Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Εδω οσοι εχουν προκληθει (οχι απο μενα)
για καμποσες δοκιμες δεν δειχνουν το θαρρος να πανε σε ενα σπιτι
και να ξεφτυλισουν τον καθε προκλητικοτατο Λεανδρο........
Tι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουν χρόνο για χάσιμο?
Δεν είναι όλοι Δ.Υ. χωρίς αντικείμενο εργασίας.

Reaction score
30.453
Εδω οσοι εχουν προκληθει (οχι απο μενα) για καμποσες δοκιμες δεν δειχνουν το θαρρος να πανε σε ενα σπιτι
και να ξεφτυλισουν τον καθε προκλητικοτατο Λεανδρο........
¨η λες να τους κανεις ρομπες βρεμενες. ?
Αργύρη μου η πρόκληση προϋποθέτει κανόνες και μέθοδο ,όχι μαζευόμαστε πέντε τύποι και γράφουμε τις εντυπώσεις μας. Αυτό δεν έχει καμία αξία.
Όταν στον Λέανδρο προτάθηκε τυφλό τεστ με συγκεκριμένη διαδικασία ,άρχισε τις κλάψες πως δε θα κάνει το σπίτι του ούτε στούντιο ,ούτε καραγκιοζ μπερντέ...
Όλα τα άλλα είναι "να΄χαμε να λέγαμε".. ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Tι σε κάνει να πιστεύεις πως έχουν χρόνο για χάσιμο?
Δεν είναι όλοι Δ.Υ. χωρίς αντικείμενο εργασίας.
ελα ?
ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι χωρις αντικειμενο ?
και τα ΑΜΕΑ πως επιζούν ?
πως τρωνε οταν ειναι με λεβαιν (ξερεις τι ειναι το λεβαιν)

πως κανουν μπανιο και ποιος τα καθαριζει οταν τα κανουν πανω τους
Ποιος τα παει σε γιατρο....
Ποσο ευκολα δινεσαι.....μα ποσο
Να κατι τετοια λες .........(και γεμιζει ο τοπος τελείες)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αργύρη μου η πρόκληση προϋποθέτει κανόνες και μέθοδο ,όχι μαζευόμαστε πέντε τύποι και γράφουμε τις εντυπώσεις μας. Αυτό δεν έχει καμία αξία.
Όταν στον Λέανδρο προτάθηκε τυφλό τεστ με συγκεκριμένη διαδικασία ,άρχισε τις κλάψες πως δε θα κάνει το σπίτι του ούτε στούντιο ,ούτε καραγκιοζ μπερντέ...
Κοιτα η μεθοδος του καθε λεανδρου ειναι για καποιους μη απδεκτη (δεκτο)
Αλλα σκεψου και την αλλη πλευρα του νομισματος (δεν λεω να την αποδεχτεις)
απλα δες το
Καποτε μαζευομασταν για πλακα (επι αντρεα) κουβαλαγαμε συσκευες ολοκληρες
Κανεις δεν βγηκε γκουρου μετα απο την δοκιμη κανεις δεν επεβαλε την γνωμη του σε καποιον αλλο
Και μονο να παει καποιος σε καποιο λεανδρο (για πλακα ) ειναι κατι που προσδιδει κοινωνικότητα
Σε καιρους που τα μαγαζια εχουν κλεισει τις πορτες τους σε καθε avsite
Μια ευκαιρια να βρεθουν καμποσοι , δεν νομιζω να βλαπτει

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
το πρόβλημα που περιγράφεις αφορούσε μόνο τα καλώδια ρεύματος, και ήταν και είναι καθαρά χωροταξικό, για τα icόμως όχι δεν ισχύει μιας και μπορεί πχ το cd να μπει πίσω απ τη τηλεόραση σε έπιπλο ξεχωριστό απ το ρακ.
Επομένως μπορούμε να το κάνουμε το τεστάκι όπου θες, είτε σπίτι μου είτε πχ σπίτι σου, με όποιο τρόπο θες, με δεμένα μάτια εγώ κυριολεκτικά ε?
πιο τυφλό..πεθαίνεις!..με τη διαδικασία που θα ορίσεις εσύ, όποια διαδικασία θες, κι ένας κριτής τουλάχιστον επιλογής μου για να πιστοποιεί τις εναλλαγές.
Αν τώρα το τεστάκι γίνει μόνο με ic και στο σπίτι μου μπορεί να γίνει εύκολα και να πληρεί όποια μεθοδολογία ορίσεις..
Αν δε βρω 18/20 φορές το kondo ανάμεσα στα υπερκαλώδια της μογκάμι και μπελντεν θα θεωρήσουμε ότι τα καλώδια δεν ακούγονται, οκ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Φυσικά και όχι.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω , να μην απαντάς.
δεν απαντησα μονο σε σενα (αλλα και σε αλλη ψυχη που εστειλε μηνυμα )
και αν θες να το κανεις πιο συγκεκριμενο πες ποιος ειναι ο ΔΥ χωρις να αντικειμενο

Reaction score
3.628
απλα δες το
Κανεις δεν βγηκε γκουρου μετα απο την δοκιμη κανεις δεν επεβαλε την γνωμη του σε καποιον αλλο
Και μονο να παει καποιος σε καποιο λεανδρο (για πλακα ) ειναι κατι που προσδιδει κοινωνικότητα
Φιλε @argi ασε!Εμενα μου βγαλανε σκαρτο το συστημα μου.Ξερεις ποσοι ηρθαν να το ακουσουν;ΚΑΝΕΝΑΣ!Ειδαν φωτογραφιες και μετρησεις...:focus:

Πιστημονικα πραματα!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
αλλα και σε αλλη ψυχη που εστειλε μηνυμα
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στα μπελεντούρια μας.
Ειδαν φωτογραφιες και μετρησεις...
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Γλύτωσες και τα κεράσματα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στα μπελεντούρια μας.

Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Γλύτωσες και τα κεράσματα.
δεν χρειαζεται να απαντας , εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που σε χαρακτηρισαν δημοσια με τρομακτικα ασχημο τροπο
Μην ασχολησαι λοιπον μαζι μου , δε αξιζει

Reaction score
30.453
απλα δες το
Όχι αδερφέ..Με ανθρώπους που ξεκινούν με την παραδοχή πως αν δε συμφωνήσω με τα συμπεράσματά τους θα είμαι είτε κουφός είτε ψεύτης δεν κάνω κέφι να βρεθώ ούτε για πλάκα.
Υπάρχουν τα σχετικά ποστ ,μη με βάλεις τώρα να ψάχνω.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.850
Φιλε @argi ασε!Εμενα μου βγαλανε σκαρτο το συστημα μου.Ξερεις ποσοι ηρθαν να το ακουσουν;ΚΑΝΕΝΑΣ!Ειδαν φωτογραφιες και μετρησεις...:focus:

Πιστημονικα πραματα!
ρε ίνδαλμα....

εδώ εσύ έβγαλες σκάρτο χώρο στημένο από ειδικό με μελέτες κ μετρήσεις
και έκανες και παρατηρήσεις :lol: :lolsign:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Πιστημονικα πραματα!
οτι δεν μας αρεσει , το βγαζουμε σκαρτο, εννοηται οτι κανεις δεν ηρθε να το ακουσει
η ικανοτητα της τηλεπάθειας ειναι εξαιρετικη ,
με συνοπτικες επιστημονικες διαδικασιες , οτι δεν μας αρεσει ειναι αξιο χλευασμου και μονο.
Μπορουν χωρις φωτογραφιες και μετρησεις να βγαλουν πορισμα.
Αν μιλησεις με ελληνα κατασκευαστη (οποιος θες ) θα μαθεις πολλα
Μην γραψω αλλα δεν κανει , θα κοψω την ορεξη σε καποιους'\
Αστο ακου την μουσικουλα σου και ολα καλα
δεν μπορουν ολοι να αρεσουν σε ολους
Όχι αδερφέ..Με ανθρώπους που ξεκινούν με την παραδοχή πως αν δε συμφωνήσω με τα συμπεράσματά τους θα είμαι είτε κουφός είτε ψεύτης δεν κάνω κέφι να βρεθώ ούτε για πλάκα.
δικαιωμα σου , αληθεια
αλλα εγω θα πηγαινα (αν ειχα αλλα μυαλα) και θα εβλεπα, ακουει ο καθε λεανδρος
αν ακουγε , θα τον εβγαζα κουφο , ετσι για πλακα
Οπως οταν πηγαμε 3 στο σπιτι μιας ψυχης και οι 3 ακουγαν διαφορες και αυτος δεν ακουγε,
Και για σπασιμο την αλλη μερα πηγε και πηρε και αυτος καλωδια
Δες το λιγο με πλακα.
Δεν ειναι τα παντα να τα παιρνουμε σοβαρα , ειδικα αν κανουμε το χομπι μας.
Βεβαι οπως ξεκινησα,
δικαιωμα σου.

Reaction score
3.628
ρε ίνδαλμα....

εδώ εσύ έβγαλες σκάρτο χώρο στημένο από ειδικό με μελέτες κ μετρήσεις
και έκανες και παρατηρήσεις :lol: :lolsign:
Αν λες για του @wizzy ,του υπεδειξα τα λαθη και τα προβληματα του χωρου του,με πρακτικες λυσεις.Δεν ελαβα καποια επιστημονικη απαντηση.

Αν του αρεσει ετσι και δεν θελει να τον βελτιωσει,δικαιωμα του.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.850
Αν λες για του @wizzy ,του υπεδειξα τα λαθη και τα προβληματα του χωρου του,με πρακτικες λυσεις.Δεν ελαβα καποια επιστημονικη απαντηση.

Αν του αρεσει ετσι και δεν θελει να τον βελτιωσει,δικαιωμα του.
και επιμένεις!:laugh::headbang:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
δηλαδή ακόμα και με δεμένα μάτια και με τη μέθοδο επιλογής σου πάλι δεν??
ε ναι Χάρη, αν το πετύχω 18/20 με δεμένα μάτια, με καταγραφή των αποτελεσμάτων, με δική σου μεθοδολογία, αν πεις ότι πάλι δεν ακούς..ε τι περιμένειες να σκεφτώ?
Ή ότι όντως θα είναι θέμα ελλατωματικής ακοής ή ...εγωισμού, βλέπεις κάτι άλλο ως πιθανότητα??

Reaction score
30.453
το πρόβλημα που περιγράφεις αφορούσε μόνο τα καλώδια ρεύματος, και ήταν και είναι καθαρά χωροταξικό, για τα icόμως όχι δεν ισχύει μιας και μπορεί πχ το cd να μπει πίσω απ τη τηλεόραση σε έπιπλο ξεχωριστό απ το ρακ.
Επομένως μπορούμε να το κάνουμε το τεστάκι όπου θες, είτε σπίτι μου είτε πχ σπίτι σου, με όποιο τρόπο θες, με δεμένα μάτια εγώ κυριολεκτικά ε?
πιο τυφλό..πεθαίνεις!..με τη διαδικασία που θα ορίσεις εσύ, όποια διαδικασία θες, κι ένας κριτής τουλάχιστον επιλογής μου για να πιστοποιεί τις εναλλαγές.
Αν τώρα το τεστάκι γίνει μόνο με ic και στο σπίτι μου μπορεί να γίνει εύκολα και να πληρεί όποια μεθοδολογία ορίσεις..
Αν δε βρω 18/20 φορές το kondo ανάμεσα στα υπερκαλώδια της μογκάμι και μπελντεν θα θεωρήσουμε ότι τα καλώδια δεν ακούγονται, οκ?
Αν θυμάσαι η πρό(σ)κληση αφορούσε καλώδια ρεύματος , το ίδιο και η διαφωνία μας. Μη μου το γυρνάς τώρα σε ic.
Το θέμα μου και τότε και τώρα δεν ήταν να ορίσω εγώ τη μεθοδολογία. Απλά ξεκαθάριζα μόνο υπό ποιες προϋποθέσεις θα ενδιαφερόμουν να παρευρεθώ. Δικαίωμά σας να το κάνετε όπως γουστάρετε (όπως και έγινε) και δικαίωμά μου να μη συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.
Αυτά για τότε. Τώρα ,και με όλα αυτά που έχουν γραφτεί στο ενδιάμεσο διάστημα ,δεν περνάω ούτε έξω από το σπίτι σου. Όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ,αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι πως με κάτι τέτοια τερτίπια προσπαθείς να επιβεβαιώσεις τις αστήριχτες απόψεις σου και δεν σκοπεύω να σε βοηθήσω σε αυτό.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.276
.... τεσπα, ας πουμε οτι απο τοτε που γινονταιν ομαδικες, τωρα εχουν γινει οπαδικες.
... ειναι οπως και το ποδοσφαιρο..(καποτε παιζαν για να παιζουν, τωρα εινα ξεπλημα χρηματως).
🐒

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αν θυμάσαι η πρό(σ)κληση αφορούσε καλώδια ρεύματος , το ίδιο και η διαφωνία μας. Μη μου το γυρνάς τώρα σε ic.
Το θέμα μου και τότε και τώρα δεν ήταν να ορίσω εγώ τη μεθοδολογία. Απλά ξεκαθάριζα μόνο υπό ποιες προϋποθέσεις θα ενδιαφερόμουν να παρευρεθώ. Δικαίωμά σας να το κάνετε όπως γουστάρετε (όπως και έγινε) και δικαίωμά μου να μη συμμετέχω σε κάτι τέτοιο.
Αυτά για τότε. Τώρα ,και με όλα αυτά που έχουν γραφτεί στο ενδιάμεσο διάστημα ,δεν περνάω ούτε έξω από το σπίτι σου. Όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό μαζί σου ,αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι πως με κάτι τέτοια τερτίπια προσπαθείς να επιβεβαιώσεις τις αστήριχτες απόψεις σου και δεν σκοπεύω να σε βοηθήσω σε αυτό.
τερτίπια με δεμένα μάτια??
ύστερα έχω άδικο??
κυριολεκτώ Χάρη!
με δεμένα μάτια θα είμαι στην ακρόαση..

Reaction score
30.453
τερτίπια με δεμένα μάτια??
ύστερα έχω άδικο??
κυριολεκτώ Χάρη!
με δεμένα μάτια θα είμαι στην ακρόαση..
Πάμε ξανά ...
Όταν και αν ποτέ γίνει ένα κανονικό τυφλό τεστ με καλώδια ρεύματος (για αυτά μιλούσαμε τότε) σε έναν χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα δείγμα τουλάχιστον έξι ανθρώπων πέραν αυτών που θα κάνουν τις αλλαγές στα καλώδια , ευχαρίστως να συμμετέχω.
Μακάρι να είχα τον χώρο να το οργανώσω εγω....αν και εκεί θα έφταιγε το μη αναλυτικό σύστημα μου.
Το τι θα κάνεις εσύ με τα κόντο σου ,αν θα δέσεις τα μάτια σου ,τα πόδια ή τα χέρια ,δε με αφορά ρε αδερφέ!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan