Καλώδια και θύματα

Reaction score
410
Τα έχετε μπλέξει και νομίζετε οτι έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τον κάθε μπέμπη που θέλει να τσακωθεί επειδή είναι κλειδωμένος;
Βρείτε τα μόνοι σας χωρίς βρισιές ή σταματήστε να διαβάζετε τα θέματα που σας ενοχλούν.

Και καταλάβετε επιτέλους οτι οι ποινές αφορούν επιθέσεις σε πρόσωπα! Όχι πλάκες, όχι "έκανες μ@λακία" αλλά "είσαι μ@λάκας ή "γ@μιέσαι". Όχι με τρώνε τ' @@ μου αλλά "είσαι @@".

Δεχτείτε την πιθανή προειδοποίηση (warning) χωρίς κλάμα. Δεν σημαίνει τίποτα άλλο απο αυτό ακριβώς, και μόνο αν επαναληφθεί μέσα σε έναν μήνα θα υπάρξει μικρό αυτόματο ban. Είναι point based system, όπως με τις κλήσεις.

Μη συνεχίσετε με απαντήσεις στο post αυτό γιατί θα διαγραφούν. Δεν έχουμε δημοκρατία εδώ, ιδίως αν δεν τηρούνται απλοί κανόνες ευγένειας.

Οι ιδιοκτήτες του forum το συντηρούν για το κέφι τους και δεν έχουν σχέση με πωλήσεις και τον κλάδο ούτε έχουν οικονομικό όφελος απ' αυτό. Πληρώνουν κάθε μήνα το forum και πληρώνουν στην ίδια τιμή με όλους τα προϊόντα του χόμπυ που αγοράζουν.

PS. Όλοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τα προσωπικά μηνύματα για πωλήσεις, οι αγνοί αυτοί χομπίστες, δεν μας αφορούν, αφορούν τους ενήλικους* υποψήφιους αγοραστές.

*σε χρόνια.

EDIT: Ο μπαναρισθείς ζήτησε διαγραφή.
...Τώρα μπορείς να βγάλεις τα γυαλιά σου...8-)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Η ανωνυμία είναι για κάποιους πικρή.
Ο καρπός της όμως είναι...γλυκός.

Εξαρτάται από τη θέση που κατέχουν...

Να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτός που θα ήθελαν...οι άλλοι.

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός σε κάποιους που το...στερούνται"
George Bernard Shaw

ναι και ο χειροπρακτης μου , μου το ειχε πει...
μην αφησεις κανενα να <χαλασει> το παιδι που υπαρχει μεσα σου.....

Reaction score
8.819
Θέλω να ακούσω locomondo..... δώσε και μένα μπάρμπα απ τα καλά τα kondo:biggrin:

Εντάξει το 98% του πληθυσμού γελάει με τις παλαβομαρες περί καλωδίων. Από το υπόλοιπο 2% το 1% που ασχολείται με το άθλημα και γνωρίζει πάλι γελάει. Εντάξει μένει το 1%,κλασσικα,κυραλοιφες,κουφια γη, στρωτηρες καλωδίων, κτλπ

Attachments

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
Ξεκιναω το διάβασμα για να σε καταλάβω, πολύ αλληγορικός ο λόγος σου
View attachment 162826
ναι και ο χειροπρακτης μου , μου το ειχε πει...
μην αφησεις κανενα να <χαλασει> το παιδι που υπαρχει μεσα σου.....
1587580415398.png

Reaction score
377
Θέλω να ακούσω locomondo..... δώσε και μένα μπάρμπα απ τα καλά τα kondo:biggrin:

Εντάξει το 98% του πληθυσμού γελάει με τις παλαβομαρες περί καλωδίων. Από το υπόλοιπο 2% το 1% που ασχολείται με το άθλημα και γνωρίζει πάλι γελάει. Εντάξει μένει το 1%,κλασσικα,κυραλοιφες,κουφια γη, στρωτηρες καλωδίων, κτλπ
Α ρε κακομοιρη

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Αυτή είναι η πραγματικότητα. ;)

5-6 γραφικοί, τίποτε παραπάνω.:angel:

Προσωπικά είμαι υπέρ του μόνιμου μπανατισματος σε άτομα που εκφράζουν ανυπόστατες θεωρίες, οπότε είστε τυχεροί που δεν είμαι διαχειριστής, θα τρώγατε Μπαν με το καλημέρα. :lol:

C

chrispo

Guest
...νομίζετε οτι έχουμε όρεξη να ασχολούμαστε με τον κάθε μπέμπη ...?

....Ο μπαμπάς προσπαθεί να πείσει το γιο του , να φάει το αβγό του:

«Φάε παιδάκι μου το αβγουλάκι σου , να γίνεις μεγάλος σαν τον μπαμπά!»
«Δε σέλω», λέει ο μπέμπης.

«Φάτο αγοράκι μου ,να γίνεις δυνατός σαν τον μπαμπά».
«Δε σέλω», αρνείται ο μπέμπης.

«Φάτο καλέ μου να μεγαλώσει και το πουλάκι σου.»

Και φωνάζει η μαμά από μέσα:
«Γιώργο φάε εσύ το αυγό, θα φτιάξω στον μπέμπη μπιφτέκια!!»:roflmao::lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.603
Κλαίωωωωωω
[/QUOTE]
Είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις.
Παρέα με μερικά άλλα ιταλικά διαμάντια όταν τα πετυχαίνει κανά sp1-sp2 -vtr-f , στην αγία Αννα. :lolsign::gotcha:

Reaction score
3.089
Κλαίωωωωωω
Παρέα με μερικά άλλα ιταλικά διαμάντια όταν τα πετυχαίνει κανά sp1-sp2 -vtr-f , στην αγία Αννα. :lolsign::gotcha:
[/QUOTE]
Δεν πήρα Ντούκο για ταχύτητα,αλλά για να κρατιέμαι πάνω,ξέρεις,οι μηχανες πρεπει και να στρίβουν και να φρενάρουν
Κάτι σαν τα mogami

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.603
Δεν πήρα Ντούκο για ταχύτητα,αλλά για να κρατιέμαι πάνω,ξέρεις,οι μηχανες πρεπει και να στρίβουν και να φρενάρουν
[/QUOTE]

Ε ναι , γι αυτό μίλησα για την αγία Αννα. Αν θες το κάνουμε και Δομοκό.

Reaction score
3.089
Ε ναι , γι αυτό μίλησα για την αγία Αννα. Αν θες το κάνουμε και Δομοκό.
[/QUOTE]
Δεν τα γνωρίζω αυτά τα μέρη και δεν συνηθίζω να κολυμπώ σε άγνωστα νερά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder