Καλώδια και θύματα

Reaction score
2.994
Εδώ έχουμε διαβάσει από εξέχοντες επιστήμονες του είδους να βάζουν ηλεκτρολογικούς ακροδέκτες τι να λέμε τώρα, σε λίγο θα συμβουλεύουν και ηλεκτρολογικό καλώδιο 1mm για τα ηχεία

Aυτό με τους... επιστήμονες τι το ‘θελες ?
…… πάλι τα ίδια θα λέμε ?

.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Άστα γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, και ο argI είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να σου απαντήσει,
Και γιατί ν απαντήσει?
Ο Μάρκου μιλά για τον εαυτό του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.473
Παρ' όλα αυτά, το πικάπ ακόμα παίζει κορυφαία!
Εξαρτάται από το καλώδιο ρεύματος.

Αν του βάλεις κατά λάθος καλώδιο ρεύματος φτιαγμένο για ενισχυτή, δε παίζει καλά.

Reaction score
2.826
Εξαρτάται από το καλώδιο ρεύματος.

Αν του βάλεις κατά λάθος καλώδιο ρεύματος φτιαγμένο για ενισχυτή, δε παίζει καλά.
Παίζει διαφορετικά, χθες σε μια ακρόαση τα έβαλα ανάποδα δηλαδή του ενισχυτή στον προ και του προ στον ενισχυτή και το αποτέλεσμα ήταν τραγικά διαφορετικό

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.993
if you can't measure it...you can't manage it
που λεγαν και οι αρχαίοι αμερικάνοι.....
εντ οφ στόρυ

τώρα πως προέκυψε η τεχνολογική εξέλιξη των καλωδίων σε θέματα ακουστικής απόδοσης της κάθε συσκευής...από την στιγμή που δεν μετράει κανένας τίποτα....
είναι ένα θέμα...αλλά
κι τι α κανς;
ν'κατς α μαλως;

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.380
Άστα γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, και ο argI είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να σου απαντήσει, όπως και ξέρω πράγματα και για άλλους που τώρα κάνουν το παγώνι ενώ ξέρουν αν δουλεύουν ή όχι τα καλώδια ρεύματος.
επίσης η τεχνολογία από το 2009 έχει κάνει άλματα σε όλα τα επίπεδα του hifi
Αλλού τα άλματα και αλλού τα...σφάλματα.:sneaky:

Reaction score
6.814
Άστα γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφεις, και ο argI είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να σου απαντήσει, όπως και ξέρω πράγματα και για άλλους που τώρα κάνουν το παγώνι ενώ ξέρουν αν δουλεύουν ή όχι τα καλώδια ρεύματος.

Μην τσιμπάς ρε συ άστους να τα κόβουν και να τα ράβουν μόνοι τους :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.993
Δεν μετριούνται όλα φίλε, πχ όταν περνάει ρεύμα μέσα από τον αγωγό δημιουργείται χημική αντίδραση ανάλογα το υλικό του αγωγού αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ρεύματος.
θα σου απαντήσω σοβαρά και από την απάντηση σου θα εξαρτηθεί κ η συνέχεια

σε ποια υλικά αγωγών αναφέρεσαι?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.380
Μην τσιμπάς ρε συ άστους να τα κόβουν και να τα ράβουν μόνοι τους :biggrin:
Αν δεν γράψουμε υπάρχει νέκρα, μετά θα τσακώνονται μόνοι τους, όπως γίνονταν στην θύρα 7
Είναι κάτι ανάλογο με την πανδημία και τις υπαίθριες συγκεντρώσεις μπυροποσίας...Ό,τι είχαν να πουν τα δεδομένα και η κοινή λογική έχει διατυπωθεί...πολλάκις.Από εκεί και πέρα ψυχραιμία για όσους λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα και θα δείξει.
Live and let ... live or die.
What if you can measure it?

Ο τρόπος που η γεωμετρία και τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά επηρεάζουν την απόδοση κατά τη διασύνδεση παθητικών ηχείων με ενισχυτή έχει επίσης αναλυθεί εκτενώς στο παρελθόν.

Πρωτότυπο θα ήταν να παρακολουθούσαμε ανάλογο βίντεο σχετικό με καλώδια τροφοδοσίας.

Last edited:

Reaction score
2.826
Είναι κάτι ανάλογο με την πανδημία και τις υπαίθριες συγκεντρώσεις μπυροποσίας...Ό,τι είχαν να πουν τα δεδομένα και η κοινή λογική έχει διατυπωθεί...πολλάκις.Από εκεί και πέρα ψυχραιμία για όσους λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα και θα δείξει.
Live and let ... live or die.
Έτσι για να σε κουρδίσω δες και το νέο μου απόκτημα kondo ksl-vcII ιντερκονεκτ και έπεται συνέχεια

59D72E60-FA10-4D3F-89E0-3E2BE0B6E6F8.jpeg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.380
Έτσι για να σε κουρδίσω δες και το νέο μου απόκτημα kondo ksl-vcII ιντερκονεκτ και έπεται συνέχεια

View attachment 165068
Άμα δεν είναι στην καλύτερη τιμή Ευρώπης...δεν δελεάζομαι με τίποτα. :roflmao:

Reaction score
2.826
Αυτή είναι η διαφορά μας αν εσύ αγόραζες κανένα σαμπ ή ενεργό θα σου έλεγα καλορίζικο από καρδιάς και ας έχω άλλη άποψη

Υ.Γ. Το πήρα στην καλύτερη τιμή της Ευρώπης καλύτερη δεν γίνεται.
Έχω πάρει να ακούσω σε demo και τα δυο μονομπλοκ της densen

99CB718A-0FE2-4CC0-A287-C8FA3377046D.jpeg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059

Καλό θα ήτο να έψαχνες λίγο καλύτερα τις ευκολίες της πλατφόρμας , ώστε να αντιλαμβανόσουν ιδίοις όμασι ότι ο Argi δεν είναι μπαναρισμένος.
Με τον ARGI είμαστε γνωστοί από το 2005 , και έχουμε πάει σπίτι ο ένας του άλλου ουκ ολίγες φορές.
Δεν είμαστε γνωστοί απο χτες.
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφω, ιδίως όσον αφορά στο σύστημά μου και στον χώρο μου.
Οσον αφορά στο τι γνωρίζεις για άλλους συνδετημόνες και καταστάσεις κουτσομπολιού στο παρόν φόρουμ αλλά και αλλού μου είναι παγερά αδιάφορο.
Η τεχνολογία τέλος, σαφώς και έχει προχωρήσει από το 2009 , καμία αντίρηση , τώρα όσον αφορά στην μεταλλουργία , τον εφελκυσμό την επεξεργασία μετάλλων κλπ δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω ασχοληθεί και δεν είναι και στα άμμεσα ενδιαφέροντά μου. Ως εκ τούτου ουδόλως με απασχολεί εάν τα σημερινά καλώδια " ρεύματος" παίζουν καλύτερα από τα παλαιότερα ή όχι. Είναι κάτι που δεν υφίσταται στον προσωπικό μου κατάλογο ελέγχου.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.035
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic