Από nordost σε κάτι άλλο !!!

Reaction score
12.257
ο πολυκάναλος να δεις!...
εκεί κι αν είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως!! :tongue: :tongue:
Για ic μιλάς, για τα σαμπ σου λένε..
για ρεύματος μιλάς... για ενεργά σου λένε...
για κεφαλή μιλάς...για dsp σου λένε...
εντελώς κολλημένοι δηλαδή!!! :p :p
Άντε και στα δικά σας. Αν και δεν θα κρατήσω την αναπνοή μου...

Κάθε φορά που βγαίνει ο Λέανδρος και όχι μόνο αυτός να πει κάτι που δεν σου αρέσει αμέσως αντιδράς με άσχημο και προσβλητικό τρόπο, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο σου γιατί ξεπερνάει τα όρια που πρέπει ειδικά εσυ να κρατάς, εδώ δεν είμαστε παιδάκια να μας απευθύνεσαι έτσι πολλοί είμαστε μεσήλικες ή και άνθρωποι στην τρίτη ηλικία, και πολλοί είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους και απολαμβάνουν τον σεβασμό από τον κύκλο τους.

Η θέση που κατέχεις σε αυτό το φόρουμ είναι να λειτουργείς σαν πυροσβέστης και όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά, ούτε να ειρωνεύεσαι και να βρίζεις χωρίς @@@, έχω συμμετοχή σε πολλά φόρα αλλά τέτοια συμπεριφορά από admin πρώτη φορά συναντώ.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν αρέσουν αυτά που λέει ο Λέανδρος, είναι ότι είναι ανυπόστατα και προς τη λάθος κατεύθυνση, κακή πηγή πληροφόρησης για κάποιον που τώρα ξεκινάει το ταξίδι στο χόμπι μας. Καλό παιδί, αλλά πολύ χαϊεντάς!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Άντε και στα δικά σας. Αν και δεν θα κρατήσω την αναπνοή μου...

Το θέμα δεν είναι ότι δεν αρέσουν αυτά που λέει ο Λέανδρος, είναι ότι είναι ανυπόστατα και προς τη λάθος κατεύθυνση, κακή πηγή πληροφόρησης για κάποιον που τώρα ξεκινάει το ταξίδι στο χόμπι μας. Καλό παιδί, αλλά πολύ χαϊεντάς!
Χαχαχαααα!!
Δώσε πόνο!!!
Κι άλλο!!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.792
Μετά απο πολλέεες δεκάδες αδέσποτων και μη σκυλιών, μόνο χάδια και τρυφερότητα χρειάζονται.
Ειναι σωστό αυτό που λες εννοείται, αλλά χρειάζεται και η εκπαίδευση.
Κυρίως για υπακοή και κοινωνικοποιηση.
Για να μην έχουμε τα δράματα με τα σκυλιά που επιτίθενται σε μικρά παιδιά.
Η τσιρίδα και το τρέξιμο είναι red alert.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
..σκέψου τι είναι χειρότερο, το Highendιλίκη, (όπως το εννοείς), ή ανυποληψία Νικόλα; Μη μου απαντάς, δώσε τη στον εαυτό σου. Μόνο.

Reaction score
12.257
Αστροναύτη σε ποιό γαλαξιακό σύμπλεγμα βρίσκεσαι αυτή την περίοδο ?

.
View attachment 161753
Χαχαχαααα!!
Δώσε πόνο!!!
Κι άλλο!!
Όταν κάπιος προμοτάρει τη χρήση των καλωδίων ανεξάρτητα απο τί συμβαίνει στον χώρο, δεν αποτελεί σωστή πηγή ενημέρωσης.
..σκέψου τι είναι χειρότερο, το Highendιλίκη, (όπως το εννοείς), ή ανυποληψία Νικόλα; Μη μου απαντάς, δώσε τη στον εαυτό σου. Μόνο.
Βρε Νίκο, σοβαρά. Κάνε μου τη χάρη. Ή πες μου που κάνω λάθος, ή σταμάτα να μου κολλάς. Ασχολήσου με κανένα άλλο, σοβαρά τώρα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Όταν κάπιος προμοτάρει τη χρήση των καλωδίων ανεξάρτητα απο τί συμβαίνει στον χώρο, δεν αποτελεί σωστή πηγή ενημέρωσης.

Βρε Νίκο, σοβαρά. Κάνε μου τη χάρη. Ή πες μου που κάνω λάθος, ή σταμάτα να μου κολλάς. Ασχολήσου με κανένα άλλο, σοβαρά τώρα.
Χαχαχαααα!!
Δώσε πόνο!!!
Κι άλλο!!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Οκ Νικόλα. Εξ' άλλου ότι είχα να πω, το είπα!

Reaction score
3.628
Πλαγιάρι, εκτός κατοικημένης περιοχής του χωριού, στα βουνά και στα λαγκάδια. Μεταξύ Πλαγιαρίου και Επανομής.

Χονδρικά προς τα κει που δείχνει το βελάκι:

View attachment 161695

Έχω ωραία θέα, είμαι λίγο ψηλά, βλέπω από το σπίτι όλο τον Θερμαϊκό, όλη η Θεσσαλονίκη με τα φώτα της ανακλάται στα νερά του Θερμαϊκού, θα δεις. ;)

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι στον μπλε κύκλο, και το Πλαγιάρι στο μωβ, η θέα είναι όπως τα βελάκια:

View attachment 161701

Περίπου 30χλμ απόσταση έχεις να κάνεις. Ή πας με λεωφορείο μέσω ΙΚΕΑ και μετά Πλαγιάρι, ή παίρνεις ταξί. ;)

Θα σου στείλω στίγμα να το βρεις, μετά την άρση των μέτρων.

Κοίταξε να είναι και πολυκάναλο το SACD που θα φέρεις, γιατί αν είναι μόνο δικαναλο, θα στο σπάσω στο κεφάλι... :lol:

Με δικάναλο SACD μη ξεκινάς καν. :fuckyou:

Οπότε:

Να πας πρώτα να αγοράσεις ένα SACD που να έχει και δικάναλο αλλά και πολυκάναλο στριμ (άμα δε βρίσκεις τίποτα εύκαιρο, πάρε ένα των Pink Floyd που κυκλοφορούν σίγουρα, να σου μείνει, να το χαίρεσαι), κάτσε σπίτι σου άκου αρκετές φορές το δικάναλο, κι έλα μετά να δεις πως ακούγεται στην πραγματικότητα. 8-)

Κερνάω χαρτομάντιλα.
Ποτε εκανες εντιτ και δεν το πηρα πρεφα ρε μπαγασακο...

Δεν εχω πολυκαναλο SACD και δεν θα παρω για εμενα διοτι δεν εχει στη μουσικη που γουσταρω...Προτεινε μου εσυ να σου παρω καποιο που θες,σαν δωρο για την πρωτη επισκεψη.Που σαι ομως-μην πηγαινει καναλι και ταληρο!Οικτο!:smile:

Reaction score
2.826
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Φίλε μου το ότι έχουμε αντίθετες απόψεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισοπεδώνουμε την προσωπικότητα του καθενός, ειδικά επειδή είμαστε πίσω από μια οθόνη και δεν υπάρχει η οπτική επαφή για να καταλάβουμε τι μας λέει ο άλλος,
Και εγώ διαφωνώ με τον Ντόκτορ Μάγκνετ σε πολλά επίπεδα αλλά ούτε μια φορά δεν σκέφτηκα να του προσβάλω την προσωπικότητα του, και όχι μόνο αυτού αλλά και των υπολοίπων, δεν τους ήξερα και από χθες.
Πολλών ο λόγος είναι λες και γνωριζόμαστε χρόνια δεν είναι έτσι.
Όλα έχουν τα όρια τους.

Φιλικά πάντα

Reaction score
2.803
Απαγορεύονται οι επισκέψεις όμως λόγω covid-19, το ραντεβού θα είναι μετά την άρση των μέτρων φαντάζομαι.,. :smile:
Ποιος είναι ο doctor magnet;;

Reaction score
12.257

και κατι σχετικο με το θρεντ...
Κάπου στη μέση του video, αναφέρει κάτι που αφορά τον νηματοθέτη: Η μεγάλη απόσταση μεταξύ δύο καλωδίων, αυξάνει την επαγωγικότητα του καλωδίου.

Παρακαλώ. Φρόντισε να σ΄ευχαριστήσει και το μέλος Λέανδρος για τον ίδιο λόγο!! Γειά από μένα..

Σου αρέσει να έχεις τον τελευταίο λόγο,ε? :)

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
[/QUOTE]
Όχι βέβαια, η εντύπωσή σου είναι εντελώς λανθασμένη. Ξανά γειά σου Νίκο.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Κάπου στη μέση του video, αναφέρει κάτι που αφορά τον νηματοθέτη: Η μεγάλη απόσταση μεταξύ δύο καλωδίων, αυξάνει την επαγωγικότητα του καλωδίου.

1586973994546.png

δηλαδή και ο Σταματάκος είναι άσχετος???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk