- Reaction score
- 2.803
Δυστυχώς δεν γίνεται, αγαπώ Γκρέτα!!
Μη μου λες!..
Μη μου λες!..
Έλα μια βόλτα κ απο εδώ να την Γκρέτακούσεις κιόλας κρίμα να το χάσειςάλλαξε άβαταρ και θα σου πω
άλλαξε άβαταρ και θα σου πω
Δυστυχώς δεν γίνεται, αγαπώ Γκρέτα!!
είσαι άξιος την μοίρας σου...byeΔυστυχώς δεν γίνεται, αγαπώ Γκρέτα!!
Μη μου λες!..
στείλε της στο φέιςμπουκ....μπας κ έχεις κάνα τυχερόΝαι abcd, αγαπώ όλα αυτά που κάνει και κατ' επέκταση και την ίδια σαν άτομο και προσωπικότητα, δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτό, με αυτήν την έννοια.
Λέω να χακάρω το λογαριασμό σου και να σου αλλάξω άβαταρ.Ναι abcd, αγαπώ όλα αυτά που κάνει και κατ' επέκταση και την ίδια σαν άτομο και προσωπικότητα
θα πουλάει μούρη μετά...Θες να σου βάλω για άβαταρ τη φάτσα του Νταχάρη που είναι γκ@βλα;
φακιου Γκρέτα"Thank you."
κάτσε να το πει στην μάνα του πρώταΚουμπάρο βρήκες;
Κουμπάρο βρήκες;
έχεις δίκιο...δεν το είχα προσέξει.....είναι χαρισματικό παιδίΠροτιμώ κουμπάρα!
Ειλικρινά τώρα, να μιλάει μία 16χρονη (τόσο ήταν πριν από μήνες στη σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή) και να απευθύνεται στους ηγέτες όλης της γης με αυτήν την διαλεκτική σκέψη και τις τόσο δυνατές λέξεις καθώς και το απαραίτητο θεατρικό ύφος και πάνω από όλα την πυγμή που δείχνει για την ηλικία της εμένα με εντυπωσιάζει υπερβολικά θα έλεγα, το κείμενο της παραπάνω μου προκαλεί ρίγος, ίσως φταίει που είναι Σουηδέζα και Σουηδέζες είναι αρκετά ψυχρές!
ρε ρηχέ τύπε...εδώ ο άνθρωπος καταθέτει σκέψεις...προβληματισμούς.....αισθήματα...Κάνουν ωραίο σεχ όμως!
να μαζέψουμε λεφτά να σε στείλουμε εκεί πάνω αν είναι...Συμφωνώ με abcd ως προς το sexxx!!
ααα μη μας τα αλλάζεις τώρα....Δεν λέω για την Γκρέτα αλλά για τις υπόλοιπες...
Η Γκρέτα είναι ιδέα και οι ιδέες βρίσκονται στην καρδιά μας και όχι εκεί που έχεις το πονηρό και δόλιο μυαλό σου Νταχάρη!!
Ωχ, την έβαψα. Θα με παρακολουθεί η Γκρέτα...!!we'll be watching you