ΕΜΕΙΣ ΟΙ ...ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΙ!

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
7.993
Οριστε, βαζω εγω:

Το εργαστηρι ηλεκτροακουστικης στην υπογα του @dapost .

Τριάδα απο γαϊδουρια ενεργα Atc (δυστυχως δεν παιζουν κλασσικη) μπροστα, δυο σκατουλακια παθητικα (παιζουν κλασσικη) πισω. (ενταξει ρε φιλε, ενα δωματιακι εχουμε, οχι γηπεδο μπασκετ. Δεν χωρανε ιδια πισω).

Single bass array, με 4x18" infinite baffle εντοιχισμενα subs :superman: (απο την πολυ δονηση, ο τοιχος ειναι σαν ενιαιο bass panel :laugh: )

Massive room treatment (το μεγαλυτερο chunk bass trap εν Ελλαδι :gotcha: ).

Φουλ χειροποιητο upmixing απο metric (στα διαλειμματα σπαει βραχους στα κάτεργα). Ενταξει, αυτο ειναι under construction. (παραλληλα, ζητειται trinnov σε καλη κατασταση, στειλτε inbox)

Στρωμενα, audiophile, επωνυμα, ακριβα, χοντρα καλωδια ρεβματος με ασπρη καλτσουλα:boast: Αγαπαμε τη μουσικη πανω απ'ολα.

Και...

...καθολου εικονα. Ακουμε μόνο, με κλειστα τα ματια. Ωμμμμμ...

Τι να λεμε τωρα ... αρχηγοςςς! :hi:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.229
Τριάδα απο γαϊδουρια ενεργα Atc (δυστυχως δεν παιζουν κλασσικη) μπροστα, δυο σκατουλακια παθητικα (παιζουν κλασσικη) πισω.
:lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign: :lolsign:

Το τελευταίο λινκ που του έδωσα, έχει τον απολύτως καλύτερο αλγόριθμο απμίξινγκ. ;)

Ορμάτε. 8-)

Προσοχή μόνο μη γίνει κάνα λάθος και βάλει κλασσική. Δε θέλω χαζά, κανονίστε ρεμαλια. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα με 4 σαμπ και με ενεργά, μου θες και κλασσική; Τι'ν τούτος ρε! :gotcha:

Καμια ροκιά, και πολύ σου είναι. Κοπρόσκυλο. :lolsign:

Last edited:

Reaction score
2.803
Ολόκληρο θρεντ υπάρχει ρε τυμβωρύχε..

Δεν είναι για μας, όταν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα θα το ξανακοιτάξουμε, άσε που μπορεί η εταιρεία σε δύο χρόνια να μην υφίσταται, δεν διαφαίνονται αισιόδοξες προοπτικές με όλα αυτά που διάβασα.. 🧐

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Ο Ζιζίκος από ότι έχω καταλάβει δεν ακούει μουσική παρά βλέπει ταινίες με τις ώρες οπότε δεν έχει καμιά θέση σε αυτό το prive club των εκλεκτών. 8-) 🎶🎶🎶🎶🎶
Καλά μη βάζεις το χέρι στη φωτιά ,αν σου πώ οτι του αρέσουν οι Deicide ,God dethroned και άλλοι κοίτα τα likes στο τέλος της σελίδας.8-)
https://www.avsite.gr/forum/threads/black-death-extreme-metal.151458/page-44

Reaction score
3.628
@costas EAR μια ερωτηση:εχεις τοποθετησει τα ηχεια πλαγιως,ετσι;Ποιος ο λογος τοποθετησης τους με αυτον τον τροπο;

Κατα κανονα η οφ αξις συμπεριφορα των ηχειων ειναι χειροτερη κατακορυφα και επισης αλλαζουν οι αποστασεις του καθε μεγαφωνου απο τον ακροατη στις διαφορες θεσεις ακροασης.

Ιδιως το δευτερο που αναφερω,ειναι σημαντικος λογος αλλοιωσης του σηματος...

Ρωταω εδω γιατι το nordost το παραφορτωσαμε... :)

Reaction score
4.158
Απο τα αλμπουμ που εχω ακουσει αξιζουν ιδιαιτερης προσοχης αυτα του Ray Charles.
Εξαιρετικη δουλεια στα sacd. Κορυφαιο το Ray Charles - Genius Loves Company. Ολα τα κομματια ενα προς ενα ειναι εξαιρετικα. Πλουσιος γεματος ηχος σ ολα τα ηχεια, τελεια μοιρασμενα, δεν κουραζει ουτε στιγμη. Δωδεκα τραγουδια και το καθενα σε συνεργασια με καποιον διαφορετικο καλλιτεχνη. Προσωπικα ενα κλικ παραπανω βαζω στα γνωστα Sorry Seems To Be The Hardest Word με τον Elton John και το It Was A Very Good Year με τον Willie Nelson . Ειναι αυτο που λενε αυτος ο δισκος δεν πρεπει να λειπει απο κανενα μουσικοφιλο.
1586985617077.png

Θα ηθελα ομως να σταθω και στο αλπμπουμ με την Betty Carter. Για καποιους η Betty Carter ειναι η απολυτη κορυφη στις γυναικειες φωνες, και κοβουν φλεβες. Προσωπικα εχοντας την ακουσει τοσο σε cd οσο και σε βινυλιο δεν τρελαθηκα κι ολας. Ομως σ αυτο το αλμπουμ η συνεργασια των δυο τους ειναι εξαιρετικη. Θα προτεινα μαλιστα να τ ακουσετε αργα το βραδυ.
1586986298770.png

Το τριτο αλμπουμ ειναι το Ray Charles and Count Basie Orchestra. Εδω θα βρειτε τα πολυ γνωστα Busted και Georgia on My Mind.

Τελος ενα ακομη αλμπουμ που μου αρεσε ιδιαιτερα και το εχω ακουσει κατ επαναληψη ειναι το JOE HENDERSON - Lush Life (2004). Σκετη απολαυση. Ακουστε το οπωσδηποτε. ΟΛΟ!
1586986485001.png

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.229
Sorry Seems To Be The Hardest Word με τον Elton John και το It Was A Very Good Year με τον Willie Nelson . Ειναι αυτο που λενε αυτος ο δισκος δεν πρεπει να λείπει από κανένα μουσικόφιλο
Εκπληκτικός δίσκος, δισκάρα!

:hi: :hi: :hi:

:drinks:

Reaction score
4.158
Αν ερχοταν καποιος στο σπιτι κι ακουγε μουσικη, σαν τελευταιο κομματι για να μεινουν οι τελευταιες εντυπωσεις θα εβαζα το "LAZY" DEEP PURPLE . Ολο το αλμπουμ (Machine Head) σε πολυκαναλο ειναι ωραιο (βασικα ουτως η αλλως ηταν καλο, αλλα εδω ενας λογος παραπανω), το Lazy ωστοσο ειναι σχιζοφρενεια! Το ιδιο υπαρχει και σε DVD A

Δυστυχως σε sacd δεν εχω αλλο, λογικα αυριο - μεθαυριο θα εχω και το Stormbringer. Εχω και σε αρχεια εικονας συναυλιες σχετικα προσφατες, αλλα φυσικα δεν υπαρχει εκεινο το νεανικο ταμπεραμεντο - παθος.

Reaction score
2.803
Καλά μη βάζεις το χέρι στη φωτιά ,αν σου πώ οτι του αρέσουν οι Deicide ,God dethroned και άλλοι κοίτα τα likes στο τέλος της σελίδας.8-)
https://www.avsite.gr/forum/threads/black-death-extreme-metal.151458/page-44

Αποκλείεται, κάποιο λάθος θα έγινε. 🤔
@costas EAR μια ερωτηση:εχεις τοποθετησει τα ηχεια πλαγιως,ετσι;Ποιος ο λογος τοποθετησης τους με αυτον τον τροπο;

Κατα κανονα η οφ αξις συμπεριφορα των ηχειων ειναι χειροτερη κατακορυφα και επισης αλλαζουν οι αποστασεις του καθε μεγαφωνου απο τον ακροατη στις διαφορες θεσεις ακροασης.

Ιδιως το δευτερο που αναφερω,ειναι σημαντικος λογος αλλοιωσης του σηματος...

Ρωταω εδω γιατι το nordost το παραφορτωσαμε... :)

Φοβάσαι μην κλατάρει;
Εδώ νομίζω ότι απαγορεύεται η είσοδος στους δικάναλους, αν βάλεις το λιγότερο 5 ηχεία και σαμπ θα σε δεχτούμε...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.229
Εδώ είναι κατάλληλα:
1. Ποιος ήταν ο κορυφαίος av που είχες εκείνη την εποχή;
Sony, η κορυφαία σειρά.
2. Τα σημερινά πολυκάναλα upmixing σε τι ποσοστό πιστεύεις ότι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με εκείνα της τότε εποχής;
Δεν υπάρχει ποσοστό.
Τότε ήταν γτπκ, τώρα είναι άριστα.
Δεν χρειάζεται καλύτερα απμίξινγκ από αυτά που υπάρχουν.
3. Θεωρείς το περίπου δεκαπεντάλεπτο solo του Ginger Baker στο Crossroads των Cream ως το καλύτερο και εντυπωσιακότερο solo drums ever;
Όχι.

ΥΓ. Γιάννννης, για άλλη μια φορά, δυστυχώς, λες χαζομάρες. Έχω σωστά τοποθετημένα όλα τα δορυφοράκια, ασχέτως αν στο μάτι σου δεν "αρέσουν" τα "πλαγιαστά" ηχεία.

Reaction score
3.628
Εδώ είναι κατάλληλα:

Sony, η κορυφαία σειρά.

Δεν υπάρχει ποσοστό.
Τότε ήταν γτπκ, τώρα είναι άριστα.
Δεν χρειάζεται καλύτερα απμίξινγκ από αυτά που υπάρχουν.

Όχι.

ΥΓ. Γιάννννης, για άλλη μια φορά, δυστυχώς, λες χαζομάρες. Έχω σωστά τοποθετημένα όλα τα δορυφοράκια, ασχέτως αν στο μάτι σου δεν "αρέσουν" τα "πλαγιαστά" ηχεία.
Ιδιως για το καλυτερο ή εστω ομοιο συμπεριφορας της πλαγιας τοποθετησης σε σχεση με την διαφορα αφιξης του σηματος του καθε μεγαφωνου προς τον ακροατη,μπορεις να μου εξηγησεις γιατι θεωρεις οτι ειναι σωστη :) ;Εκτος αν ειναι ομοαξανικα τα ηχεια σου και δεν θυμαμαι καλα...

Και δεν εχω θεμα με το ματι-παντα βαζω σε πρωτο κανονα την σωστη ηχητικη αναπλαση!

@Petros_Dalipis ειναι μεσα στο θεμα του "ενα απογευμα στου Κωστα" νομιζω αλλα ας μας ανεβασει μια αυτος με τα τρια μπροστινα.

Last edited:

Reaction score
11.147
Ποιά φωτογραφία είδες και ρωτάς; Για βάλε λινκ να δούμε κι εμείς. Την έχω δει, κατά πάσα πιθανότητα, αλλά για να καταλάβω.

Reaction score
1.765
Ιδιως για το καλυτερο ή εστω ομοιο συμπεριφορας της πλαγιας τοποθετησης σε σχεση με την διαφορα αφιξης του σηματος του καθε μεγαφωνου προς τον ακροατη,μπορεις να μου εξηγησεις γιατι θεωρεις οτι ειναι σωστη :) ;Εκτος αν ειναι ομοαξανικα τα ηχεια σου και δεν θυμαμαι καλα...

Και δεν εχω θεμα με το ματι-παντα βαζω σε πρωτο κανονα την σωστη ηχητικη αναπλαση!

@Petros_Dalipis ειναι μεσα στο θεμα του "ενα απογευμα στου Κωστα" νομιζω αλλα ας μας ανεβασει μια αυτος με τα τρια μπροστινα.
καλα δεν βλέπεις ότι το tweeter είναι πάνω από το mid?
έτσι είναι φτιαγμένα να τοποθετούνται.

Reaction score
3.628
Εγώ τις έχω δει. Εσύ πες ποιά είδες και λες τις βλακείες σου πάλι.
καλα δεν βλέπεις ότι το tweeter είναι πάνω από το mid?
έτσι είναι φτιαγμένα να τοποθετούνται.
Πεστε μου που ειναι να δω ρε παιδια!Δε λεω βλακειες φιλαρα,απλα ειπα ισως κανω λαθος.Να δω αν το mid-tweeter ειναι διπλα και οχι πανω απο το γουφερ.Αν ειναι ετσι,δεν ειναι φτιαγμενα για πολλαπλες θεσεις ακροασης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.229
Γιατί δεν οργανώνεις ένα σεμινάριο για τους μηχανικούς στη Νιούμαν;

Τι θα κάνουν χωρίς εσένα, είναι σε απόγνωση.

Reaction score
3.628
Γιατί δεν οργανώνεις ένα σεμινάριο για τους μηχανικούς στη Νιούμαν;

Τι θα κάνουν χωρίς εσένα, είναι σε απόγνωση.
Μια φωτογραφια ζηταω να δω και θα σου δωσω την απαντηση μου.Η Νιουμαν σιγουρα δεν κανει λαθος,εσυ μπορει να μην τα τοποθετησες σωστα.Ξερεις οτι δεν τρολλαρω,ετσι;Αν κανω λαθος εγω,εννοειται οτι θα το παραδεχτω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.644
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios