- Reaction score
- 831
Δε θα το τολμουσα φιλε. 15.000 βατ με καλα καλωδια ειναι εκρηκτικος μηχανισμος!!και αν βάλεις και καλά καλώδια.....πετάει και την κλούβα των ΜΑΤ στον αέρα
Δε θα το τολμουσα φιλε. 15.000 βατ με καλα καλωδια ειναι εκρηκτικος μηχανισμος!!και αν βάλεις και καλά καλώδια.....πετάει και την κλούβα των ΜΑΤ στον αέρα
η Παναγιά με γλίτωσε δηλαδήΔε θα το τολμουσα φιλε. 15.000 βατ με καλα καλωδια ειναι εκρηκτικος μηχανισμος!!
Αγιο ειχες!!η Παναγιά με γλίτωσε δηλαδή
Εγω βλέπω διαφορά και στο Netflix. Εσυ θα δεις διαφορά μόνο στο Netflixκαι αν βάλεις και καλά καλώδια.....πετάει και την κλούβα των ΜΑΤ στον αέρα
μόνο στον ήχο?
στην εικόνα του νέτφλιξ?
γιατί εγώ μόνο στο νετφλιξ?Εγω βλέπω διαφορά και στο Netflix. Εσυ θα δεις διαφορά μόνο στο Netflix
Το tidal είναι για μουσική.γιατί εγώ μόνο στο νετφλιξ?
το tidal στο πηγάδι κατούρσε?
αυτό που έχω https://www.skroutz.gr/s/12608758/TP-LINK-TL-SG1016D-v7.htmlΚαι για να το κάνω πιο ενδιαφέρον βάλε και ένα router της Ubiquity το Edgerouter X μετα το modem
Άντε όλα τα hints σας λέω σήμερα
εννοείς tidal για στερεοΤο tidal είναι για μουσική.
Για το home theatre είναι το Netflix....
Το έβαλα.βάλτο στο μόντεμ του σπιτιού.
Αν ακούσεις οτιδήποτε ενδιαφέρον μπορείς να γράψεις τις εντυπώσεις σου..
βάλε άλλη φωτό....θα το περάσει για dac με λυχνίαΤο έβαλα.
Το ενδιαφέρον που άκουσα, ήταν από μια γκόμενα στο Viber. Δε μπορώ να στο πω όμως..
Στο στέρεο πήγα κι άκουσα ένα δίσκο, το πικάπ παίζει όλο και πιο καλά, ωριμάζει, σα το κρασί. Ψέματα, δεν έβαλα δίσκο στο πικάπ. Ένα μπλου ρεϊ έβαλα από το σκληρό δίσκο στο σέρβερ, 4κ, ωραίο ήταν, αν κι είχε λίγο κόκκο η εικόνα. Άκουσα κάτι πατήματα πίσω μου, ενδιαφέροντα, ήταν η γυναίκα.
Δε ξέρω αν βοήθησα.
Ο άλλος, ήσυχα:
View attachment 165898
Να μην στην στερήσω γιατί δεν θα μπορείς να κοιμηθείς, εμένα δεν με βοηθάει σαν εσένα, και αν δεν σε παίρνει ο ύπνος φώναξε την νταντά σου να σου πει παραμυθάκι.Το έβαλα.
Το ενδιαφέρον που άκουσα, ήταν από μια γκόμενα στο Viber. Δε μπορώ να στο πω όμως..
Στο στέρεο πήγα κι άκουσα ένα δίσκο, το πικάπ παίζει όλο και πιο καλά, ωριμάζει, σα το κρασί. Ψέματα, δεν έβαλα δίσκο στο πικάπ. Ένα μπλου ρεϊ έβαλα από το σκληρό δίσκο στο σέρβερ, 4κ, ωραίο ήταν, αν κι είχε λίγο κόκκο η εικόνα. Άκουσα κάτι πατήματα πίσω μου, ενδιαφέροντα, ήταν η γυναίκα.
Δε ξέρω αν βοήθησα.
Ο άλλος, ήσυχα:
View attachment 165898
Πολύ γραφικός ρε μάστορα όπως λέει μια ψυχή ...Σου γίνεται η χάρη για μια τελική φορά...
Των καλωδίων τα δράματα
λογαριασμό δεν αλλάζω
δεν τα χώνω πια σε τάματα
περί άλλων τυρβάζω
Των καλωδίων τα δράματα
γλαφυρές αναμνήσεις
καταπίνουμε κάμηλο
με κουνουπιών διυλίσεις
Μια ζωή όλο στρώνουν
μα δεν παίζουνε θάματα
οι αποκρίσεις να φτιάξουν
στων καλωδίων τα δράματα
Για τη γούνα τους ράμματα
βελονιά κάθε λέξη
κάποια μέλη όλο κλάματα
όταν μπούτια έχουν μπλέξει
Των χροιών τους τα βάμματα
με αρμονικές να μπουχτίσεις
συγχρωτίζονται τα βύσματα
σε υγειονομικές κρίσεις
Μια ζωή και αν περνάει
δεν θ'αλλάξουν τα πράματα
μια ζωή θα προσκυνάνε
των καλωδίων τα δράματα
Το έχω υπόψιν.Κι εκεί βρίσκεται η γοητεία του πράγματος.
Θέλεις να πιστέψω ότι έχεις την εντύπωση πως στα μηχανήματα που παραθέτεις (και όλα τα άλλα) υπάχει μόνο το ψηφιακό μέρος και τίποτα άλλο? Όχι. Δεν το πιστεύω.@alexis,
Η τοποθέτηση νομίζω πάνω στα marantz του φίλου @ gdresios είναι απλή.
Αφού όπως λένε οι " ειδικοί" δεν είναι δυνατόν να επηρεάζεται η αναπαραγωγή του ψηφιακού σήματος 0 & 1 από ένα καλώδιο, πως είναι δυνατόν να επηρεάζεται από το κύκλωμα που αναπαράγει τα συγκεκριμένα ψηφία 0 & 1??
...
Η συμβουλή μου είναι απεξάρτηση από την άμεση συνάρτηση της ηχητικής ποιότητας με την τιμή.Εδώ Λεανδρε θέλουν να μας πείσουν ότι όλα παίζουν το ίδιο ανεξάρτητα της αξίας δηλαδή ένα CD των 300€ παίζει το ίδιο με ένα των 7.000€ όπως ένα ηχείο των 600€ παίζει το ίδιο με ένα των 3.500 € ή ένα dac των 200€ παίζει το ίδιο με ένα των 10.000 έχουμε ακούσει και τέτοια συμπερασματικα αν ξέρεις να ισοσταθμίσεις όλα είναι το ίδιο δηλαδή ένα σύστημα συνολικης αξίας 1.500€ μπορεί και ακούγεται καλύτερα (επειδή έχει καλιμπραριστεί) από το σύστημα γνωστού συμφουρίτη που έχει αξία άνω των 100.000 αν είναι έτσι ρε παίδες και κάνετε τέτοια μαγικά χαραμίζεστε.
Μπορείς να αναλύσεις λίγο πιο τεχνικά τα παραπάνω?μη το ζαλίζεις πολύ. Πάρε ένα γραμμικό τροφοδοτικό 12 V από κανένα φιλαρακι σου και βάλτο στο μόντεμ του σπιτιού Μετά πάρε όπως έχω πει πολλές φορές και ένα καλώδιο ρεύματος από τον Argi και βάλτο στο ίδιο τροφοδοτικό. Αν ακούσεις οτιδήποτε ενδιαφέρον μπορείς να γράψεις τις εντυπώσεις σου....
Να αναλύσει τα πλεονεκτήματα του λιγότερου θορύβου στην τροφοδοσία ζητάς; Αλήθεια τώρα;Μπορείς να αναλύσεις λίγο πιο τεχνικά τα παραπάνω?
Γιατί να ακούσει κάτι διαφορετικό κανείς? Η ακόμα καλύτερα αν πρακτικά υπάρχει κάτι διαφορετικό.
Από τη μια το καθε upgrade που παραθέτεις ξεχωριστά και από την άλλη μαζί.
και πως αυτός ο θόρυβος επηρεάζει την αποστολή και λήψη των πακέτων δεδομένων και κατά συνέπεια την εικόνα και τον ήχο των συσκευών που λαμβάνουν και αποστέλλουν τα πακέτα αυτά των bytes παρακαλώ ...Να αναλύσει τα πλεονεκτήματα του λιγότερου θορύβου στην τροφοδοσία ζητάς; Αλήθεια τώρα;
Με εσένα δεν τα τσιγκλάω , έχουμε ανταλλάξει και εποικοδομητικά πμ.και πως αυτός ο θόρυβος επηρεάζει την αποστολή και λήψη των πακέτων δεδομένων και κατά συνέπεια την εικόνα και τον ήχο των συσκευών που λαμβάνουν και αποστέλλουν τα πακέτα αυτά των bytes παρακαλώ ...
ήρεμα το λέω
συμφωνώ ειδικά στο πρώτο..γι αυτό και ακόμα δεν σε έχω ''δώσει'' (αν κ κάτι φάνηκε στην αγγελία)Με εσένα δεν τα τσιγκλάω , έχουμε ανταλλάξει και εποικοδομητικά πμ.
Ότι και να λες like θα σου πατάω.
Και σίγουρα ο θόρυβος δεν επηρεάζει
Ρε μπαγάσα θα με κάνεις να βάλω τσίπουρο και έχω δύσκολη μέρα αύριο
Τα διαβάζεις αυτά που γράφειςΗ συμβουλή μου είναι απεξάρτηση από την άμεση συνάρτηση της ηχητικής ποιότητας με την τιμή.
Παίζει μεν αλλά πολύ λιγότερο από όσο νομίζεις. Για το καλό σου το λέω.
Ακόομα χειρότερα. Αν βάλεις ένα σούπερ ντούπερ σύστημα σε χώρο χάλια και χωρίς ισοστάθμιση, μπορεί να παίζει και χειρότερα από ένα φτηνό σε μελετημένο χώρο και με τη σωστή ισοστάθμιση.
Αυτό που έχει εφαρμογή στον ήχο;Όσο και να ευθυγραμίσεις αν έχει πάρει σασί δεν έρχεται μεγάλε.