Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.
Reaction score
30.454
Εγώ βλέπω ότι από τους 38 ψηφίσαντες, οι 26 δεν πιστεύουν πως τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο και οι 12 πως δίνουν σαφή βελτίωση.
Υπάρχει βέβαια μια σιωπηρή πλειοψηφία που αρνείται να ψηφίσει..αν ψήφιζαν αυτοί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό λένε.... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Πώς την έλεγαν εκείνη την ταινία;
Οι κότες το'σκασαν;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
ρε Χ
Εγώ βλέπω ότι από τους 38 ψηφίσαντες, οι 26 δεν πιστεύουν πως τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο και οι 12 πως δίνουν σαφή βελτίωση.
Υπάρχει βέβαια μια σιωπηρή πλειοψηφία που αρνείται να ψηφίσει..αν ψήφιζαν αυτοί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό λένε.... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Πώς την έλεγαν εκείνη την ταινία;
Οι κότες το'σκασαν;
Χάρη, με το τρόπο που έχει στηθεί το συγκεκριμένο pol είναι στημένο στα πρότυπα του Κιμ Γιονγκ Ουν...δημοκρατικά δηλαδή!!
Ερώτηση:..αγαπάμε Κιμ!!
τι??? δεν αγαπάμε Κιμ???🔪🗡
Είσαι σίγουρος ότι δεν αγαπάμε Κιμ???🔫🔫
Γιατί δεν αγαπάμε Κιμ?????💣💣
Εντάξει..αγάπησε Κιμ και αυτός ο σύντροφος!!⚰⚰

I

iason

Guest
ρε Χ

Χάρη, με το τρόπο που έχει στηθεί το συγκεκριμένο pol είναι στημένο στα πρότυπα του Κιμ Γιονγκ Ουν...δημοκρατικά δηλαδή!!
Ερώτηση:..αγαπάμε Κιμ!!
τι??? δεν αγαπάμε Κιμ???🔪🗡
Είσαι σίγουρος ότι δεν αγαπάμε Κιμ???🔫🔫
Γιατί δεν αγαπάμε Κιμ?????💣💣
Εντάξει..αγάπησε Κιμ και αυτός ο σύντροφος!!⚰⚰
Λέανδρε τούς πατάμε στο άλλο, με τα πολλυκάναλα !!!! :rofl:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Λέανδρε τούς πατάμε στο άλλο, με τα πολλυκάναλα !!!! :rofl:
μα κι εδώ @iason , αν δεν είχε αυτή τη συγκεκριμένη διατύπωση τι πιστέυεις ότι θα έβγαζε σαν αποτέλεσμα??

28 που δε πιστέυουν και καμιά 300αριά που ξέρουν τι κάνουν τα καλώδια αλλά δεν έχουν λόγο να γράψουν τώρα σ' αυτή το..πράμα τέλος πάντων!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.373
δε ξέρω ζιζικ πως να το φτιάξω, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλό θα ήταν.
να δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσει κανείς και να δείχνει ψήφους και ονόματα αυτών πυ ψήφισαν

ειλικρινά το λέω ε?
Και βιογραφικά,μην παραβλέπονται τα...βιο-γραφικά. :lol:
Μούφα, το vote έπρεπε να είναι
1. ακούω διάφορες
2. δεν ακούω διάφορες
3. δεν έχω άποψη
4. Ακούω διάφορους και διάφορα
μα τα Kondo αγαπώ παράφορα
(και σε άλλες επεμβάσεις σφυρίζω αδιάφορα)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Το πολλ δεν έγινε να να δούμε αν ακούν διαφορές στα καλώδια.

Σκοπός του πολλ, ήταν να δούμε αυτοί που υποστηρίζουν ότι βελτιώνεται ο ήχος στα καλώδια, αν διαθέτουν σαμπ, ισοστάθμιση, και φτιαγμένο χώρο.

Απλώς μπήκαν και "αντικαλωδιάδες", και αναγκαστικά διεύρυνα τις επιλογές.
Ωστόσο φαίνεται έτσι, πως το 70% δεν ασχολείται και δε πιστεύει στα καλώδια, ενώ άλλο ένα 6% κάνει ψυχοθεραπεία με αγορές καλωδίων, και ένα 12% είναι αγνοί μουσικόφιλοι και δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα...

Άρα γενικώς, οι εραστές των καλωδίων χονδρικά αφορούν ένα ποσοστό ~10% του κόσμου.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το 10%, δηλαδή με 48 ψηφους, μιλάμε για 5 ανθρώπους όλους κι όλους εδώ μέσα..

Βλέπω κάτι ενδιαφέρουσες ψήφους, όπως είδε ο ντιμιφουτ, με καλωδιολάγνους που έχουν πολλαπλά σαμπ με σωστή ενσωμάτωση και βεβαίως ταργκετ κερβ και fine tuning στο ταργκετ κερβ μάλιστα!

Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιοι είναι αυτοί.
Αν δε μας πουν, υποπτεύομαι δικαίως πως ο κάθε Λέανδρος, πάτησε όσα κουμπάκια του κ@βλωσε στο πολλ. :fuckyou:

Πείτε πουλάκια μου, ποιοι 6 (από εσάς τους 5) έχετε πολλαπλά σαμπ με σωστή ενσωμάτωση και πιστεύετε στα καλώδια;:fuckyou:

Μάλλον βρήκατε κουμπάκια και πατάτε, ε; :gotcha:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Το πολλ δεν έγινε να να δούμε αν ακούν διαφορές στα καλώδια.

Σκοπός του πολλ, ήταν να δούμε αυτοί που υποστηρίζουν ότι βελτιώνεται ο ήχος στα καλώδια, αν διαθέτουν σαμπ, ισοστάθμιση, και φτιαγμένο χώρο.

Απλώς μπήκαν και "αντικαλωδιάδες", και αναγκαστικά διεύρυνα τις επιλογές.
Ωστόσο φαίνεται έτσι, πως το 70% δεν ασχολείται και δε πιστεύει στα καλώδια, ενώ άλλο ένα 6% κάνει ψυχοθεραπεία με αγορές καλωδίων, και ένα 12% είναι αγνοί μουσικόφιλοι και δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα...

Άρα γενικώς, οι εραστές των καλωδίων χονδρικά αφορούν ένα ποσοστό ~10% του κόσμου.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το 10%, δηλαδή με 48 ψηφους, μιλάμε για 5 ανθρώπους όλους κι όλους εδώ μέσα..

Βλέπω κάτι ενδιαφέρουσες ψήφους, όπως είδε ο ντιμιφουτ, με καλωδιολάγνους που έχουν πολλαπλά σαμπ με σωστή ενσωμάτωση και βεβαίως ταργκετ κερβ και fine tuning στο ταργκετ κερβ μάλιστα!

Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιοι είναι αυτοί.
Αν δε μας πουν, υποπτεύομαι δικαίως πως ο κάθε Λέανδρος, πάτησε όσα κουμπάκια του κ@βλωσε στο πολλ. :fuckyou:

Πείτε πουλάκια μου, ποιοι 6 (από εσάς τους 5) έχετε πολλαπλά σαμπ με σωστή ενσωμάτωση και πιστεύετε στα καλώδια;:fuckyou:

Μάλλον βρήκατε κουμπάκια και πατάτε, ε; :gotcha:
ντόκτορ, αυτοί που δεν ασχολούνται με τα καλώδια δεν είναι το 70% είναι 33 άτομα! άιντε να γίνεται 35!
Σε 3 μερούλες το 33 άτομα ξανά 33 θα είναι!
τα υπόλοιπα που λές ντοκ από 15 θα γίνουν πολλοί παραπάνω, όσο και να το καμουφλάρησες ντοκ, cables rules!!:dance2::dance2:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
ντόκτορ, αυτοί που δεν ασχολούνται με τα καλώδια δεν είναι το 70% είναι 33 άτομα! άιντε να γίνεται 35!
Λέανδρε, τα 33 άτομα στους 48 που ψήφισαν, είναι το ~70%.

Πόσα κιλά άρνησης κουβαλάς ρε φίλε;

Κοίτα, σε ένα πολλ που αφορούσε εξ'αρχής μόνο αυτούς που πιστεύουν στα καλώδια, μπήκαν κατά λάθος και κάποιοι που δε πιστεύουν, και έτσι έχουμε αυτά τα νούμερα. Αναγκάστηκα να βάλω έξτρα επιλογές.

Έπρεπε να είναι 100% καλωδιαδες εδώ.

Από σας που πιστεύετε στα καλώδια, πείτε μου ποιοι 6 ανάμεσά σας, έχουν σωστά ενσωματωμένα πολλαπλά σαμπ.

Αυτό πες μου.

Όσο για την παράπλευρη πληροφορία που βγαίνει, είναι ότι από τους 48 που ψήφισαν, οι 33 δε πιστεύουν στα καλώδια και οι 3 αγοράζουν καλώδια για ψυχοθεραπεία, για να κάνουν το γούστο τους!

Άρα έχουμε από 48, οι 36 δεν. Δεξου το.

Οι 5 δεν ασχολούνται με τίποτα από τα ανωτέρω (ισοστάθμιση σαμπ και χώρο) καθώς μόνο η μουσική μετράει. Καλωδιαδες; Πιθανώς. Αυτοί είστε.

Άντε πες μου τώρα ποιοι είστε με πολλαπλά σαμπ και σωστή ενσωμάτωση και ταργκετ κερβ.

Πες ορίστε.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Λέανδρε, τα 33 άτομα στους 48 που ψήφισαν, είναι το ~70%.

Πόσα κιλά άρνησης κουβαλάς ρε φίλε;

Κοίτα, σε ένα πολλ που αφορούσε εξ'αρχής μόνο αυτούς που πιστεύουν στα καλώδια, μπήκαν κατά λάθος κι αυτοί που δε πιστεύουν, και έτσι έχουμε αυτά τα νούμερα.

Από σας που πιστεύετε στα καλώδια, πείτε μου ποιοι 6 ανάμεσά σας, έχουν σωστά ενσωματωμένα πολλαπλά σαμπ.

Αυτό πες μου.

Όσο για την παράπλευρη πληροφορία που βγαίνει, είναι ότι από τους 48 που ψήφισαν, οι 33 δε πιστεύουν στα καλώδια και οι 3 αγοράζουν καλώδια για ψυχοθεραπεία, για να κάνουν το γούστο τους!

Άρα έχουμε από 48, οι 36 δεν. Δεξου το.

Οι 5 δεν ασχολούνται με τίποτα από τα ανωτέρω (ισοστάθμιση σαμπ και χώρο) καθώς μόνο η μουσική μετράει. Καλωδιαδες; Πιθανώς. Αυτοί είστε.

Άντε πες μου τώρα ποιοι είστε με πολλαπλά σαμπ και σωστή ενσωμάτωση και ταργκετ κερβ.

Πες ορίστε.
μηδενική άρνηση ντόκτορ,
ο τρόπος διατύπωσης του πολλ΄ήταν κομμένος και ραμμένος για να πει κάποιος" δε πα να χ@στεί που θα κάτσω να απαντήσω στις προεπιλογές του?" ή για όποιους είναι πεποισμένοι ότι δεν ακούγονται διαφορές.
Αν θες πραγματικά να δεις αν κάποιος πιστέυει στα καλώδια, φτιάχνεις ένα πολλ με τρεις μόνο επιλογές

πιστεύεται ότι ακούγονται διαφορές μεταξύ διαφορετικών καλωδίων?
1)ναι
2)όχι
3) δε γνωρίζω
όλα τα άλλα είναι λόγια αγάπης ντοκ...
απλά πράγματα.
σωστά και στατιστικά σωστά, επιστημονικά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Αν θες πραγματικά να δεις αν κάποιος πιστέυει στα καλώδια, φτιάχνεις ένα πολλ με τρεις μόνο επιλογές

πιστεύεται ότι ακούγονται διαφορές μεταξύ διαφορετικών καλωδίων?
1)ναι
2)όχι
3) δε γνωρίζω
Βρε κολλημένε, δε με ενδιαφέρει να δω αυτό που λες.

Χέστηκα.

Θέλω μόνο να δω από σας που πιστεύετε στα καλώδια, τι σετάπ έχετε. Αν έχετε σαμπ, ισοστάθμιση και περιποιημένο χώρο. Αυτό ήθελα να δω.

Καλά, τι πίνεις;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Φτιάξ' το εσύ όπως θέλεις δεν είναι δύσκολο.
αυτό ζήτησα Πέτρο απ την αρχή..και επειδή δεν ήξερα πως στήνεται ένα poll πη δικάναλο-πολυκάναλο, ο @costas EAR προσφέρθηκε να το στήσει για..μένα και καταλήξαμε στο άλλο poll - παρωδία...
απλά πράγματα!:smile:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Λέανδρε, επειδή είσαι κολλημένος στο ίδιο βυζί εδώ και μια δεκαετία, θέλω ειλικρινά να σου πω ότι σε ένα άλλο πολλ:

<<πιστεύετε ότι ακούγονται διαφορές μεταξύ διαφορετικών καλωδίων?
1)ναι
2)όχι
3) δε γνωρίζω>>

Το 100% θα έλεγε "ναι".
Και γω "ναι" θα έλεγα.

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να πάψεις να μας ζαλίζεις τα μπαλάκια με αυτό σου το κόλλημα;

Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic