- Reaction score
- 305
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, ποια μοντέλα έχεις;
Καλοκαιράκι είναι ρε φίλε, θα περάσει, μετά θα ερθουν οι δροσιες και τα κρύα, τσάμπα αναστάτωση.Είμαι όλος αυτιά και σας μερσώ προκαταβολικώς.
Αν δεν έχει μόνωση η ταράτσα, οπωσδήποτε βάψιμο σε άσπρο χρώμα για αντανάκλαση του ήλιου....απο πάνω δεν υπάρχει άλλος. Ταράτσα.
Ορίστε, το διόρθωσα.Γενικά είτε πάρεις Kitsousmitsous είτε πάρεις Genelec το συμαντικότερο (sic) είναι τα καλώδια. Αυτά τα άκουσα από 3 εμπόρους καλωδίων.
Πιο updated info δεν έχω να σου δώσω πέρα από το οτι ο χειμώνας ειναι κοντά.
Πρέπει να δει και την καλωδίωση του χώρου, νομίζω από 14άρι και πάνω θέλει κάποιο έλεγχο, αν δεν υπάρχει προεγκατάσταση καλωδίωσης A/C.....
Προτείνω ένα 18αρι και ένα 9αρι.
Μικρό ενδοιασμό για τα 50τμ, ίσως να κοίταγα και 22αρι.
Inverter πάντα, αν και νομίζω πλέον όλα είναι.
Είναι 3 χρονιές που έχω αναβάλλει ήδη την αγορά τους με το σκεπτικό "Winter is coming" και κάθε φορά ξεπουπουλιαζόμουν 5 μήνες στο βράσιμο. Σα γρια κότα γίνομαι.
Στα διάλα. Θα τα δώσω να ξανανοιώσω.
Για τα Toyotomi τί άποψη έχετε?
Έχω βρεί αυτά:
και σε Daikin τα παρακάτω:
Μιλάμε για 800-900 ευρώπουλα διαφορά.
Τί θα συμβουλεύατε?
Θα γλυτώσω την κλάψα αναγκαστικά γιατί θα κοπούν τιμολόγιο.Αλλιώς να σου στείλω πμ για συνεργείο τοποθέτησης αν πάρεις χύμα από e-shop ή κωτσόβολους (βέβαια θα πληρώσεις έξτρα την τοποθέτηση, ενω τα μεγάλα καταστήματα την κάνουν δώρο και καλά). Επίσης σε τέτοιους καιρούς από κοντά και με λίγο διπλωματία (κλάψα) θα πάρεις και καλύτερες τιμές και όρους αποπληρωμής.
Υπάρχουν ήδη παλιά κλιματιστικά τοποθετημένα τα οποία θα αντικατασταθούν απο τα καινούργια.Πρέπει να δει και την καλωδίωση του χώρου, νομίζω από 14άρι και πάνω θέλει κάποιο έλεγχο, αν δεν υπάρχει προεγκατάσταση καλωδίωσης A/C.
Σωστό, συμφωνώ.δύο 12άρια στις δύο άκρες του χώρου ώστε να καλυφθεί ο χώρος καλύτερα
Γιατι να πληρωνει διπλα a/c?Σωστό, συμφωνώ.
Έτσι έκανα εγώ με τα 2 x 12αρια Fujitsu σε σαλόνι - κουζίνα.
Και αυτό γίνεται.Γιατι να πληρωνει διπλα a/c?
μπορει να παρει τα split με μια εξωτερικη κεντρικη μοναδα και δυο μεσα