Καλώδια και θύματα

Reaction score
15.469
Τιδεγκαταλαβαίνς? το λέει ξακάθαρα ο άνθρωπας. Το καλώδιο απογείωσε το σύστημά του.
Αυτο μου συμβαινει κι εμενα - μετα τη δεφτερη ρακη - και κοστιζει μονο 3 εβρο το λιτρο ... :drinks:

Reaction score
2.826
Εδώ έχουμε διαβάσει από εξέχοντες επιστήμονες του είδους να βάζουν ηλεκτρολογικούς ακροδέκτες τι να λέμε τώρα, σε λίγο θα συμβουλεύουν και ηλεκτρολογικό καλώδιο 1mm για τα ηχεία

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.994
Τιδεγκαταλαβαίνς? το λέει ξακάθαρα ο άνθρωπας. Το καλώδιο απογείωσε το σύστημά του.
κ αυτή τη στιγμή περνά πάνω από το σπιτι σου....τρέχα ταρατσα να το δεις :lol:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
κ αυτή τη στιγμή περνά πάνω από το σπιτι σου....τρέχα ταρατσα να το δεις :lol:
Οχι ρε πούστη μου !!! αυτό που πέρασε μόλις 3 sec , αυτό ήταν? δεν πρόκαμα να βγώ όξω να το πάρω μάτι. :idk:
Εδώ έχουμε διαβάσει από εξέχοντες επιστήμονες του είδους να βάζουν ηλεκτρολογικούς ακροδέκτες τι να λέμε τώρα, σε λίγο θα συμβουλεύουν και ηλεκτρολογικό καλώδιο 1mm για τα ηχεία
Αυτοκινητάδικοι παρακαλώ.

Reaction score
30.454
[
Δεν έχει ουσία να δώσω καμμία εξήγηση βρισκόμαστε σε αντίθετες φιλοσοφίες, οποίος δοκιμάζει αντιλαμβάνεται τα λεγόμενα μου, σε εσάς ότι και να σας πουν έχετε τον χαβά σας, άδικος κόπος να εξηγώ.
Δε μιλάμε για φιλοσοφίες τώρα.
Έγραψες πως το καλώδιο ρεύματος είναι σχεδιασμένο για τον ενισχυτή. Εγώ αυτό ζήτησα να μου κάνεις λιανά, αν μπορείς και θέλεις.
Δε μίλησα ούτε, για φιλοσοφίες, ούτε για διάφορες, ούτε για απογείωση συστημάτων.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.994
Οχι ρε πούστη μου !!! αυτό που πέρασε μόλις 3 sec , αυτό ήταν? δεν πρόκαμα να βγώ όξω να το πάρω μάτι. :idk:

Αυτοκινητάδικοι παρακαλώ.
θα ξαναπεράσει στον επόμενο δισκο :lolsign: δώσε σήμα να μη ρίξουν οι πατριοτ:cry:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Πάντως εγω πρέπει νάμαι κουφός. Παλιά το 2009 ή το 2010 έχει έρθει ο argi με κάτι καβλώδια iec να τα δοκιμάσουμε στον νέο τότε prepro ,AVP-A1HD, αλλάζαμε λοιπόν τα iec , υπήρχε μία υποψία ότι κάτι άλλαζε , αλλά παρέμενε υποψία.
Οταν λέω κάτι άλλαζε , μία τρίχα ας πούμε του μαέστρου με το μαμά καλώδιο ήταν όρθια , ενω με το άλλο του argi είχε μία κλίση 49,5 μοίρες προς τα μπρός. Οπότε και έιπα να μην ξανασχοληθώ με καβλώδια ρέβματος. Ασε που είχε και ένα σκασμό λεφτά. 2500e νομίζω, δεν θυμάμαι.
Οπότε είπα να μην ξανασχοληθώ με τρίχες.

Reaction score
2.826
Πάντως εγω πρέπει νάμαι κουφός. Παλιά το 2009 ή το 2010 έχει έρθει ο argi με κάτι καβλώδια iec να τα δοκιμάσουμε στον νέο τότε prepro ,AVP-A1HD, αλλάζαμε λοιπόν τα iec , υπήρχε μία υποψία ότι κάτι άλλαζε , αλλά παρέμενε υποψία.
Οταν λέω κάτι άλλαζε , μία τρίχα ας πούμε του μαέστρου με το μαμά καλώδιο ήταν όρθια , ενω με το άλλο του argi είχε μία κλίση 49,5 μοίρες προς τα μπρός. Οπότε και έιπα να μην ξανασχοληθώ με καβλώδια ρέβματος. Ασε που είχε και ένα σκασμό λεφτά. 2500e νομίζω, δεν θυμάμαι.
Οπότε είπα να μην ξανασχοληθώ με τρίχες.
Άστα γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, και ο argI είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να σου απαντήσει, όπως και ξέρω πράγματα και για άλλους που τώρα κάνουν το παγώνι ενώ ξέρουν αν δουλεύουν ή όχι τα καλώδια ρεύματος.

επίσης η τεχνολογία από το 2009 έχει κάνει άλματα σε όλα τα επίπεδα του hifi

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic