- Reaction score
- 2.826
Παλιά γιατί τώρα μετά πρέπει να δώσουμε 100€ τουλάχιστον στον Dimfoot για ανασύσταση και ανασυγκρότηση.Άμα έχεις κ@βλες, και σε μονοκάμπινο φορτηγάκι πηδάς.
Δεν λυγίζει το κορμί πατριώτη.
Παλιά γιατί τώρα μετά πρέπει να δώσουμε 100€ τουλάχιστον στον Dimfoot για ανασύσταση και ανασυγκρότηση.Άμα έχεις κ@βλες, και σε μονοκάμπινο φορτηγάκι πηδάς.
Πράγματι! Άσε που σοβαρέψαμε κιόλας. Που καιρός για παιχνίδια στα αυτοκίνητα! Παλιάαααα!!Παλιά γιατί τώρα μετά πρέπει να δώσουμε 100€ τουλάχιστον στον Dimfoot για ανασύσταση και ανασυγκρότηση.
Δεν λυγίζει το κορμί πατριώτη.
Ε ναι , το DAB παίζει καλύτερα απ οποιoνδήποτε δέκτη FM.καμμια σχεση το DAB ΜΕ magnum dynalab md 90
μα καμμια
Να θερμαινεται εννοώΗχητικά εννοείς ή να θερμαίνεται ο ενισχυτής;
Άλλος κρίκος στην αλυσίδα του χάους είναι το ποιος θα ήταν αρμόδιος να βγάλει τις στατιστικές του...ακαταλόγιστου ή του...λελογισμένου.Κάποιες φορές; είναι τιμή να μας αποδίδεται η πρώτη ιδιότητα,δηλαδή το ακαταλόγιστο,...στο χάος του κόσμου μπορεί να αντιταχθεί άμυνα καλέ μου! Υπάρχει ένα σχεδόν ακαταμάχητο όπλο και λέγεται λογική και σεβασμός.
Το μόνο που δε μπορεί να κυριεύσει είναι το ειδος των ανθρώπων που έχουν το ακαταλόγιστο, είτε αυτοί το γνωρίζουν, είτε όχι. Η δεύτερη κατηγορία μάλιστα είναι και πιο επικίνδυνη. Ευτυχώς όμως είναι μειονότητα!
Κύριος παράγων για την θερμική καταπόνηση δεδομένου σταδίου εξόδου από τελικό ενισχυτή είναι η διακύμανση εμπέδησης στο συνδεδεμένο ηχείο,όχι μονάχα η ωμική συνιστώσα που θ'απαιτούσε απλώς ανώτερα ρεύματα σε κατώτερες τιμές αυτής,αλλά ακόμα περισσότερο η χωρητική κι επαγωγική των οποίων ακραίες τιμές (άνω των 40 μοιρών λ.χ.) θα δημιουργούσαν σοβαρές αποκλίσεις ανάμεσα στις χρονικές στιγμές όπου θ'απαιτούνταν μέγιστες τιμές για την τάση και το ρεύμα αντίστοιχα από το στάδιο εξόδου.Ναι αλλά με αυτές τις κοφτές απαντήσεις δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα..
Γιατί γίνεται αυτό;
Ναι, έχεις δίκιο, κάνω σημαντικά λάθη στην προφορά ξενόγλωσσων ονομάτων, τυπικό χαρακτηριστικό παράδειγμα τα γκεϊθάιν...Αμφισβητώ κάτι απ'όσα γράφεις.Ο Dr.Olive προφέρεται Σων στο μικρό του όνομα.
O George Dresios έχει κοτσάρει τώρα τον demo ενισχυτή Densen beat 330 και απολαμβάνει Monster Magnet αυτή την στιγμή, σε συνδυασμό με τα Kondo και τον νέο αποκτηθέντα μερικών ημερών προενισχυτή μου και ας είναι άστρωτος ακόμα.Σταματήστε ρε αλήτες να χαλάτε το θέμα!
Ο @gdresios δεν αντέχει άλλο.
Α, ήρθε η στιγμή να μας θυμίσεις ότι είσαι μουσικόφιλος ............
Μια χαρά σε βρίσκω!O George Dresios έχει κοτσάρει τώρα τον demo ενισχυτή Densen beat 330 και απολαμβάνει Monster Magnet αυτή την στιγμή, σε συνδυασμό με τα Kondo και τον νέο αποκτηθέντα μερικών ημερών προενισχυτή μου και ας είναι άστρωτος ακόμα.
Έτσι για να διασκεδάζω την κλεισούρα.
View attachment 162074
View attachment 162075
Τώρα θα στρώσει?και ας είναι άστρωτος ακόμα.
Oταν κλείσεις με τα μηχανάκια δεν ασχολείσαι άλλο "απλά ακούς με μανία μουσική".
Ποιος ακούει μουσική είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο.O George Dresios έχει κοτσάρει τώρα τον demo ενισχυτή Densen beat 330 και απολαμβάνει Monster Magnet αυτή την στιγμή, σε συνδυασμό με τα Kondo και τον νέο αποκτηθέντα μερικών ημερών προενισχυτή μου και ας είναι άστρωτος
Μεγάλο θέμα το στρώσιμο...Παρότι με άστρωτο προ, μη ξεχνάτε ε
Φαντάσου μετά το στρώσιμο Ντοκ...Ποιος ακούει μουσική είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο.
Πάντως όχι ο φιλος σας ο καλωδιάς, ο οποίος απολαμβάνει καλώδια και ντέμο ντενσεν. Παρότι με άστρωτο προ, μη ξεχνάτε ε;
Αν από τώρα απολαμβάνει, σκέψου το και στρωμένο!!
O George Dresios έχει κοτσάρει τώρα τον demo ενισχυτή Densen beat 330 και απολαμβάνει Monster Magnet αυτή την στιγμή, σε συνδυασμό με τα Kondo και τον νέο αποκτηθέντα μερικών ημερών προενισχυτή μου και ας είναι άστρωτος ακόμα.
Έτσι για να διασκεδάζω την κλεισούρα.
View attachment 162074
View attachment 162075
Ταινια του αλλου γνωστου φαλακρου;Εγώ πάντως το απολαμβάνω ενώ κάποιοι άλλοι είναι με ένα μικρόφωνο στο χέρι και ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι πάντα κάτι τους λείπει.
P.S. Έχει βγει σε προσφορά νέο μικρόφωνο ισοσταθμίζει και ανορθώνει τα πάντα,
View attachment 162078