Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.545
Έτσι είναι παιδιά να οδηγήτε Ferrari και να βάζετε βενζίνη από πρατήριο Ε.Π. 95 οκτανίων και με λίγο νεράκι μέσα.
Αλληλοκατανόηση πάνω απ'όλα,αφού όπως κατέστη φανερό ενδέχεται μην υποφέρεις ούτε το...κάρβουνο - που δεν έχει καν βαθμό οκτανίου. ;)
Να σημειωθεί επίσης πως δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα φίλτρα που αναλύει στο γνωστό θρεντ ο μπουτχιας, που αφορούν τόσο ισοστάθμιση στο πεδίο του πλάτους, όσο και στο πεδίο του χρόνου.

Δεν θέλω, δεν μ'αρεσει να ασχολούμαι με αυτά, κι ούτε πρόκειται.

Μια ρημάδα απαραίτητη ισοστάθμιση έκανα στο τέλος του στησίματος του σετάπ, αυτά.

Η διαστρεβλωμένη άποπση των ολίγων γραφικών καλωδιολάγνων, βεβαίως δεν πτοείται από την πραγματικότητα.
Ούτε καν περιέργεια να διαπίστωνες τί ψάρια θα έπιανε και η πιο πρόσφατη απλοποιημένη μέθοδος,θεομπαίχτη. 🤡

Reaction score
8.819
δυστυχώς για αυτούς, δεν είμαι με ένα μικρόφωνο στο χέρι, όπως είπα,
που είναι το κακό? :biggrin:
A-995527-1218639902.jpeg.jpg

Φτωχε διαβατη

Πάρτε μια σκούπα αντί για καλώδια, τα κάνει όλα και συμφέρει.
images (1).jpeg

Reaction score
30.453
Έτσι είναι παιδιά να οδηγήτε Ferrari και να βάζετε βενζίνη από πρατήριο Ε.Π. 95 οκτανίων και με λίγο νεράκι μέσα.
Εσείς που φέρνετε αυτά τα παραδείγματα και οι άλλοι που σας επιβραβεύουν με γέλια και λαικς, νομίζετε πως έχετε στην κατοχή σας τις Ferrari του Audio;
Αντιλαμβανεστε πως με χαϊεντικους όρους (βλέπε πενταψηφια και εξαψηφια νούμερα στο ταμπελακι τιμής), τα συστήματα σας είναι ανυπόληπτα;

Reaction score
12.232

Και καλά να έχεις φεράρι... Να έχεις Rover όμως και να κοιτάς υποτιμητικά τα Honda...?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.095
Πάλι λάθος κάνεις.

Το θέμα του νερού ελέγχεται, και υπάρχει φιλτρο βενζίνης για αυτή τη δουλειά ακριβώς.

Αλλά πάμε στο σκεπτικό σου, πέραν των προδιαγραφών.

Είσαι σα πυξίδα χαλασμένη, που συνεχώς δείχνει λάθος κατεύθυνση, όπως αυτή η μαγεμένη στους πειρατές της Καραϊβικής. :biggrin:

Ακόμα και οι παρομοιώσεις σου, λάθος είναι. :gotcha:

Θα σου πω μια ιστορία.

Την πρώτη φορά που βγήκα εκτός Ελλάδας με αυτοκίνητο, πριν μπόλικα χρόνια βέβαια, πήγα Ιταλία, με το γρήγορο σφαίρα όχημά μου, ο βασιλιάς της ασφάλτου..

Εκεί στην πρώτη στάση σε βενζινάδικο, ζητάω από τον Ιταλό να μου βάλει την καλή τη βενζίνη, υψηλών οκτανίων, την "ακριβή".

Γελάει με πλατύ χαμόγελο ο βενζινάς, και μου λέει σε σπασμένα ιταλοαγγλικά και σε ελεύθερη μετάφραση:

Εδώ μεγάλε, Φεράρι, Λαμποργκίνι, κλπ, αυτή τη μια απλή βενζίνη που έχουμε βάζουν, εσύ με το κουβαδάκι σου τι ψάχνεις; :lol:

ΥΓ. Έχω μαζέψει σωρεία σφαλμάτων σου. Κάνουν σύλλογο σιγά σιγά...:tongue:

ΥΓ. 2. Καλύτερα εμείς με Φερράρι και απλή βενζίνη, παρά εσείς με το ζάσταβα το λαμπατο που αλλάζετε ζάντες για να γίνει σφαίρα και μου θέλετε και σούπερ 108 οκτανίων καύσιμο αεροπλάνων...

Last edited:

Reaction score
2.826
Εσείς που φέρνετε αυτά τα παραδείγματα και οι άλλοι που σας επιβραβεύουν με γέλια και λαικς, νομίζετε πως έχετε στην κατοχή σας τις Ferrari του Audio;
Αντιλαμβανεστε πως με χαϊεντικους όρους (βλέπε πενταψηφια και εξαψηφια νούμερα στο ταμπελακι τιμής), τα συστήματα σας είναι ανυπόληπτα;
Κάποιοι έχουν, και βάζουν 95αρα

Reaction score
12.232
Πωωωπωωω, αν ψάξω προσεκτικά στα νήματα που έχω γράψει στο παρελθόν, θα βρω πολλά παρόμοια μαργαριτάρια!! Ειδικά αυτό με τη Φεράρι ( εντάξει, εγώ είμαι μετριόφρων και χαρακτήριζα το σύστημά μου Πόρσε ), το έχω σερβίρει αμέτρητες φορές!!! χαχαχαχαχαχα!!!
@gdresios Δες το απο τη καλή πλευρά. Ίσως κάποτε να λες κι εσύ αυτά που λέω τώρα. Θα σε σταυρώσει ο Λέανδρος και η παρέα του, θα σε λοιδορήσουν, θα σε πουν κλακαδόρο, νενέκο και πουλημένο, αλλά μη μασήσεις..!!

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
Εσύ δλδ τι βάζεις? 100LL, ή 130LL, που καίνε τα ελαφρά δικηνητήρια?
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.095
Εσύ δλδ τι βάζεις? 100LL, ή 130LL, που καίνε τα ελαφρά δικηνητήρια?
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις.
Κηροζίνη με πρόσθετα ρε, έχουν επίπεδο λέμε.

Φλάιιι μι του δε μουννν..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.095
Έλα ρε μη γίνεσαι τετχιος, άλλωστε το 5-ιντσο στα 4μ είναι ο,τι πρέπει για Χάι Ενδ. :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.095
Ουυυυυυυυυ, αναλλοίωτα. :gotcha:
(Τα ενεργά δε παίζουν κλασική)

Σα το "εκο το φλάτερινγκ",
Σα το "Ολιβ, η γυναίκα του ποπάυ",
Σα το "όλη μέρα με το μικρόφωνο",
Σα το "στέρεο τάιμς το ιερό",
Σα το μογκαμι το πλασεμπο,
Σα την 95-αρα βενζίνη σε Φερράρι,
Σα την αλήθεια που είναι κάπου ανάμεσα στις ρίζες, και σα το στρώσιμο δεν έχει.

Δεν χάνουν αυτές οι ατάκες την λάμψη τους.

Αλλά προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητά σου φίλε.
Προστέθηκε.
Δώστε ψωμί στο λαό.

Last edited:

Reaction score
3.089
Ναι, ήσουν πολύ ευγενικός.

Να υποθέσω λόγω της κατάνυξης των ημερών; Έβλεπες και ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ;

Φαντάζομαι θα έχεις ξεψυχήσει κι από την νηστεία, ούτε λάδι ε;
Αααααα είσαι χειρότερος από μένα.
Να σου προτείνω ένα καλώδιο να έρθεις στα ίσια σου; :gamer:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.545
Έλα σταμάτα, θα τους κλείσεις το σπίτι:cry:
Μέχρι στιγμής τους το έχει μόνο...κλάσει.Αρτοκλασία και δε συμμαζεύεται.
Αμυνεσαι μέσω ευφυολογηματων;
Ευφυολογώ μετά επιχειρημάτων.

Reaction score
12.232
Τα Rover θα σφίγγουν τα γκρόβερ,απέναντι στα Honda που είναι όλο...προσόντα.
Είχε ο θείος μου ένα Rover παλιά. Το χειρότερό του ήταν όταν μια φορά σε ένα φανάρι του φώναξε ένας "έλα κύριε με το Honda!!". Μετά το πήρε στον χαβαλέ και το φώναζε ο ίδιος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000