leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Τα πάντα όλα Νίκο!!Φτάνει .
Ξεσκονόπανα δεν παίζει ?
Τα πάντα όλα!!
Τα πάντα όλα Νίκο!!Φτάνει .
Ξεσκονόπανα δεν παίζει ?
Η μπανάλα , της μπανάλας....
Δεν θα σου πω για τα κοάλα.Τα πάντα όλα Νίκο!!
Τα πάντα όλα!!
Κόσμος = ένα σπουδαίο ποίημα.Ναι μαζί σου...
Ούτε ποίημα όμως βλέπω ούτε μαθηματικό τύπο!!
Γεγονός, πάντως, είναι ότι η ανοχή που δείχνετε σε μέλη και threads, παρεξηγείται. Θεωρείται από κάποιους αδυναμία. Κι όταν ο "πέλεκυς" πέφτει βαρύς, διαμαρτύρονται και παρεξηγούνται. Oh, well...To είχα πει, απ την πρώτη στιγμή.
Αλλά ο ζιντίμης φοβήθηκε μη χάσει τη δόξα όταν αστειεύτηκα με τον @wizzy για κλείδωμα και άρχισε τους χαρακτηρισμούς.
Είσαι αισιόδοξος , ρομαντικός και ονειροπόλος?Κόσμος = ένα σπουδαίο ποίημα.
πρόσωπα και πράγματα = λέξεις
νους = γραμματική και συντακτικό που τα συνδέουν
Οχι ρε φίλε, ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ κιόλας, πουτάνα όλα λέμε!Γεγονός, πάντως, είναι ότι η ανοχή που δείχνετε σε μέλη και threads, παρεξηγείται. Θεωρείται από κάποιους αδυναμία.
Νίκο, αν κάποιος δεν είναι απόλυτος εδώ μάλλον είμαι εγώ..Δεν θα σου πω για τα κοάλα.
Σταμάτα όμως να είσαι απόλυτος γιατί , εκτός του ότι δεν πρέπει, δεν μπορείς.
Να με συγχωρείς , αλλά δεν ...Νίκο, αν κάποιος δεν είναι απόλυτος εδώ μάλλον είμαι εγώ..
Χωρίς να γνωρίζουν?Άλλοι είναι απόλυτοι και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν..
Παρακαλώ.ευχαριστώ!
Δεν αναφέρθηκα σε κάποιον ονομαστικά Νίκο, επομένως δε μπορείς να μου λες ότι απάντησαν και μάλιστα επιστημονικά!!Να με συγχωρείς , αλλά δεν ...
Χωρίς να γνωρίζουν?
Γνωρίζουν και μάλιστα πολύ καλά.
Δεν έχεις τις επιστημονικές γνώσεις , ούτε γω, για να τους κρίνεις.
Βασίζεσαι σε εμπειρικές γνώσεις.
Παρακαλώ.
Σαν τι να κάνει?όμως αν δεν έχει τη παραμικρή ιδέα του τι μπορεί να κάνει αυτό
Και πολύ καλά κάνουν.Εδώ υπάρχουν τύποι που κατακρίνουν ένα καλώδιο απλά επειδή είναι ακριβό και δε μπορούν ή δε θέλουν να το πάρουν!
Νίκο οι εμπειρίες είναι ένα μικρό, αλλά σημαντικό κομμάτι που συνθέτει την ανθρώπινη φύση. Έτσι νομίζω.Βασίζεσαι σε εμπειρικές γνώσεις.
εννοείται ότι ούτε εγώ περιμένω να καταλάβεις τι λέω, σέβομαι τις απόψεις σου όμως, σεβάσου λοιπόν και εσύ των υπολοίπων.Σαν τι να κάνει?
Δεν ήρθαμε στον πλανήτη Γη, χθες το βράδυ.
Και πολύ καλά κάνουν.
Ta καλώδια , είναι το τελευταίο που πρέπει ν ασχοληθέι κάποιος για την βελτίωση του συστήματός του.
Δεν περιμένω να το καταλάβεις.
Που να ξερε ότι το καλό τώρα αρχίζειTo είχα πει, απ την πρώτη στιγμή.
Αλλά ο ζιντίμης φοβήθηκε μη χάσει τη δόξα όταν αστειεύτηκα με τον @wizzy για κλείδωμα και άρχισε τους χαρακτηρισμούς.
Ευχαριστώ για τις ευχές!Οχι ρε φίλε, ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ κιόλας, πουτάνα όλα λέμε!
Χμμ,νους
Ίσως "καθαρή αυτ(ι)οϊκανοποίηση" !"...pure eargasmic loveliness ... "
αφτο δε μπορω να το μεταφράσω