- Reaction score
- 21.940
Όχι.Οκ, η αντισταση, η χωρητικοτητα στο 1 χερτζ και αυτο το αλλο στο 1 με 10 μεγαχερτζ τι μας νοιαζουν... ? μας νοιαζουν ?
(να μαθαινω και πραμα ... )
Όχι.Οκ, η αντισταση, η χωρητικοτητα στο 1 χερτζ και αυτο το αλλο στο 1 με 10 μεγαχερτζ τι μας νοιαζουν... ? μας νοιαζουν ?
(να μαθαινω και πραμα ... )
Αυτο μου συμβαινει κι εμενα - μετα τη δεφτερη ρακη - και κοστιζει μονο 3 εβρο το λιτρο ...Τιδεγκαταλαβαίνς? το λέει ξακάθαρα ο άνθρωπας. Το καλώδιο απογείωσε το σύστημά του.
Φτωχέ!Αυτο μου συμβαινει κι εμενα - μετα τη δεφτερη ρακη - και κοστιζει μονο 3 εβρο το λιτρο ...
Εδώ έχουμε διαβάσει από εξέχοντες επιστήμονες του είδους να βάζουν ηλεκτρολογικούς ακροδέκτες τι να λέμε τώρα, σε λίγο θα συμβουλεύουν και ηλεκτρολογικό καλώδιο 1mm για τα ηχεία
Ε ντάξ εσύ είσαι και παλιά πτάνα στο κουρμπέτι. Ξέρεις shortcuts κιετς.Αυτο μου συμβαινει κι εμενα - μετα τη δεφτερη ρακη - και κοστιζει μονο 3 εβρο το λιτρο ...
κ αυτή τη στιγμή περνά πάνω από το σπιτι σου....τρέχα ταρατσα να το δειςΤιδεγκαταλαβαίνς? το λέει ξακάθαρα ο άνθρωπας. Το καλώδιο απογείωσε το σύστημά του.
Οχι ρε πούστη μου !!! αυτό που πέρασε μόλις 3 sec , αυτό ήταν? δεν πρόκαμα να βγώ όξω να το πάρω μάτι.κ αυτή τη στιγμή περνά πάνω από το σπιτι σου....τρέχα ταρατσα να το δεις
Αυτοκινητάδικοι παρακαλώ.Εδώ έχουμε διαβάσει από εξέχοντες επιστήμονες του είδους να βάζουν ηλεκτρολογικούς ακροδέκτες τι να λέμε τώρα, σε λίγο θα συμβουλεύουν και ηλεκτρολογικό καλώδιο 1mm για τα ηχεία
Τώρα θα έλεγα με τι παίζει , αλλά θα με σκίσουν.Τελικά daharis666 δεν μας είπες με τι παίζεις ?
μπορεί να έχει λαμπατο...κ να το φορτιζει μέχρι να πάρει μπρος
Βελονα και κλωστήΤώρα θα έλεγα με τι παίζει , αλλά θα με σκίσουν.
Με τον...πόνο του άλλου.Σαν τις παστίλιες ένα πράμα.Τελικά daharis666 δεν μας είπες με τι παίζεις ?
Δε μιλάμε για φιλοσοφίες τώρα.Δεν έχει ουσία να δώσω καμμία εξήγηση βρισκόμαστε σε αντίθετες φιλοσοφίες, οποίος δοκιμάζει αντιλαμβάνεται τα λεγόμενα μου, σε εσάς ότι και να σας πουν έχετε τον χαβά σας, άδικος κόπος να εξηγώ.
θα ξαναπεράσει στον επόμενο δισκο δώσε σήμα να μη ρίξουν οι πατριοτΟχι ρε πούστη μου !!! αυτό που πέρασε μόλις 3 sec , αυτό ήταν? δεν πρόκαμα να βγώ όξω να το πάρω μάτι.
Αυτοκινητάδικοι παρακαλώ.
Με τον...πόνο του άλλου.Σαν τους δονητές ένα πράμα.
Ολόσωστα! Εύγε!
Άστα γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, και ο argI είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να σου απαντήσει, όπως και ξέρω πράγματα και για άλλους που τώρα κάνουν το παγώνι ενώ ξέρουν αν δουλεύουν ή όχι τα καλώδια ρεύματος.Πάντως εγω πρέπει νάμαι κουφός. Παλιά το 2009 ή το 2010 έχει έρθει ο argi με κάτι καβλώδια iec να τα δοκιμάσουμε στον νέο τότε prepro ,AVP-A1HD, αλλάζαμε λοιπόν τα iec , υπήρχε μία υποψία ότι κάτι άλλαζε , αλλά παρέμενε υποψία.
Οταν λέω κάτι άλλαζε , μία τρίχα ας πούμε του μαέστρου με το μαμά καλώδιο ήταν όρθια , ενω με το άλλο του argi είχε μία κλίση 49,5 μοίρες προς τα μπρός. Οπότε και έιπα να μην ξανασχοληθώ με καβλώδια ρέβματος. Ασε που είχε και ένα σκασμό λεφτά. 2500e νομίζω, δεν θυμάμαι.
Οπότε είπα να μην ξανασχοληθώ με τρίχες.