχω, θα τσακωθούνε για το ποιος θα τα πρωτοπάρει, όλο το σετάπ το θέλουν όλοι, μόνα τους το ανοίγουν, βάζουν μουσικές, ταινίες, νετφλιξ, το χρησιμοποιούν σα να γεννήθηκαν μ'αυτό στην τσέπη...
Από τοστιέρες μέχρι ζαντολάστιχαΑπο της τοστιερες μεχρι τα ζαντολαστιχα
.... κοιτα, οι ακουστικες μετρησεις ενος χωρου ειναι ενα πολυ σημαντικος παραγωντας για να εξαχθουν συμπερασματα, πρωτιστως στον ιδιο τον ενδιαφερομενο/ιδιοκτητη αλλα και σε εμας τους υπολοιπους. Για να κινηθουμε στο "περα απο τις μετρησεις" οφειλουμε να εχουμε πρωτα μετρησεις...Σατανά, κόντεψα να πνιγώ με τη φράουλα απο τα γέλια!!!!