- Reaction score
- 6.798
Δεν θα χρησιμοποιήσω τις δύο αγαπημένες σου λέξεις ( τράτζικ και γραφικότητα ) αλλά πες μου εσύ πως θα χαρακτήριζες κάποιον που μιλάει για άλλους σαν να έχει μπει μέσα στα σπίτια τους και γνωρίζει τι έχουν κάνει και τι δεν έχουν κάνει από τα παραπάνω που αναφέρεις αλλά το κάνει μόνο και μόνο επειδή γουστάρουν να δώσουν 200 ευρώ πχ για να αλλάξουν καλώδια στα ηχεία τους.Αυτό ακριβώς έγραψα και γω.
"Let me be clear about something: NO audio system has good performance without EQ of bass frequencies. Period."
Οι μόνες διαθέσιμες λύσεις σε αυτό το αδιαμφισβήτητο δεδομένο, είναι η χρήση μεγάλων μπασοπαγίδων, ή πολλαπλών σαμπ, ή φυσικά αμφοτέρων των ανωτέρω, και πάντα σε συνδυασμό με μετρήσεις και ισοστάθμιση.
Δυστυχώς, όλοι ανεξαιρέτως οι εραστές των καβλωδίων αυτού του φόρουμ, αρνούνται αυτήν την πραγματικότητα, και βλέπουν μόνο τα καλώδια, τίποτε άλλο.
Η χρήση ισοστάθμισης, δεν επιβαρύνει σε τίποτα την αισθητική ενός χώρου, κι όμως δε την έχει ενσωματώσει κανείς τους.
Η τοποθέτηση 2 σαμπ σε οποιονδήποτε χώρο, μπορεί άριστα να γίνει με τρόπο που να μην επιβαρύνει την αισθητική του χώρου.
Πλέον, υπάρχει πληθώρα εμφανισημων υλικών διάχυσης ή απορρόφησης, και μερικά τεμάχια, έστω για τα βασικά, θα μπορούσαν κάλλιστα να τοποθετήσουν οι περισσότεροι, ακόμα και με βαριά παντόφλα να ίπταται άνωθεν της κεφαλής τους. Αλλά όχι, είναι "άποψη" να μη βάλουν.
Έχουμε δει και dedicated χώρους που δε βάζουν μέσα ισοστάθμιση ή σαμπ, που να σκάσεις.
Είναι απλώς τρατζικ.
Γι'αυτό και αρέσκονται στο να διαστρεβλώνουν τα γραπτά οποιουδήποτε πει κάτι θετικό για καλώδια, σβήνοντας επιλεκτικά όλα τα υπόλοιπα που είπε.
Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Η γραφικότητα στο μεγαλείο της.
Anyway προσωπική μου άποψη και αυτό που θέλω να πω στην ουσία είναι ότι οτιδήποτε ακραίο δεν οδηγεί σε καλά μονοπάτια, το ιδανικό είναι να υπάρχει μία ισορροπία γενικότερα