Καλώδια και .. προαπαιτούμενα. Poll.

Ακούω σαφή βελτίωση με καλώδια και..

• Α. Έχω κάνει ισοστάθμιση χώρου (DSP+μετρήσεις)

Votes: 12 13,6%
  • Β. Έχω το προβλεπόμενο ταργκετ κερβ

Votes: 9 10,2%
  • Γ. Έχω κάνει fine tuning στο ταργκετ κερβ, κατά τα γούστα μου

Votes: 6 6,8%
  • Δ. Έχω ένα σαμπ, στην προβλεπόμενη θέση

Votes: 4 4,5%
  • Ε. Έχω 2 (ή περισσότερα) σαμπ, με σωστή ενσωμάτωση

• Ζ. Έχω χώρο με εξαιρετικούς χρόνους αντήχησης, με διαχυτές και μπασοπαγιδες

Votes: 11 12,5%
  • Η. Έχω λίγες μόνο ηχητικές παρεμβάσεις στο χώρο ακρόασης, διότι είναι κοινόχρηστος

Votes: 7 8,0%
  • Θ. Έχω σωστό ισόπλευρο (όχι ισοσκελές) τρίγωνο ακρόασης και την προβλεπόμενη κλίση ηχείων

Votes: 24 27,3%
  • Ι. Έχω πλήρη αναπαραγωγή όλου του φάσματος 20Hz-20kHz

Votes: 13 14,8%
  • Κ. Έχω άριστη αναπαραγωγή της πρώτης οκταβας σε στάθμες αναφοράς (κορυφές 115 dB)

• Λ. Έχω χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις

Votes: 14 15,9%
  • Μ. Δεν έχει σημασία τίποτα από τα ανωτέρω, μόνο η μουσική μετράει

Votes: 11 12,5%
  • Ν. Σα το πικάπ δεν έχει. Βινύλιο φορέβε.

Votes: 13 14,8%
  • Άκυρο - δεν πιστεύω ότι τα καλώδια βελτιώνουν τον ήχο.

Votes: 57 64,8%
  • Κάνω ψυχοθεραπεία φτηνά, με αγορά ωραίων καλωδίων,αφήστε με ήσυχο.

Votes: 5 5,7%

• Total voters
    88
Status
Not open for further replies.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Πάμε ξανά ...
Όταν και αν ποτέ γίνει ένα κανονικό τυφλό τεστ με καλώδια ρεύματος (για αυτά μιλούσαμε τότε) σε έναν χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα δείγμα τουλάχιστον έξι ανθρώπων πέραν αυτών που θα κάνουν τις αλλαγές στα καλώδια , ευχαρίστως να συμμετέχω.
Το τι θα κάνεις εσύ με τα κόντο σου ,αν θα δέσεις τα μάτια σου ,τα πόδια ή τα χέρια ,δε με αφορά ρε αδερφέ!
:lol: :lol:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
δεν νομιζω ενας λογικος ανθρωπος θα μπορουσε να φανταστει οτι λιγο μεταλλο και διηλεκτρικο
θα γινοταν αφορμη για τοσους καυγαδες
Φαντασου τωρα να γραφαν εδω μεσα τιποτα αντιπροσωποι καλωδιων, (γιατι ολοι σχεδον κανουμε μια εισαγωγουλα των 3καταρατων προιοντων).
Μαζευτειτε και ακουστε λιγη μουσικουλα
δεν εχετε να χωρισετε τιποτα μωρε

Reaction score
12.258
το πρόβλημα που περιγράφεις αφορούσε μόνο τα καλώδια ρεύματος, και ήταν και είναι καθαρά χωροταξικό, για τα icόμως όχι δεν ισχύει μιας και μπορεί πχ το cd να μπει πίσω απ τη τηλεόραση σε έπιπλο ξεχωριστό απ το ρακ.
Επομένως μπορούμε να το κάνουμε το τεστάκι όπου θες, είτε σπίτι μου είτε πχ σπίτι σου, με όποιο τρόπο θες, με δεμένα μάτια εγώ κυριολεκτικά ε?
πιο τυφλό..πεθαίνεις!..με τη διαδικασία που θα ορίσεις εσύ, όποια διαδικασία θες, κι ένας κριτής τουλάχιστον επιλογής μου για να πιστοποιεί τις εναλλαγές.
Αν τώρα το τεστάκι γίνει μόνο με ic και στο σπίτι μου μπορεί να γίνει εύκολα και να πληρεί όποια μεθοδολογία ορίσεις..
Αν δε βρω 18/20 φορές το kondo ανάμεσα στα υπερκαλώδια της μογκάμι και μπελντεν θα θεωρήσουμε ότι τα καλώδια δεν ακούγονται, οκ?
τερτίπια με δεμένα μάτια??
ύστερα έχω άδικο??
κυριολεκτώ Χάρη!
με δεμένα μάτια θα είμαι στην ακρόαση..
Εγώ ρώτησα /πρότεινα κάτι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Άσε το CD player στην άκρη. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το kondo σε ένα σύστημα που παίζει με ισοστάθμιση και σε τυχαία σειρά θα αλλάζουν καλώδια και target curves? Αν ναι, μακάρι να είχα το χώρο και την ισοστάθμιση για να σας υπιδεχτω. Ο χαμένος θα άλλαζε πάνα. :lolsign:

Reaction score
15.543
Εγώ ρώτησα /πρότεινα κάτι, αλλά απάντηση δεν πήρα. Άσε το CD player στην άκρη. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ξεχωρίσεις το kondo σε ένα σύστημα που παίζει με ισοστάθμιση και σε τυχαία σειρά θα αλλάζουν καλώδια και target curves? Αν ναι, μακάρι να είχα το χώρο και την ισοστάθμιση για να σας υπιδεχτω. Ο χαμένος θα άλλαζε πάνα. :lolsign:
βρε συ, σε πειραξαν οι μυρωδιες ;
...τι γραφς !!!!!

Reaction score
2.826
Έχετε κάνει το φόρουμ κλειστό κλαμπ 10-15 ατόμων, μπράβο μιλάτε μόνοι σας γελάτε μόνοι σας, εγώ απορώ με τους ιδιοκτήτες αυτό είχαν οραματιστεί όταν ξεκινούσαν το φόρουμ.
Προσοχή στην εφαρμογή της κρέμας,

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
εισαι ο μοναδικος εδω μεσα που σε χαρακτηρισαν δημοσια με τρομακτικα ασχημο τροπο
Γύρνα πλευρό τώρα και συνέχισε τον λήθαργο που βρισκόσουν τόσα χρόνια.
Θέλω να μάθω ποιός π@πάρας σε ξύπνησε ...

Μαζευτειτε και ακουστε λιγη μουσικουλα
Όχι δα, θ ακούμε καλώδια σε συνδυασμό με μοκέτες απ τα σκουπίδια του Village.

Reaction score
2.826
Γύρνα πλευρό τώρα και συνέχισε τον λήθαργο που βρισκόσουν τόσα χρόνια.
Θέλω να μάθω ποιός π@πάρας σε ξύπνησε ...

Όχι δα, θ ακούμε καλώδια σε συνδυασμό με μοκέτες απ τα σκουπίδια του Village.
Εδώ θα βρεις την απάντηση σου για το ποιος ξύπνησε τον μαγεμένο πρίγκιπα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.236
...
Καποτε μαζευομασταν για πλακα (επι αντρεα) κουβαλαγαμε συσκευες ολοκληρες
Κανεις δεν βγηκε γκουρου μετα απο την δοκιμη κανεις δεν επεβαλε την γνωμη του σε καποιον αλλο
Και μονο να παει καποιος σε καποιο λεανδρο (για πλακα ) ειναι κατι που προσδιδει κοινωνικότητα
Σε καιρους που τα μαγαζια εχουν κλεισει τις πορτες τους σε καθε avsite
Μια ευκαιρια να βρεθουν καμποσοι , δεν νομιζω να βλαπτει
.........(και γεμιζει ο τοπος τελείες)
Και...παύλες κατά τα φαινόμενα.
δηλαδή ακόμα και με δεμένα μάτια και με τη μέθοδο επιλογής σου πάλι δεν??
ε ναι Χάρη, αν το πετύχω 18/20 με δεμένα μάτια, με καταγραφή των αποτελεσμάτων, με δική σου μεθοδολογία, αν πεις ότι πάλι δεν ακούς..ε τι περιμένειες να σκεφτώ?
Ή ότι όντως θα είναι θέμα ελλατωματικής ακοής ή ...εγωισμού, βλέπεις κάτι άλλο ως πιθανότητα??
Θα σήμαινε ότι είσαι απλώς...εθισμένος στα συγκεκριμένα καλώδια. ;)
Εδώ θα βρεις την απάντηση σου για το ποιος ξύπνησε τον μαγεμένο πρίγκιπα

Δύσκολοι καιροί για...καλωδιωμένους πρίγκηπες.Δεν αναμένεται με τίποτα να ξυπνήσουν. :sneaky:

Reaction score
2.826
Και...παύλες κατά τα φαινόμενα.

Δύσκολοι καιροί για...καλωδιωμένους πρίγκηπες.Δεν αναμένεται με τίποτα να ξυπνήσουν. :sneaky:
Ίσως να είναι ξύπνιος αλλά υπάρχουν πολλοί νανουριστές εδώ σε όλα τα στρατόπεδα, και μην ξεχνάς πάντα κάποιος είναι πιο έξυπνος από « σένα »

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.236
Ίσως να είναι ξύπνιος αλλά υπάρχουν πολλοί νανουριστές εδώ σε όλα τα στρατόπεδα, και μην ξεχνάς πάντα κάποιος είναι πιο έξυπνος από « σένα »
Γι αυτό και αξίζει η προσπάθεια να σκεπτόμαστε και να φερόμαστε πιο έξυπνα απ'ότι θα υπαγόρευε...ο εαυτός μας. :sneaky:

Reaction score
2.826
Γι αυτό και αξίζει η προσπάθεια να σκεπτόμαστε και να φερόμαστε πιο έξυπνα απ'ότι θα υπαγόρευε...ο εαυτός μας. :sneaky:
Φιλαράκι είναι πάθος και το πάθος δεν ελέγχετε από λογική καλύτερα στα συμπαραδιδομενα παρά σε τζόγο αλκοόλ το τρίτο δεν το βάζω.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.629
το πρόβλημα που περιγράφεις αφορούσε μόνο τα καλώδια ρεύματος, και ήταν και είναι καθαρά χωροταξικό, για τα icόμως όχι δεν ισχύει μιας και μπορεί πχ το cd να μπει πίσω απ τη τηλεόραση σε έπιπλο ξεχωριστό απ το ρακ.
Επομένως μπορούμε να το κάνουμε το τεστάκι όπου θες, είτε σπίτι μου είτε πχ σπίτι σου, με όποιο τρόπο θες, με δεμένα μάτια εγώ κυριολεκτικά ε?
πιο τυφλό..πεθαίνεις!..με τη διαδικασία που θα ορίσεις εσύ, όποια διαδικασία θες, κι ένας κριτής τουλάχιστον επιλογής μου για να πιστοποιεί τις εναλλαγές.
Αν τώρα το τεστάκι γίνει μόνο με ic και στο σπίτι μου μπορεί να γίνει εύκολα και να πληρεί όποια μεθοδολογία ορίσεις..
Αν δε βρω 18/20 φορές το kondo ανάμεσα στα υπερκαλώδια της μογκάμι και μπελντεν θα θεωρήσουμε ότι τα καλώδια δεν ακούγονται, οκ?
Εγώ θα ερχόμουν αν έμενα Αθήνα. Το είχα γράψει και τότε.

Reaction score
12.258
Πέραν της πλάκας και των πανών, είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα μπορούσε να εντοπίσει με ασφάλεια το Kondo και μάλιστα, είναι πολύ πιθανό σε κάποια φάση να προτιμούσε ακόμα και κανένα mogami.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.908
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius