Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

I

iason

Guest
κάποιοι likeάδες stars των πμ .....συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι ασυναρτησίας

μετά τα χθεσινά...που δεν πρόλαβα να γράψω κάποια πράματα που ήθελα...μου ήρθαν κάποιες ιδέες για πειραματισμό...

μία έτσι καλούτσικη είναι η εξής:

φτιάχνουμε έναν fake λογαριασμό στο ASR

πχ τυχαία λέω ένα nick..... ''drenios_12'' *

κ έχουμε μαζί μας ένα χρονόμετρο

αφού γράψουμε μια μακροσκελή ανάλυση (δηλαδή τις γνωστές 2-3 σειρές που περνούν από στόμα σε στόμα)
για τις ιδιότητες των χαι ενδ καλωδίων ,τις ακουστικές εντυπώσεις και τις τρομερές διαφορές που παρατηρούμε με το αυτί μας σε κάθε αλλαγή καλωδίου στο σύστημα μας

πατάμε το πλήκτρο να ποστάρουμε

κάποια στιγμή κάποιος θα απαντήσει...θα ζητήσει εξηγήσεις και σε ποια επιστημονικά δεδομένα το στηρίζουμε αυτό

φυσικά θα απαντήσουμε....με τον ίδιο γνωστό τρόπο και τις ίδιες ακριβώς σειρές

μόνο που αυτή τη φορά μαζί με το πλήκτρο του ποστ... πατάμε ταυτόχρονα να ξεκινήσει και το χρονόμετρο...

αυτό ήταν...σχεδόν έχουμε τελειώσει

από εκεί και ύστερα κοιτάζουμε καρτερικά το χρονόμετρο ,ανανεώνοντας συνεχώς τη σελίδα μας, έως ότου σταματήσουμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτήν..... ..κατόπιν πατάμε το χρονόμετρο να σταματήσει
και σημειώνουμε τα δευτερόλεπτα

σε περίπτωση που δεν banάρεται η ip μπορούμε να επαναλάβουμε το πείραμα με διαφορετικά nick-mail όπως:
''roufianokomplexikos_21''
''karagiozoulis_Gr''
''KondoRevithoulis"
"_flutterrechos_"
κλπ κλπ

αυτός είναι ένας ευκολότατος τρόπος να συνειδητοποιήσουμε πέραν της αποδοχής των ιδιοτήτων των χαιενδ καλωδίων σε ένα εξαιρετικά επιστημονικό φόρουμ του εξωτερικού
και
την αξία της ανοχής και της ελευθερίας του λόγου κάποιων ''αντίστοιχων'' avsite στην Ελλάδα..... απέναντι σε όλους εκείνους που ενώ συμμετέχουν σε αυτά με μεγάλη ευχαρίστηση,φατσούλες,χεράκια κλπ χαϊδεύοντας ο ένας τα καλώδια του άλλου.....
κρυφομουνιάζουν από πίσω....για το πόσο μαλάκ3ς και ψωνισμένοι είναι όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν ως μοναδικό επιχείρημα αναγνωρισμένους επιστήμονες και εργαστηριακές μετρήσεις.....
μόνο κ μόνο γιατί δεν έχουν μυαλό και @@ να τους ταπώσουν

κλείνοντας όλοι εσείς που γουστάρετε κουτσομπολιό και κατηγορίες πίσω από πλάτες μελών που έχουν ρίξει τόνους διάβασμα....όσο υπερβολικοί κ αν είναι κάποιες φορές και μας σπάνε τα @@......να θυμάστε:

''Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται και δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός''

*Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα..ή μήπως όχι?
Άμα σού τελειώσουν τα Nick names, να μη ξεχάσεις να βάλεις και Taramokeftes.
Αρέσει στο εξωτερικό τούς θυμίζει τις καλοκαιρινές τους διακοπές ;)

Reaction score
4.673
Αν είναι σοβαρός ο PAτζής και στα πανηγύρια στήνει σοβαρό και εξαιρετικό ήχο.
Ο επαγγελματικός ήχος έιναι για το hi fi , ότι η F1 για τα καθημερινά αυτοκίνητα

Ησουν σιγουρα στην Lyric;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.705
Για ενεργά ηχεία, υπάρχει ενιαίο καλώδιο που εμπεριέχει εκτός από το ιντερκονεκτ, και καλώδιο ρεύματος, και είναι πολύ πρακτικό για να μειωθεί η ποσότητα των καλωδίων.

Σε ένα φουλ άτμος σεταπ με πολλαπλά σαμπ, δεν υπάρχει περίπτωση να σας φτάσουν 200 μέτρα καλωδίου ιντερκονεκτ και άλλο τόσο ρεύματος. ;)

Όσο πιο πολλά τα ηχεία κι όσο πιο μεγάλος ο κύκλος τοποθέτησης, τόσο περισσότερα μέτρα χρειάζονται. Αν μάλιστα έχεις σε απομακρυσμένη θέση τα μηχανήματα, όπως γίνεται σε ωραίους τακτοποιημένους χώρους που δε βλέπεις λαμπάκια και ενισχυτές, τότε το μήκος των καλωδίων είναι ακόμα μεγαλύτερο όπως μπορείτε να καταλάβετε.

Reaction score
1.789
..... όπως ?
.
Από "γνωστούς" θυμάμαι ακόμα με πολύ αγάπη ένα πανηγύρι με Σούκα μπαμπά- Θεόφιλο (τραγούδι). Δεν θυμάμαι ποιοί ήταν λαούτο, βιολί, τουμπερλεκι. Είχαν παίξει πολλά της τάβλας παραδόξως εκείνο το βράδυ. Ήταν ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει. Νομίζω 87-88 κάπου εκεί. Τον Σκαρο από εκείνη την βραδιά τον θυμάμαι ακόμα. Θυμάμαι επίσης σε ένα χωριό στην Αρκαδία έναν νέο σχετικά μουσικό στο κλαρίνο με τρομερό έλεγχο στο διάφραγμα. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η τεχνική του. Και άλλους αρκετούς. Ένα τρομερό βιολί στην Κύθνο, ένα πολύ καλό κλαρίνο στα Τζουμέρκα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ονόματα εύκολα και παρόλο που πρέπει να έχω βρεθεί σε περισσότερα από 150 -200 πανηγύρια δεν γνωρίζω την σκηνή καλά...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.672
Ουπς....μπέρδεψα τα νήματα....:p
αυτό ήθελα....
(δείτε τις παραπομπές και τα βίντεο....)

(νταξ.....Εαρ και Dimi όπου υπάρχει μουλτιτσάνελ κατάσταση τους βρίσκεις μπροστά σου....πρέπει να έχουν βάλει ειδοποίηση :lolsign: )

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
Ουπς....μπέρδεψα τα νήματα....:p
αυτό ήθελα....
(δείτε τις παραπομπές και τα βίντεο....)

(νταξ.....Εαρ και Dimi όπου υπάρχει μουλτιτσάνελ κατάσταση τους βρίσκεις μπροστά σου....πρέπει να έχουν βάλει ειδοποίηση :lolsign: )
Όχι, εκεί είναι ο Kal που καθαρίζει τη μπουγάδα, εγώ αράζω και χαζεύω.:beach:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.672
Όχι, εκεί είναι ο Kal που καθαρίζει τη μπουγάδα, εγώ αράζω και χαζεύω.:beach:
τώρα θα συνεχίσω να δω τι λέει ο ευγενέστατος κυριούλης με το καπελάκι:p
ξεκίνησα να διαβάζω και κόλλησα στην 3η σελίδα να δω αυτό

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
τώρα θα συνεχίσω να δω τι λέει ο ευγενέστατος κυριούλης με το καπελάκι:p
ξεκίνησα να διαβάζω και κόλλησα στην 3η σελίδα να δω αυτό
Κάνε μια περίληψη οταν τελειώσεις...δεν πολυ βλέπω βιντεάκια, προτιμώ κείμενο.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.344
Το ιδανικο σε μια εγγραφη ηχου ειναι να μην επεμβει ο Μαστερας συνηθως ειναι ασχετος περι τεχνης
εκτος μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου
Δυστυχως επεμβενει ,ο καθε ασχετος ειπαμε περι τεχνης.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.597
Το ιδανικο σε μια εγγραφη ηχου ειναι να μην επεμβει ο Μαστερας συνηθως ειναι ασχετος περι τεχνης
εκτος μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου
Δυστυχως επεμβενει ,ο καθε ασχετος ειπαμε περι τεχνης.
Μπορεί να συμφωνούμε γενικώς, αλλά πως μπορεί να γίνει διαφορετικά ?
Αν δώσω σε ένα εργαστήριο να μου εκτυπώσει εικόνες περιμένω σωστή αναπαραγωγή των χρωμάτων κλπ αλλά δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να επέμβει και να δώσει την αίσθηση ακριβώς που θέλω. Θα έπρεπε να το κάνω μόνος.
Ακόμα και καλλιτέχνες αναγνωρισμένοι να ήταν οι μαστεράδες αποκλείεις να υπήρχαν διαφωνίες ως προς το τελικό αποτέλεσμα?
Δύσκολο να συμβεί..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM