Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.814
Εδέησε σήμερα και δανείστηκα από το θύμα του νήματος πλήρες set kondo audio note ( 2 xlr συν ηχείων ). Κακό.
Πάρααα πολύυυ κακοοοό.
Δεν ξέρω πότε και πραγματικά δεν θέλω να τα επιστρέψω.
Εντάξει, εδώ κολλάει το δεν περιγράφω άλλο!!!
Αυτά.
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

head-stef

Headphones
Reaction score
2.279
Εδέησε σήμερα και δανείστηκα από το θύμα του νήματος πλήρες set kondo audio note. . .
. . . και πραγματικά δεν θέλω να τα επιστρέψω.
. . .Αυτά.
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Ωωωχ, ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται! Πάλι καραντίνα βλέπω!
:):)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
μην ενοχλείστε...
πείτε τα...πείτε τα εσείς
χημικές αντιδράσεις είναι αυτές...δεν παίζουμε με αυτά.....
μη χαλάσει κανένα αντιδραστήριο :cry: :lol:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.356
Εδέησε σήμερα και δανείστηκα από το θύμα του νήματος πλήρες set kondo audio note ( 2 xlr συν ηχείων ). Κακό.
Πάρααα πολύυυ κακοοοό.
Αυτά.
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Κανονικά επεμβαίνει η ΄΄αστυνομία΄΄ του avs,μόνο που θα έπρεπε να πέσουν και πρόστιμα για τα...takeaway καλώδια. :sneaky:
Μια δοκιμή θα σε πείσει
Προσοχή,κυκλοφορούν Kondo με περιβολή...XLR

1589441418019.png

(από το επόμενο project με την εγκατάσταση monitor σε μικρό δωμάτιο....)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Πάρααα πολύυυ κακοοοό.
Αυτά.
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
Φίλε στο είπα..ο ήχος τους είναι αλλού!!
Το κακό είναι ακριβώς αυτό!!
Απόλυτα εθιστικός ήχος!
Ανακαλύπτεις ξανά τη δισκοθήκη σου!
Δυστυχώς όμως, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη κάποια μέθοδος απεξάρτησης από τον ήχο των kondo...

Οπότε άσε τους άλλους να ακούνε με μογκαμομπελντενακια.....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.356
Φίλε στο είπα..ο ήχος τους είναι αλλού!!
Το κακό είναι ακριβώς αυτό!!
Απόλυτα εθιστικός ήχος!
Ανακαλύπτεις ξανά τη δισκοθήκη σου!
Δυστυχώς όμως, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη κάποια μέθοδος απεξάρτησης από τον ήχο των kondo...

Οπότε άσε τους άλλους να ακούνε με μογκαμομπελντενακια.....
Πρόβλημα δεν είναι να πετυχαίνουμε καλώδια με ήχο που βρίσκουμε εθιστικό,αλλά να θεωρούσαμε ότι μέσω αυτών θα λύνονται τα...ουσιαστικά ακροαματικά προβλήματα σε δεδομένο χώρο.

Και το να ΄΄υπολογίζουμε΄΄ τα ηχοσύνολα με γνώμονα τα καλώδια διασύνδεσης φανερώνει πόσο απέχουμε κατά βάθος από τη μουσικοφιλία που τόσο υπερασπιζόμαστε κατά τα άλλα... :sneaky:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.985
Πρόβλημα δεν είναι να πετυχαίνουμε καλώδια με ήχο που βρίσκουμε εθιστικό,αλλά να θεωρούσαμε ότι μέσω αυτών θα λύνονται τα...ουσιαστικά ακροαματικά προβλήματα σε δεδομένο χώρο.

Και το να ΄΄υπολογίζουμε΄΄ τα ηχοσύνολα με γνώμονα τα καλώδια διασύνδεσης φανερώνει πόσο απέχουμε κατά βάθος από τη μουσικοφιλία που τόσο υπερασπιζόμαστε κατά τα άλλα... :sneaky:
μάστορα...μη βάζεις μόνο τον ήχο στο παιχνίδι....
εδώ έχουμε καλώδια giant killers και στα hdmi :p
παίρνεις ένα dlp προβόλι των 700 ευρώ....και με ένα hdmi των 150 ευρώ φτιάχνεις jvc :lol: :lolsign:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.927
Είναι ωραίο ότι δεν μπορείς να το αποκτήσεις να το χλευάζεις, με κλανιές δεν βάφεις αυγά πατριώτες.
Ούτε καν δίπλα, για μένα μιλάω.

Αν αξίζει τα λεφτά του θα το πάρω.
Ποτέ δεν αγόραζα βάση τιμής αλλά τη παίρνω με αυτά που δίνω.
Όχι μόνο στο audio αλλά παντού.
Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω φτάνει να τα αξίζει.
Δεν τα λέω εκ του ασφαλούς επειδή έχω λεφτά.
Π@π@ρια έχω, αλλά αν κάτι μου κάνει θα βρω τρόπο να το πάρω.

Και φαντάζομαι δεν είμαι μόνο εγώ έτσι.
Οπότε το σχόλιο πάει περίπατο για αρκετούς.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.050
Είναι ωραίο ότι δεν μπορείς να το αποκτήσεις να το χλευάζεις, με κλανιές δεν βάφεις αυγά πατριώτες.
Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει το σχόλιό σου , αλλά κάνε έναν κόπο και δες το βίντεο που έβαλε ο alexis με τον gene dellasala , ο τύπος ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι κάνει.
Και από όσα έχω διαβάσει το ίδιο ισχύει και για τον alexis και πολλούς άλλους εδώ μέσα , που σας λέμε ότι τα καλώδια δεν είναι πανάκεια και δεν μπορεί , να είναι.

Reaction score
2.826
Δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει το σχόλιό σου , αλλά κάνε έναν κόπο και δες το βίντεο που έβαλε ο alexis με τον gene dellasala , ο τύπος ξέρει πολύ καλά τι λέει και τι κάνει.
Και από όσα έχω διαβάσει το ίδιο ισχύει και για τον alexis και πολλούς άλλους εδώ μέσα , που σας λέμε ότι τα καλώδια δεν είναι πανάκεια και δεν μπορεί , να είναι.
Ο καθένας στα βίντεο και στις κριτικές του αποσκοπεί κάπου, είτε για να πάρει λαικ views κτλ. πέθανε η ανιδιοτέλεια, ότι βλέπουν τα μάτια μου και ότι ακούν τα αυτιά μου εμπιστεύομαι μόνο, αποφάσισε τι θες να πάρεις ποσό και αν θες να ξοδέψεις κάνε ακρόαση και διάλεξε,

Reaction score
6.814
Παίδες ούτε θέλω να πείσω κάποιον , ούτε έχω διάθεση να έρθω σε αντιπαραθέσεις ή να κάθομαι να απαντάω στην ειρωνία του κάθε ένα που νομίζει ότι ακούει όπως ακούει κλπ κλπ.
Anyway.
Το συγκεκριμένο σετ παίζει σε άλλη λίγκα μόνο του αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν θεωρώ ορθό να προβώ στην απόκτηση του λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί.
Πολύ τυχεροί αυτοί πάντως που το έχουν στο σύστημα τους και ξεμπέρδεψαν τόσο εύκολα από αυτό το βάσανο που λέγεται καλώδιο.

Είχα δοκιμάσει πριν αρκετούς μήνες των ηχείων μόνο του το οποίο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα φτιάχνοντας χώρο και γενικότερα αφού έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα και από επαγγελματίες που φροντίζουν και τιουνάρουν καθώς και από αρκετά παιδιά από το φόρουμ που έχουν γνώσεις και μας τις μοιράζουν απλόχερα αποφάσισα και έκανα αυτή την πληρέστερη πλέον δοκιμή και το αποτέλεσμα εκτός από το πόσο ουάου κάνεις από την πρώτη σφαλιάρα που τρως είναι τόσο γαμ@ ισορροπημένο σε όλο το φάσμα που συνεχώς αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να ακούς τόσο εντυπωσιακά όμορφα και ξεκούραστα σε όλες τις εντάσεις που έχεις. Από την τίποτα μέχρι το τέρμα δεν θες τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο.

υ.σ. Να είμαστε καλά και την επόμενη φορά που θα ξανά κουμπώσουν πάνω θα είναι δικά μου και θα γίνουν και οι ανάλογες μετρήσεις για τις σχετικές συγκρίσεις. :)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.356
Και με καλώδια δεν φτιάχνεις αποκρίσεις πλάτους και μεταβατική.
και με σκατα δεν φτιαχνεις σοκολατινα
Η ηρωίδα από την ταινία "The Help" σε διαψεύδει όμως.... :tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan