- Reaction score
- 7.877
Όχι στο σύνολο.Να το κοψω;εγω του εδωσα και 2 dbελακια ακόμα στο τέλος :ρ
Όντως τώρα να κοψω;που πρέπει να είναι για να είναι σωστο;
Χαμηλά με το app. Στα 20 -30 αν σου μπουμάρει.
Όχι στο σύνολο.Να το κοψω;εγω του εδωσα και 2 dbελακια ακόμα στο τέλος :ρ
Όντως τώρα να κοψω;που πρέπει να είναι για να είναι σωστο;
να το δοκιμάσεις σε όποια θέση μπορείς να κάνεις τοποθέτηση....Στη θέση που είναι τώρα δε με παίρνει να στρίψει
Στη θέση No2 θα το δοκιμασω
Αυτό πως το κάνω πειραζοντας τη καμπυλη;Όχι στο σύνολο.
Χαμηλά με το app. Στα 20 -30 αν σου μπουμάρει.
μην πειραζεις τιποτα ακομα, μετρα πρωταΑυτό πως το κάνω πειραζοντας τη καμπυλη;
Αν και δε μπουμαρει. Δεν το δοκίμασα πολύ ισα ίσα που το ακουσα
Μια θεση μετρησα. Αυτη που ανεβασα.Θα μετρήσω και άλλες θέσεις εννοείται απλά δεν είχα χρόνο.δοκιμασα βιαστικά να μου φύγει η περιέργειαΜα ταχουμε πει χιλιες φορες.....
......δοκιμη σε οσες θεσεις μπορουμε να τα βαλουμε για να παρουμε το καλυτερο αποτελεσμα..
ποσες μετρησεις εκανες ?
μην πειραζεις τιποτα ακομα, μετρα πρωτα
Μία???Μια μονο.θα παρω άλλες 2 μετρήσεις στο ίδιο σημείο 5 και 10 εκατοστά πίσω από την αρχικη
Θέσεις μικροφώνου εννοούμεΣτη θέση αυτή δεν έχω ελευθερία κινήσεων.στη θέση 2 (απο το σχεδιο)όμως θα παίξω αρκετα
1. NAIερώτηση.για να επαληθευσουμε το αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος ειναι rew ή κατι αντίστοιχο; Αν ξαναπάρω μέτρηση με το audyssey ενώ έχω καλιμπράρει η καινούρια μέτρηση που θα πάρει έχει κανει reset στις προηγούμενες ρυθμίσεις ε;
Umik και rew για επαλήθευση.ερώτηση.για να επαληθευσουμε το αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος ειναι rew ή κατι αντίστοιχο; Αν ξαναπάρω μέτρηση με το audyssey ενώ έχω καλιμπράρει η καινούρια μέτρηση που θα πάρει έχει κανει reset στις προηγούμενες ρυθμίσεις ε;
Το ξέρω πως σώζω όσες θέλω και παίζει με ότι στείλω αλλά στέλνω μια ρύθμιση και παίζω.Αν μετά θέλω να κάνω ξανά μέτρηση.Η μέτρηση που κάνει είναι με βάση τις ρυθμίσεις που έστειλα; Δηλ το γράφημα της μέτρησης θα είναι το δεύτερο περίπου της βελτίωσης.Λογικά όχι έ;1. NAI
2. Οχι μπορείς να σώσεις όσες μετρήσεις θέλεις. και θα παίζει με αυτή που του στέλνεις.
Διόρθωση, ήδη διορθωμένης, όχι δεν γινεταιΤο ξέρω πως σώζω όσες θέλω και παίζει με ότι στείλω αλλά στέλνω μια ρύθμιση και παίζω.Αν μετά θέλω να κάνω ξανά μέτρηση.Η μέτρηση που κάνει είναι με βάση τις ρυθμίσεις που έστειλα; Δηλ το γράφημα της μέτρησης θα είναι το δεύτερο περίπου της βελτίωσης.Λογικά όχι έ;