- Reaction score
- 2.297
Χωρίς να παίρνω θέση στο θέμα.Πως επηρεάζεις ηχητικά τα μηδέν και τους άσους στο ψηφιακό σήμα;
Χωρίς να παίρνω θέση στο θέμα.Πως επηρεάζεις ηχητικά τα μηδέν και τους άσους στο ψηφιακό σήμα;
Κου πε πεεεεΕδώ Λεανδρε θέλουν να μας πείσουν ότι όλα παίζουν το ίδιο ανεξάρτητα της αξίας δηλαδή ένα CD των 300€ παίζει το ίδιο με ένα των 7.000€ όπως ένα ηχείο των 600€ παίζει το ίδιο με ένα των 3.500 € ή ένα dac των 200€ παίζει το ίδιο με ένα των 10.000 έχουμε ακούσει και τέτοια συμπερασματικα αν ξέρεις να ισοσταθμίσεις όλα είναι το ίδιο δηλαδή ένα σύστημα συνολικης αξίας 1.500€ μπορεί και ακούγεται καλύτερα (επειδή έχει καλιμπραριστεί) από το σύστημα γνωστού συμφουρίτη που έχει αξία άνω των 100.000 αν είναι έτσι ρε παίδες και κάνετε τέτοια μαγικά χαραμίζεστε.
.... δηλαδή ένα σύστημα συνολικης αξίας 1.500€ μπορεί και ακούγεται καλύτερα (επειδή έχει καλιμπραριστεί) από το σύστημα γνωστού συμφουρίτη που έχει αξία άνω των 100.000 αν είναι έτσι ρε παίδες και κάνετε τέτοια μαγικά χαραμίζεστε.
Σου γίνεται η χάρη για μια τελική φορά...+ @Bhutia παραγγελια στον Mαιτρ !
Το έχω υπόψιν.Κι εκεί βρίσκεται η γοητεία του πράγματος....χαραμίζεστε...
Θέλω να πιστεύω ότι την έχεις αποστειρώσεις από τα σάλια σου γιατί κυκλοφορεί και κορονοιος
Θέλω να πιστεύω ότι την έχεις αποστειρώσεις από τα σάλια σου γιατί κυκλοφορεί και κορονοιος
Καλά σου λέει,την επόμενη φορά βάλε...λούτρινο αρκουδάκι.Έλα, ησύχασε.
View attachment 165876
Κάπως έτσι βλέπω το παραπάνω διδυμάκι
Άλλοι δεν ξέρουν τι χάνουν και άλλοι...από πού χάνουν...Σόρυ είχα πάει στο χωράφι για πότισμα, έχασα κάτι ενδιαφέρον ;
Επειδή έχω καιρό να μπω
Ποτέ θα γίνει η συνάντηση Γιάνννη και κωστααυτια και Τζιοβάνι με Λεαντρο οεεεεεεοοοοο?
Θα πέσουν και τα τσουβάλια
Με τόσα καλώδια ν'απογειώνουν συστήματα,προφανώς όποτε επιτραπούν κανονικά όλες οι πτήσεις.......
Επειδή έχω καιρό να μπω
Ποτέ θα γίνει η συνάντηση Γιάνννη και κωστααυτια και Τζιοβάνι με Λεαντρο οεεεεεεοοοοο?
Θα πέσουν και τα τσιμέντα
Τελικά το ισοστάθμισες έχω αγωνία ? γιατί όλο θεωρία είσαι και αποτέλεσμα τίποτα.κάτσε να κατέβεις απο την περπατούρα πρώτα και έχεις καιρό για λογάκια....
χημικέ αντιδραστήριε
γιατί?Τελικά το ισοστάθμισες έχω αγωνία ? γιατί όλο θεωρία είσαι και αποτέλεσμα τίποτα.
δεν χρειάζεται....προφανώς όποτε επιτραπούν κανονικά όλες οι πτήσεις....
είσαι ευπρόσδεκτος σε μια ακρόαση για να μας διαψεύσεις!
Πριν ένα μήνα περίπου, όταν γράφτηκα στο forum, έγραψα και μια εκτενή παρουσίαση (με κάποιες απλές μετρήσεις και φωτό) για τα δύο συστήματά μου, κατόπιν της προτροπής των ευγενικών μελών . . . στη ρεσεψιόν! Φαίνεται εδώ .Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα.
Εγώ προσωπικά φυσικά το έχω κάνει πολλές φορές γιατί των 5 ευρώ έπαιζε καλύτερα από των 20 ή των 50. Τότε δεν ήταν placebo αλλά όταν παίζει καλύτερα το ακριβότερο είναι ; Γιατί κολλάτε έτσι με τις τιμές και προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα κωμωδία ;
Έβαλε και ζέστη σήμερα , διαβάζουμε και τις αφοριστικές ασφαλείς άνευ δοκιμής απόψεις και όλα καλά